發新話題

[影片] kill9977mh狗再現05,名言我不出忍者 有片睇:p

[Close]
引用:
原帖由 ★Crazy_Nam 於 2015-5-31 15:27 發表
可能樓主想轉移視線,自己開mh反屈人地mh
開埋mh殺唔到人就唔抵得人地勁lo
其實你地如果連RP都冇睇過,可唔可以唔好亂咁發言

引用:
原帖由 Powerful_SD 於 2015-5-31 15:55 發表

其實你地如果連RP都冇睇過,可唔可以唔好亂咁發言
公道自在人心

引用:
原帖由 ★Crazy_Nam 於 2015-5-31 17:28 發表

公道自在人心
ok唔好嘈,我拍埋片
滿意未?

回復 27# 的帖子

你隻9都幾7下 :lol :lol

片都拍埋,睇下你仲有d乜野廢話講

岩岩睇完個REPLAY
樓主有下你又變到森仔 可惜自己殺唔到
我yo哥屠你班垃圾就緊嫁喇

mh又點會比你變中呢?

引用:
原帖由 99yo 於 2015-5-31 20:08 發表
mh又點會比你變中呢?
首先你有冇睇條片先...有睇過一定唔會打尼D野出黎...
因為MH就定架啦講真...我變到佢係因為我見到佢係全頻到打字我先沖埋去變佢...
變完比兵頂住殺唔到我唔想掛?-.-

MH就一早走啦 仲等你變?

引用:
原帖由 99yo 於 2015-5-31 20:46 發表
都話條友打緊字,你係咪佢隻狗黎?
MH唔可以比人殺?我見過大把MH唔係0死啦你出黎搞事?
你睇完條片未?信長個兩下暗位吉你諗住點幫佢解釋???你唔好再係到幫人斷章取意啦狗仔

唔知點解咁多0LV,幾LV既分身係到應我既,幾時出正身呀MH狗

引用:
原帖由 99yo 於 2015-5-31 20:46 發表
喂99YO
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=624143&extra=page%3D1&page=2
你MH WO
仲好意思係講廢話?我仲諗緊片都出埋,點解你仲會幫住條MH,原黎你自己都係,我仲懷疑緊你係咪佢既分身黎
不如你同你D分AC成堆MH都一齊刪左佢免得再比人炮,

回復 42# 的帖子

影片一出,誰與爭鋒
D MH9 已經全部潛曬水 :lol :lol :lol

引用:
原帖由 雪‧月‧花 於 2015-5-31 21:35 發表
影片一出,誰與爭鋒
D MH9 已經全部潛曬水 :lol :lol :lol
咁又唔係wo,條mh狗99yo,仲係到斷章取意...係到同我講經...

講真,低LV AC 9成係MH既分身

個人認為,見到明顯既MH,走場先係好方法 :handshake

發新話題