發新話題

各位歸位吧

[Close]
引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-5-29 01:29 發表
你錯了,我成日比一個叫OCC既人屠
聽都未聽過

條友可以好似你咁 1V5 5MINS GG咩?

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-5-29 10:53 發表
聽都未聽過

條友可以好似你咁 1V5 5MINS GG咩?
有咩咁出奇==我夠未聽過你個名啦
你唔比係d老手開新ac玩嫁咩~

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-5-29 15:23 發表

有咩咁出奇==我夠未聽過你個名啦
你唔比係d老手開新ac玩嫁咩~
我呢D新手講咩知名度丫

只係我唔相信有人羸到樓主

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-5-29 15:35 發表

我呢D新手講咩知名度丫

只係我唔相信有人羸到樓主
我也是新手也沒知名度大把人贏到我 例如:Occ 雞雞 v.l.a.n 切腹 戰男 abc NN JJ等等大有人在

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-5-30 02:47 發表
我也是新手也沒知名度大把人贏到我 例如:Occ 雞雞 v.l.a.n 切腹 戰男 abc NN JJ等等大有人在
你淨係呢個分AC都稱霸左07出哂名啦, 莫講話以前,

你講果班全部圍你都唔夠你打

希望有真神出沒幫手打救

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2015-5-27 20:16 發表
你地慢慢開場等人入啦
琴日等07 等左兩粒鐘 決定真的放棄了
跑去玩瑪奇 有意者一齊啦
開左場都唔叫?

引用:
原帖由 asdasd12303 於 2015-5-31 06:55 發表
開左場都唔叫?
你係邊個 兩年無見你id 唔記得左 哈哈

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-5-30 14:31 發表
你淨係呢個分AC都稱霸左07出哂名啦, 莫講話以前,

你講果班全部圍你都唔夠你打

希望有真神出沒幫手打救
正所謂天外有天
我就唔信樓主無輸過

引用:
原帖由 asdasd12303 於 2015-5-31 06:55 發表
開左場都唔叫?
第二屆絕信比賽既黑馬都現身了 打救樓主有希望
引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2015-6-1 00:24 發表
正所謂天外有天
我就唔信樓主無輸過
其實我都覺天外有天
那位就是閣下

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-6-1 15:55 發表
第二屆絕信比賽既黑馬都現身了 打救樓主有希望

其實我都覺天外有天
那位就是閣下
上星期用分身偷玩左1場009
結果0殺完場 唔知自己做緊咩 已放棄

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2015-6-2 23:51 發表
09同07係兩回事,

所謂虎落平陽比犬欺.

你係前07霸主, 梗係返黎07玩啦.

每晚8點-11點. 等睇你屠樓主

最近v.l.a.n都玩返. 你帶埋班戰友返黎既話, 佢搞多次比賽又點話.

都係你同樓主爭冠軍既姐

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2015-6-2 23:51 發表
有D覺得好似有d料到係你分身黎~.~係到扯貓尾~
SAD我只係個人覺得係~冇証據~當然亦可以唔係~.~
我就OUTday左07好耐~07有隊友夾到英就比較輕鬆d~~比較講teamwork
而我個人比較like09~因為有英雄主義可以玩~就算隊友幾差都有機會靠一人反敗為勝~
基本上係2種性質~玩07神唔代表玩09都咁神~09就算有幾神~都可以輸技

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-3 03:09 發表

我就OUTday左07好耐~07有隊友夾到英就比較輕鬆d~~比較講teamwork
而我個人比較like09~因為有英雄主義可以玩~就算隊友 ...
我先無咁無聊開分身做D咁既野

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-3 03:09 發表

而我個人比較like09~因為有英雄主義可以玩~就算隊友 ...
前07霸主咁耐無玩, 會唔會咁得閒開個分身自吹自擂.

況且講左幾頁POST佢都無返黎玩過一場 SOSAD

我都好支持天哥你帶隊友返黎玩幾場 每晚8-11點

你黎到見到我呢D新手技術咪知我係咪佢

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-6-3 20:26 發表
前07霸主咁耐無玩, 會唔會咁得閒開個分身自吹自擂.

況且講左幾頁POST佢都無返黎玩過一場 SOSAD

我都好支持天哥你帶隊友返黎玩幾場 每晚8-11點

你黎到見到我呢D新手技術咪知我係咪佢 ...
==07霸主~佢係玩得幾好既~之前得我地u軍仲可以同佢地有制衡~大家都係55波姐
佢地打街場係嬴面幾大~人地果陣日日玩夜夜練~有哂默契~
07我就唔打算玩番嫁啦==同埋我都冇隊可以帶到~我只有09隊~
相反你有興趣玩09~就來玩下~我晚晚都有玩~

發新話題