59 1234
發新話題

[影片] kill9977mh狗再現05,名言我不出忍者 有片睇:p

[Close]
引用:
原帖由 孤楓冷雨 於 2015-5-31 21:48 發表
講真,低LV AC 9成係MH既分身

個人認為,見到明顯既MH,走場先係好方法 :handshake
我同佢打完第一場之後覺得佢mm地
廢事睇rp,想第2場試下捉佢,點知佢0眼仔,神走位先確定左佢mh

回復 46# 的帖子

甘你直接全頻話佢MH,睇佢仲甘唔甘明顯

如果都係甘明顯就同隊友一齊走場

我mh?我mh就比人封啦 傻仔
你就係靠屈 死雞撐飯蓋
我yo哥屠你班垃圾就緊嫁喇

少年你還太年輕  早點睡吧
見你一個屈完又一個 無個成功
我係你就死左佢算啦  

E 原來D MH9咁識撐
重出黎回POST:lol :lol :lol
不如潛水冇咁7啦:lol :lol :lol

引用:
原帖由 NIF_1boy^0^ 於 2015-5-31 22:15 發表
少年你還太年輕  早點睡吧
見你一個屈完又一個 無個成功
我係你就死左佢算啦  
比人捉左啦仲係到扮無辜

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 99yo 於 2015-5-31 22:13 發表
我mh?我mh就比人封啦 傻仔
你就係靠屈 死雞撐飯蓋
撐?你話緊你?唔見圖唔死心
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=624143&extra=page%3D1&page=2
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

呢d叫比人捉左
咁我是但打你個名 放張圖 就話捉左啦
好多人都話我mh 相又放過 咁就捉左?
(捉既定義=你post相就係? ac唔封咁係咩?)

引用:
原帖由 NIF_1boy^0^ 於 2015-5-31 23:02 發表
呢d叫比人捉左
你搞笑?檢舉小組以經斷定左紅圈,唔係比人捉係咩7.7      7171得閒就會做野架啦,似得你咁得閒係到用咁多個分身應我咩
睇就知你係99yo個分ac啦嘈乜柒姐,你開多d ac應我=話比更多人聽你d 分ac係咩名架炸傻仔

引用:
原帖由 NIF_1boy^0^ 於 2015-5-31 23:02 發表
呢d叫比人捉左
是但打個名上去?咁你去做未呀傻仔,你面對現實啦唔好再逃避啦7.7
片一出左你個分ac就一早冇得救啦,你搵再多mh fd再多分ac應我都冇用

引用:
原帖由 ★Crazy_Nam 於 2015-5-31 17:28 發表

公道自在人心
人心?又一條死mh狗
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=617310&extra=page%3D1

樓主唔洗咁認真理呢班廢柴wow佢地不嬲用開MH打信覺得自己好**粗口**勁
佢地唔用MH跟本打唔到信嫁
總之樓主張RP同影片放係舉報區等71仔有時間處理就得

系慘既.... 玩直江最慘系遇到神走位.. 真系...

N年前試過玩直. 對住對面神3K 龍機 加丁丁.. 神走位仲要想破佢丁都難..
You said, "Hey whatcha doing for the rest of your life?"
And I said
"I don't even know what I'm doing tonight"...

睇完條rp.. 先吾理森仔啦, 信長好明顯有問題啦
上路果度完全mh殺, 森仔有人神避
無人就同槍神鬥A, 又無忍, 呢個mh 模式見吾少啦下話
兩條友(定一條友 ) 仲係度死頂,
好心就塞住個屎忽靜靜地吾好出聲啦
柒到咁

59 1234
發新話題