發新話題

各位歸位吧

[Close]
引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-5 04:29 發表

==咁你有機會挑戰完07霸主過黎挑戰09@o@
=0=講真07唔係唔好玩~只係會玩既人開始小左~
家上一開始唔係玩07出身既人~玩過09去番07==會覺得好難玩下~玩多幾場直接放棄玩番09
因為09點廢都仲可以靠隊友直g~而07唔夠打 ...
正正因為依家都叫夠人開場先叫你地返黎玩

而且你地D老手07出身 絕對易上手返

再加上依家好多街場保護隊, 唔會比人屠. 依家亦唔興洗泉.

COME LA 玩場07講到咁麻煩.

今日玩左場09, 對面隻結城秀康唔知咩技, 我開親魔法技佢頭頂就叮一叮,
我拎住招宇佐2技暈又暈唔到佢. 佢就M$ 3技閃埋黎就秒人.
就算有技術對住D咁既技都係無作用. 難道真係駁命-RP換套神技出去又打過?
咁樣既圖仲叫信長咩
我真係睇唔透點解咁多人玩09
所有人都拎住唔係屬於果隻英既技去打.
同時亦唔知對方有咩技.根本玩唔到種歸屬感.
亦無果種「試下玩法裝信」、「殺人本多」、「$#上咩神好」......呢D只會係信長先會遇到既樂趣
因為所有技混雜黎用, $#已經唔係$#. 服仔已經唔係服仔.

我唔會話09唔需要技術, 但感覺似小遊戲.
會唔會有比賽圖係基地係咁入指令到出神技先出去架

新手我唔奇怪佢地玩09, 因為佢地未試過07既吸引.
但對D老手真係百思不得其解.

今日場09我輸左. 但我唔係輸技術.

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-6 13:56 發表
==你要玩技術~可以考慮下正信~絕信本身技術就唔算多~
以前最難玩既絕信唔係07~係09冇rp果個年代~
其實正信我有玩過, 但時間需求多.
加上現時VLAN正信MH橫行, 如果你有留意正信區的話.
本人去VLAN正信亦不知為何出現DELAY.

論連技速度, 正信要求是比較高, 因為暈技的時間比絕信短得多. 傷害亦低.
但論反應、手速或走位等技術, 絕信也不會低.
你有玩過007也知道神手沒幾多個.

你覺得隨機技是正常+好玩的嗎?
你有玩過兔羊大戰應該會知道沒房主會選擇隨機技能模式.
因為最初的作者設計一隻英雄的技能組是考慮到英雄的定位、技能的配合、平衡等等.
抽技根本破壞角色設計的原意, 亦令技能組不平衡、不配合. 所以玩009的人才需要不停-rp
在我看來, 009神技根本來來去去只有幾組. 不會/不想-rp的玩家根本連丁點兒制衡的力量都沒有.
其他玩家只能焗住-RP神技. 有時一招前田天生飛去大本直接GG. 用的不知是什麼技.
敗在什麼身上也全然不知, 然後又開新局.

PS.
1. 有時當我暈了對方準備連技的時候對方打-RP . 哪有遊戲有這樣的道理?
2. 死了的時候多數人直接-RP. 根本整場沒時間跟隊友說話交流. 按入F12, 整場的對話就只有-RP.

這樣的地圖, 玩家竟然比007多上過十倍.

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-6-12 13:30 發表
絕信07要求既反應比正信仲要快,因為你慢小小反應就會死,例如$#前期一個大波你反唔到就gg,而正信$#要出爆彈落石電手女個d連正常有d反應既都反到。 ...
但你講果D反應得你呢D神先做到. 我呢D凡人係唔會講D凡人做唔到既野

話說..樓主最近唔聲唔聲消失左

搞到呢排007無人鎮壓住, D小怪就出黎007發惡

搞到我又晚晚被屠

樓主幾時返黎再開屠? 依家007得你一個神手

PS. 比神手屠好過比小怪屠

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-6-15 20:49 發表
我不會這麼無聊
我都係咁話

黎玩場07就見到我地2個都係度

話說係呢個07 POST度吹水既

除左我同樓主都無人真係玩緊07 ALL 吹水 SOSAD

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-6-19 18:57 發表
7水,07過後又潛水。07等到你出水,仲唔翻來??
好詩好詩

驚見夜夢4神 返黎07玩下啦 :handshake

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2015-6-20 15:52 發表
1神都無係到出現過囉好無- -
4神 都係英文 數字人黎
竟然係咁?

同過KAL玩都已經FEEL到係現時絕信數一數二既實力

玩3場屠足樓主3場, 樓主小器仲踢佢唔比佢玩 SOSAD

吹到11頁都係得7水同文兒返黎玩過1,2場

返到黎玩咁多場09都唔玩一場07 OP

既然呢度九成人都係淨講唔玩, 我都想順便招下人玩怪物彈珠 (怕羞 )

講句公道話:
以我旁觀者身分所見, 依家07暫時無人勁得過樓主架喇.
講咁耐都係睇下有無D超級神手返黎挑戰下姐
(不過睇黎都無   如果介意自己個名既話大家都可以好似我咁開個分身去屠樓主 )

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-6-30 21:20 發表
怪物彈珠?加好友未
留意到重點

樓主打輸係因為搵唔到5個樓主實力既人同隊 :hug::hug:

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2015-7-2 13:15 發表
[quote]原帖由 A-Yan☆ 於 2015-6-28 17:34 發表
猛咁討論07邊個勁- -不如組10個人玩番鋪友誼@@
同7神純粹玩下 輸嬴唔重要... [quote]認真問,你有無同7神打過友誼?  ...
what is 7神?  

係咪我太OUT

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2015-7-3 00:54 發表

S路過

只能講每個"字母"同使用者係有關連
神級分身團

幾時報名?

回復 158# 的帖子

又有神手回歸 @@
晚晚都有07場架啦, 係你D團友玩09姐

OK 今晚見

引用:
原帖由 24411566 於 2015-7-4 07:25 發表

http://www.ipve.com/bbs/vlan_team2.php?team&id=41483
好遠大既目標~~但07都就收皮~呢個時候==仲唸住稱霸會唔會太遲~
咁玩下又無壞既~ 其實咩GAME都會收皮
不在乎天長地久 OK?
by the way, 你好似幾留意樓主 係咪戀上了?

發新話題