發新話題

各位歸位吧

[Close]
引用:
原帖由 SE7EN水 於 2015-6-19 16:35 發表
07搵小寶,有事燒紙
7水,07過後又潛水。07等到你出水,仲唔翻來??

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-6-21 14:05 發表
竟然係咁?

同過KAL玩都已經FEEL到係現時絕信數一數二既實力

玩3場屠足樓主3場, 樓主小器仲踢佢唔比佢玩 SOSAD
傻左?我開場不嬲唔踢人,比圖!!別屈!!

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2015-6-20 13:49 發表

wtsapp me
or rc find me (...if u can)
我wtsapp you ok嗎:):)

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2015-6-24 08:57 發表
我wtsapp 你ok
OK:call: :call::call::call::call:

引用:
原帖由 若火﹑ 於 2015-6-26 02:44 發表
你係靚技都唔識玩
其實神技係邊招,教下我等我下次挽場09留一留佢

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-26 22:28 發表
尨哥好執著07要用好多技術去玩~算吧啦~
家下07都死左一大半~想玩既人小之又小~你想玩咪玩~.~
我重申~u軍係玩09出身~如果想挑機~.~就黎09喇~而07夜夢先係表表姐
如果你有能力可以集齊原班人馬同你打場~我就預先恭喜你 ...
算把啦,當我挽07個時都還唔聽過你/你團的名字,你講到07技術唔多但又唔係勁,咁姐係??

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2015-6-27 00:17 發表
樓主識唔識我?
夜夢緊係講5團柱

其實除左夜夢,一刀都好好打,佢地07真係55波
再早期d既帝國有冇人識?
當然識啦~火神op

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-27 21:22 發表

不愧係神手尨~如果你講到咁多技術~不如開個教學出黎~比人學下野~唔係邊有神手出現
又或者收幾個徒弟~教人如何玩07~
我又唔係勁到可以教人~亦無意收徒弟指點下都ok既~

引用:
原帖由 若火﹑ 於 2015-6-27 20:04 發表

你係團處
不能認同更多

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-28 10:12 發表

算吧啦你~你話07要好多技術~只係需要你開教學指點下教下人玩姐(eg$#3用法~注意事項~要對方用左$#3先魔水)

你估真係叫你收徒弟咩~
要教我都唔會係e度教啦,打字教不如開咪教,如果真係想學入rc即刻,我收唔收徒弟尼就唔多關你事既,成日講到自己好似好勁咁~sad睇唔到你有幾勁lol

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2015-6-28 17:34 發表
猛咁討論07邊個勁- -不如組10個人玩番鋪友誼@@
純粹玩下 輸嬴唔重要...
very nice,快去call fd挽

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-28 21:23 發表

SAD我從未冇say過自己好勁啵~.~我不嬲自稱垃圾~
如果令你有錯覺以為我會話自己好勁~真係sor~
我只係say07冇咩特別技術~何來講自己好勁@o@
當你連一隻game都未挽精之前,就話隻game唔冇咩特別技術,哇咁你仲唔犀利?

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-29 13:22 發表

下話~冇人話一定要精左先有權講野@o@大家都係交流下姐~
如果你覺得要好有技術玩絕信~咁正信咪要超有技術去玩~何謂技術
其實你玩得多~就會有exp嫁喇~日積月累咁姐~
咁你又講唔出有咩技術~要rc先講到~又唔係個個都會 ...
1.其實你有冇挽過正信?2.我反問你何謂技術?3.日積月累又唔見你勁?4.我係rc講,佢地入唔入佢地既事5.我系招挽,唔係開教學post,我話絕信要技術就要開post?哇你d神道理來?想學就入rc,自然有人教,唔想學唔想挽既廢話別太多!

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2015-6-30 14:57 發表

我隻火神唔外傳
內傳

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-6-30 19:42 發表
既然呢度九成人都係淨講唔玩, 我都想順便招下人玩怪物彈珠 (怕羞 )

講句公道話:
以我旁觀者身分所見, 依家07暫時無人勁得過樓主架喇.
講咁耐都係睇下有無D超級神手返黎挑戰下姐
(不過睇黎都無    ...
怪物彈珠?加好友未

發新話題