發新話題

[影片] kill9977mh狗再現05,名言我不出忍者 有片睇:p

[Close]
我係睇唔過眼你地屈人mh姐 捉紅圈啦 垃圾
我做明星為左錢~

引用:
原帖由 張韶涵 於 2015-5-30 22:43 發表
我係睇唔過眼你地屈人mh姐 捉紅圈啦 垃圾
你真係讀屎片  係咪個腦生係屎FUC K  到 坐死晒D腦細胞   
都話左而家D人用MH好高明   唔會點人地  咪冇紅圈   
冇紅圈唔代表冇MH喎  你睇雄狗 同南狗  封左幾多帳號 多到佢自己都記唔到咁多  

樓主好多分身
你死都要屈森仔mh既 我都無計嫁
森仔係1boy徒弟 你比人屠味當發左場夢囉
捉唔到mh既 都有品唔好屈人
我做明星為左錢~

引用:
原帖由 張韶涵 於 2015-5-30 23:06 發表
樓主好多分身
你死都要屈森仔mh既 我都無計嫁
森仔係1boy徒弟 你比人屠味當發左場夢囉
捉唔到mh既 都有品唔好屈人
你比人屠會10殺0死?引笑?正唒數同我講比人屠?
如果唔係你條垃圾開mh我地洗輸?唔好引笑好冇
分身?大勝我就一定唔係先,你唔好係到亂咁up

圖都加埋送比你,開心啦你,我都好少咁得閒捉mh
鬼叫你咁卵厚面皮,係要逼我放圖捉你

最好就全部都係樓主分身啦    咁唔知你隻分身狗正身又係咩呢?

MH緊係撐返MH 我明既  咩叫1BOY 我識佢條春  蔗民仔一名

回復 21# 的帖子

我又唔係唔認,HUG121的確係我AC黎,係我轉IE開個陣轉左AC應姐
我就唔覺得我係HUG121有咩問題....問題係佢條友好明顯係森仔分身黎

笑死咩叫圖就放埋 係要迫你捉我mh
張圖證明到d乜 傻仔
我做明星為左錢~

引用:
原帖由 張韶涵 於 2015-5-31 07:14 發表
笑死咩叫圖就放埋 係要迫你捉我mh
張圖證明到d乜 傻仔
信長暗位2技,仲唔夠?

話說好像好勁咁

引用:
原帖由 開圖送技術 於 2015-5-31 14:23 發表
話說好像好勁咁
咩好勁,簡直強啦,神估位到佢咁樣

樓主 唔好屈我徒弟啦 你太年輕姐 反19ser學習下
聽講你屈埋我都係MH喎

引用:
原帖由 NIF_1boy^0^ 於 2015-5-31 14:41 發表
樓主 唔好屈我徒弟啦 你太年輕姐 反19ser學習下
聽講你屈埋我都係MH喎
我話知你係唔係...總知佢就一定係先

我徒弟同我一樣唔係MH 你唔好屎就亂屈人喇

可能樓主想轉移視線,自己開mh反屈人地mh
開埋mh殺唔到人就唔抵得人地勁lo

發新話題