59 1234
發新話題

[影片] kill9977mh狗再現05,名言我不出忍者 有片睇:p

[Close]

kill9977mh狗再現05,名言我不出忍者 有片睇:p

尼條友第一場同佢玩信長以經幾次神暗位2技
點不知再玩多場森仔仲要神走位,仲係到同我講經
話乜野比兵見到走左光,我係650到清酒隱卷沖埋去會走光?(eg,下路兩座450同150都未爆)
兵跟本冇可能睇到我
再送上圖片,同rp
ps,條友話1boy係佢師父同埋唔好再搵D分身狗應我啦,睇到我都覺得煩,成堆0-3LV既分身
仲要比人捉埋MH都好意思應我99yo
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=624143&extra=page%3D1&page=2

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

wo我徒弟都幾神
少年你還太年輕 比人屠就算啦 當買個教訓

kill9977唔係mh

樓主 係咪你太弱 人地玩森仔洗完兵緊係唔出黎嫁啦 呢張圖只係睇到森仔好強勢
我做明星為左錢~

你有冇睇rp...我rp都放左...佢放完技就走?平時我camp佢就係咁,射都唔射下,
我一行開,條友唔單止射兵電兵,仲要同槍神係到玩炮,佢如果係勁睇得出而且你條友0lv ac 精分?

0LV 代表我有個性 岩岩睇完rp 樓主你去捉森仔果時比兵打 得1次係忍卷 人地起150回緊血
我做明星為左錢~

反而我覺得樓主你拍片/捉紅圈實制d 唔係真係證明唔到森仔係MH
我做明星為左錢~

條友好明顯唔簡單啦睇rp就知咩事,5分鍾開始神丁,跟住我camp佢你睇到完場好明顯佢係mh

引用:
原帖由 張韶涵 於 2015-5-30 21:48 發表
反而我覺得樓主你拍片/捉紅圈實制d 唔係真係證明唔到森仔係MH
睇你講野知你連RP都唔識睇啦  開個新AC出黎係咁吠 不知所謂  你條M狗

而家用MH仲會紅圈比人抓咁ON  9咩 用下你個腦啦 坐死晒D腦細胞   傻 仔用MH 先會有紅圈 用到慣晒唔點人地英雄 建築物 CP 點抓紅圈?  冇紅圈用MH係咪唔洗封先 之前7171 都封成推 冇紅圈判定你MH一樣88你帳號   
你條M佬成日咁得閒 好心你做D有貢獻既野啦 開埋D 死膠POST 係到亂咁吠人    同我2隻   雄狗南狗  有乜分別?

引用:
原帖由 hug121 於 2015-5-30 21:50 發表
條友好明顯唔簡單啦睇rp就知咩事,5分鍾開始神丁,跟住我camp佢你睇到完場好明顯佢係mh
呢D冰山一角啦 大把人MH冇紅圈  差在而家有冇人晒時間去抓  要鎖我諗又有一大推鎖

回復 9# 的帖子

講真句條友mh到咁明顯唔好話捉唔捉紅圈,有睇rp都知係真係mh

原來樓主係大勝哥 唔怪得死都要屈人MH
我睇左RP 走位係神 但唔係MH  樓主鍊勁D先POST人啦
我做明星為左錢~

引用:
原帖由 張韶涵 於 2015-5-30 21:47 發表
0LV 代表我有個性 岩岩睇完rp 樓主你去捉森仔果時比兵打 得1次係忍卷 人地起150回緊血
回緊血?你搞笑?我忍卷個第一次條友滿血滿魔,同我講回血?好明顯係見到我忍卷埋去企返150啦,
你係咪人地隻狗係到搞事

又有MH,成日都見,都5想挽,見到MH走場算

引用:
原帖由 張韶涵 於 2015-5-30 22:03 發表
我睇左RP 走位係神 但唔係MH  樓主鍊勁D先POST人啦
靜d啦你2015-5-30 21:29, 下載次數: 0
下載次數0,你同我講你睇左rp?

你係森仔分ac?得架啦我明架啦你唔好係到搞事啦柒頭.係就用正身送張圖片比你啦森仔精分狗

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 張韶涵 於 2015-5-30 22:03 發表
插你就係樓主分身  怪唔知你似瘋狗  係咁開新AC  開膠POST屈人MH啦   

MH 撐返MH   你真係讀屎片囉

59 1234
發新話題