43 123
發新話題

各位歸位吧

[Close]
引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-30 21:20 發表

哈~我都覺得佢好神嫁~佢講左咁耐~.~都冇答到我點解佢話07咁好玩~反而冇乜人玩呢~
係咪因為要太有技術去玩~所以d人放棄去玩09抽技呢
E位人兄好似真係有D問題咁,我覺得好挽,人人就會覺得好挽?哇,咁我咪變左明星???咁有影響力我都唔知,多謝你話我知。

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-30 21:24 發表

你咪有d做作feel~.~同人講好好玩~等人入黎玩姐你都係想~唔係講黎做咩~~係咪先
如果你有影響力~早就比夜夢打到殘~仲有機會係到廢up咩~
咁你明仲問點解咁好挽冇人挽?哇你真係神級問題!!小弟佩服你五體投地有d野你唔知,就冇以為自己乜都知先得嫁?我都已經表明同夜夢打過當然最後輸左~

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-6-30 23:47 發表

留意到重點

樓主打輸係因為搵唔到5個樓主實力既人同隊 :hug::hug:
傻既,本身我實力都唔強~我搵到一個可以夾到我的神手,可惜現在潛水

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2015-7-1 12:13 發表
我嗎我嗎?
係呀係呀

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2015-7-1 22:21 發表

唔好嘗試理解夜夢既諗法...
((爆料MODE:係好耐好耐之前,夜夢有5-6個無聊人開左個分身團(叫住A先),分身d名都係差不多.
之後狗衝返入自己團友(叫住B先)既場,結果贏左出返黎.
B果班人就係SKYPE定RC大叫 喂有班分身好勁 ...
這經驗以前成日做

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2015-7-2 13:15 發表
[quote]原帖由 A-Yan☆ 於 2015-6-28 17:34 發表
猛咁討論07邊個勁- -不如組10個人玩番鋪友誼@@
同7神純粹玩下 輸嬴唔重要... [quote]認真問,你有無同7神打過友誼?  ...
成人插人個個?

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-7-2 19:50 發表
what is 7神?  

係咪我太OUT
知道就好,知道就好

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-7-4 11:29 發表
咁玩下又無壞既~ 其實咩GAME都會收皮
不在乎天長地久 OK?
by the way, 你好似幾留意樓主 係咪戀上了?
死火比,I no gay

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2015-7-4 16:43 發表
樓主有冇聽過一個叫織田夜既人,實力過得去
乜水來唔識佢

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-7-4 16:13 發表
扮乜 _ ?
我唔會同人講
你先hehe來,所以我唔洗扮,因為我係直既

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-5 11:44 發表
乂尨乂=織田 夜@@
你地唔系唔知下話
唔好吹得就吹波同埋佢邊個來