28 12
發新話題

求捉迷藏插件

[Close]
引用:
原帖由 Tanker01 於 2015-12-15 17:40 發表
好明顯你根本淨識用sourcemod,仲好意思講HL2?

你又誤解左我既説話!我當日問TONY點SET sourcemod插件系統,而非問sourcemod插件在HL2 engine相容性能力!

好笑!

另外,請問你有無玩過HL2(係L4D2開場之前)?
我冇話你o係o個個post問佢「sourcemod插件在HL2 engine相容性能力」問題

但o個個post係表示你唔知sourcemod插件在HL2 engine相容性

亦都因為咁,你就話
引用:
原帖由 Tanker01 於 2015-12-14 08:23 發表
你都識講CS啦!即係答案只有一個:用唔到!

因為兩隻GAME既名己經唔同啦!唔該!
仲叫我做多D資料蒐集
引用:
原帖由 Tanker01 於 2015-12-14 08:23 發表
好講呢D咁GG既話!請自己做多D資料蒐集啦!有口話人,無口話自己!87!
不過我一直都講緊一個問題:你唔知sourcemod插件在HL2 engine相容性

仲有既係,呢個post一直都係講緊sourcemod插件,

我解釋sourcemod同HL2 engine既關係,所以唔肯定CS個插件用唔用到落L4D2

而你就一直講其他唔相關既事

誰是誰非,其他玩家自有公論
而我都唔會再回覆一切「唔關呢個post topic」既野
Laputa群主

好明顯呀TXXOOYY先生就唔係識插件既人士, 同一隻GAME ENGINE既GAME,
D插件通用有幾出奇
獻醜就不如...無謂阻住人地求插件

回復 17# 的帖子

沒人阻住人地求插件,OK?
Tanker

To TXXOOYY:
重點係, 獻醜就不如...

好啦!我依家逐個事回POST啦!

1.入人地個場既問題

首先,柏斯個場既問題
引用:
原帖由 johng0102 於 2012-12-24 13:06 發表
3) 新插件(請睇下文)
近日(都已經好耐下)發現,有玩家不敵D屍而死,然後用disconnect -> connect既方法來「快速重生」
現已編寫新插件,記錄死後登出之玩家,當該玩家一定時間內重新登入時,插件會殺死該玩家

因為你個場的包 ...
引用:
原帖由 stblackknight 於 2013-2-26 01:40 發表
請場主約制一下經常到 Laputa 場的玩家
例如找其他人 admins 作副場主控制一下場面
主動 kick 那些垃圾級的玩家 (狂 tk 其他玩家的)
起碼別令那些垃圾級的玩家, 別以為可以在 Laputa 恣意妄為
(P.S. 那些不知所謂的 ...
引用:
原帖由 yung子 於 2013-3-8 20:02 發表
有少少意見..希望唔好介意有時玩你既場..會有3,4個咩MD團隊..我唔太記得個名..
可能都係你地一群..
佢地開MIC傾計都冇所謂..
但有次我唔小心開槍射到會響既車..
佢地幾個突然狂開槍射我..
但當時唔知咩事..我就問做 ...
引用:
原帖由 WC9595 於 2013-3-12 20:55 發表
MD團既人係比較霸道,
至於你港既情況(俾人射),
係所有SER都會有既,
當SER主無訂下RULE既時候,
玩家(玩緊既)就會自己訂下一D暫時RULE,
要求後來既玩家遵守,
不過你港完SORRY之後,
一般人都唔追究既!
PS:大家小心一個 ...
引用:
原帖由 人格分裂 於 2013-3-19 18:31 發表
靚仔你開得太多場了
搞到lag機甚至 buffer overflow in net message
建議你關梗幾個
引用:
原帖由 KitKitTo 於 2013-10-27 08:32 發表
你d ser 玩一般本身已經難玩
仲要強制進階或以上
唔識路同唔夠人玩真係死得
引用:
原帖由 Renov 於 2013-12-7 00:58 發表
我剛剛玩UH 非官方場, 冇啦啦比人VOTEKICK
為左比個FRIEND入就KICK人, 完全係小圈子
好唔公平.
P.S.基本上玩U1同UH既人全部都係小圈子
SOSAD
引用:
原帖由 -waI=) 於 2015-8-25 17:52 發表
咁姐係後面既人都唔洗理..
附近比建築物擋左睇唔到既唔洗理..
有得開門救人都唔洗理
唔識路行錯既又唔洗理
唔開mic訓左就等收皮
防狗衝變賣隊友 ...
第二,玩具場既問題
引用:
原帖由 zzz33369369 於 2013-9-26 21:14 發表
玩具,你戈SER無平衡尼樣,
但係你一再指明兩隊應該要達致平衡,
可惜,我睇唔到,
26/9既嘉年華,
一開始,就好唔平衡,開左ALLTALK,我叫D人唔好行,
因為兩對唔平衡,係好唔平衡,但係對面唔理我,
開9左,跟住我就走人...
註: ...
第三,法頓場既問題
引用:
原帖由 dedric1995 於 2010-12-17 23:10 發表
你好 Fai,近日係你個SER
發現了一位小學  雞
個名大約係 kikiki.....
話自己200lv好勁
不停用法師嘅火球術轟炸你個SER
令你個ser好lag, 有d仲彈game
令部分玩家十分不滿
希望Fai 你可以跟進一下:lovel ...
引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-12-19 15:39 發表
可唔可以整到Tank無咁震
d Tank震到我痴線= =
可唔可以加個降落傘= =
Tank打到人勁高 落返來一係死一係倒地
同埋如果同時有3~5隻Tank死 d落石搞到個Ser勁lag= =
呢家人類d技咁勁 會唔會整到特感好廢..
仲有法師冰技  ...
我就唔CAP哂啦!自己去睇!

2.sourcemod既問題

先講返sourcemod既用途!佢系用尼FOR開多人場既!咁就有上面所顯示既情況!
而用唔到既理由就系咁啦!
引用:
你都識講CS啦!即係答案只有一個:用唔到!

因為兩隻GAME既名己經唔同啦!唔該!唔好講呢D咁GG既話!請自己做多D資料搜集啦!有口話人,無口話自己!87!
"只在乎插件開發者所用既function有冇遊戲限制"------------呢個可能系原作者唔想SET既姐!因為原作者同我一樣,系懶人:又或者,原作者沒空測試或同上班族一樣,要有假先至整到!

"sourcemod插件在HL2 engine相容性能力"-----------------------------------呢個本人略略明白,就好似WIN8同WIN10咁既姐!至於相容性,無論係APPS定作業系統都有架啦!

"但至少大多數在sourcemod api入面o既function,在各個sourcemod supported game都可以用到"----------------------------------------------------呢個可能系通用性問題,類似於UNICODE咁,通用性較好,系各作業系統都支援啦!

我就不太喜歡用sourcemod開場,因為太繁複啦!而且,VPK都有問題,咁sourcemod一定有份啦!但前者系幾時都有辦法去解決,而後者就沒註釋就難以解決!

sourcemod既強大,我明白!可能我剛才未睇哂!誤解左一D野!不過,我反而想講樓主一句:你仲細咩!講呢D!要玩hide and seek,不如玩CS殺人MODE或手機既hide and seek GAME!

至於,ymhkiller!
引用:
原帖由 ymhkiller 於 2015-12-14 12:34 發表
我支持你啊! 中曬POINT
引用:
原帖由 ymhkiller 於 2015-12-15 19:12 發表
好明顯呀TXXOOYY先生就唔係識插件既人士, 同一隻GAME ENGINE既GAME,
D插件通用有幾出奇
獻醜就不如...無謂阻住人地求插件
你既態度太飄忽啦!好笑!

TO    ALL:
請叫我RAZE OR TANKER,唔該!

順帶一提,SOURCEMOD系由開發源碼軟件演變的!咁既然系咁樣就梗有不少問題啦!

Tanker

引用:
原帖由 Tanker01 於 2015-12-15 23:09 發表
1.入人地個場既問題

首先,柏斯個場既問題

第二,玩具場既問題

第三,法頓場既問題

我就唔CAP哂啦!自己去睇!

2.sourcemod既問題

先講返sourcemod既用途!佢系用尼FOR開多人 ...
TXXOOYY:

首先, 對你白費大量心機去QUOTE一堆唔關事既POST表示感慨.
另外,你就當然中POINT啦, 請自己做多D資料搜集啦!有口話人,無口話自己!你唔覺你自己應該去做下資料搜集先咩?

按一下以GOOGLE「反諷」

先講返sourcemod既用途!佢系用尼FOR開多人 <- 都係(你)果句, 請自己做多D資料搜集啦!

回復 21# 的帖子

你真係根本淨識話人,走啦!去吹水特區吹水啦!咪黎呢度搞事啦!話完柏斯又話我!吊!
Tanker

引用:
原帖由 Tanker01 於 2015-12-15 23:49 發表
你真係根本淨識話人,走啦!去吹水特區吹水啦!咪黎呢度搞事啦!話完柏斯又話我!吊!
我係建議你做下資料搜集先再黎討論, 因為你連基本認知都未有, 無謂出黎獻醜, 勉強自己
另外, 你連SOURCEMOD係咩都未知, 又唔做資料搜集, 一味東拉西扯, 無中生有, 話人搞事, 有冇諗過搞事既係你自己?

回復 23# 的帖子

咁你話我搞事,請問有何證據?
Tanker

To TXXOOYY:
唔想回你了, 太煩, 乜都唔識又要扮代表出黎獻醜, 完全唔識反省

回復 25# 的帖子

我也不理了!
Tanker

雙方有一方可以不吵就可以完結了

回復 27# 的帖子

hi,A-LIN
Tanker

28 12
發新話題