71 12345
發新話題

新人D實力都不及以前既人

[Close]

新人D實力都不及以前既人

我返黎打下機姐,你地D新人就雷Q住晒,請新人D技術快D練好D,連技慢到咁,唔好係人地面前晒你地打火影D威水史,咩連技幾快,最多咪係識QWERD,如果係新手請開場前講定,我要心理準備一下睇樣比你雷,等我都有個走場既理由

本身抱怨文 都懶管你 .
第1 你錯區
第2 就算咩平台既地區 都總會有新手/高手/走場/無品/有品玩家 (唔鐘意可以自己限制朋友/人數自己玩 不受外人  任君選擇)
第3 邊個同你講連技好快 ? 你篇野講野 寫下名? 到底邊個令閣下咁有感而發 ? 家陣係個有圖都無真相既年代 ; 好需要你講清楚 事件來由 任由大家冰清玉潔既心 去辯下回分解-3- 點解你講到全vlan 一元化咁既 ? 你又要代全個vlan 發表 你要真普選 經過你審核既理論  ?    
第4 其實連技慢同連技快 都係禁果幾個制 其實我想問 有邊個出神入化到 連技係唔洗禁呢幾個制? 定還是你就係傳說中用mouse連技 既人. 還是 傳說中 只用數字鍵就瞬間秒人於瞬間既高手?
第5 走場就係走場 有理由就唔係走場啦咩 ?  會升昇華左架 ???

P.s : 見你講咁大篇野 緊有你想帶出既個人意見同意思 ;  我亦作為讀書 提出問題 希望帶出你篇文采 盡善盡美 不喜勿插 ^_^  

回復 2# 的帖子

SOR囉高手,雖然我知你勁,但我開始玩既時候都味見過你,笑囉

第1,錯區都好過唔落區,更好過堅離地
第2,抒情文姐,幾時話唔比有雷友?下次搵日比我雷返你幾場啦
第3,講人地名人地會HURT,加上我想抒情洗打人上去?姐係講下講下講到真普選,打機都真普選,咁你打真軍既時候洗唔洗真普選呀,揀邊個洞岩你用呀?R開個話題,都唔Q係露,話你中文差驚你HURT炸
第4,連技快姐係唔會出現DELAY 3秒先出技既情況,下次同隊試下比你睇,我好樂意DELAY 3秒後用技 ^ ^

回復 2# 的帖子

P.s : 見你講咁大篇野 緊有你想帶出既個人意見同意思 ;  我亦作為讀書 解答問題 希望帶出你篇文采 盡善盡美 不喜勿插  識個新朋友
^^

第1.錯區唔落區 唔代表無錯區第2. 你未回答我以上d問題 ?  六何法學過未 ? 講完成篇野只見你話到全vlan咁 一元化咁
第3. 岩岩打完 你鳴人添 先輸左 ? 仲圍村啊你 ~? 唔洗雷啦 岩岩就嬴完你

第4. 未比你見過 = 唔係高手 ? 雖然呢.. 我就唔係咩高手 不過.../_\ 試問 你都話你好耐無玩 ? 前朝既人 出反黎仲咁有氣勢既.. 果然係高手a_a

小朋友 呢度全vlan 無人要特別比你評價 你無資格 除左個別例子有對象 走場 有圖(講啦 六何法啊a_a) ~ 但係你講成篇野 有過個別例子咩 ? 你仲未明我講咩 ?

咁你真係要見識下啦   

今日真係學到好多野 原來未見過 就知我勁 仲要你開始玩果時 未見過我 就有野好笑

笑點呢? 詳細d ok? 等大家一齊分享下 有咩笑點

提你一句 抱怨文又好 抒情文又好 (我就覺得同一樣野黎 * 不過都係需要六何法架喎 咁你講得抒情文 六何去哂邊-,-)

引用:
原帖由

卍火焰卍

於 2015-6-1 20:50 發表

SOR囉高手,雖然我知你勁,但我開始玩既時候都味見過你,笑囉

第1,錯區都好過唔落區,更好過堅離地
第2,抒情文姐,幾時話唔比有雷友?下次搵日比我雷返你幾場啦
第3,講人地名人地會HURT,加上我想抒情洗打人上 ...

果然膠處未算膠     本人今日真係見識不少

以前既人都不及新人D實力??   

寶寶>.<

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

WOW 樓主實在太霸氣了 連我呢個已經退左好耐火影既人都忍唔住登入回一回
無錯 之前既人多數都好勁 但長江後浪推前浪 我相信而家都一定有d火影高手
我都仲記得好多之前d勁人既名 多數都唔會雷~
你講到而家d人咁廢 好似個個都會雷你咁 咁你一定好勁啦 仲成56lv 相信都係玩左好耐果d黎 但唔知點解我對你一d印象都無~~

回復 7# 的帖子

比人打到咁慘                           

哈哈 ..
前朝古董 一心霸氣壓場 誰知自己井底之蛙 膚淺至極
今有後人 前江後浪推前浪 寧次力戰6人 成為神.. 打到走哂

vlan勁人係小左好多.. 但都未末落到要 被 前朝古董  霸佔

回復 11# 的帖子

SORRY囉咁多位佬,可能血氣方剛,比人雷左幾場條氣唔順姐,但係我就唔知霸佔你D咩 ?

回復 12# 的帖子

打小左個字,應該係咁多位大佬,老實講比我雷返場OK掛,我開POST都冇講過我好勁唔可以雷

小弟雷神黎,請多多指教,見我唔好同我一隊,怕雷到人~ :o

睇黎你仲未明 講咁耐 你個六何呢?
我淨系見你#12帖中見你講左何事 其他五何呢?
成件事 無頭無尾既咩 ? 你ff出黎-,-?

而家唔係雷唔雷既問題 .. 唔係嬴就輸 緊係雷架啦下話-3- ??
我係想問 點解你講到一元化咁 開個post 你想講咩 ?
你講s0rry無用架=.=""

71 12345
發新話題