19 12
發新話題

炮你唔洗簡日子啦~~~~~

[Close]

炮你唔洗簡日子啦~~~~~

件事是甘的~~~
砂村原本就爆我地(木).甘我地爆佢地就根正常......
但係你個傻仔.走過黎唔知你係幫手爆定汁雞啦.........
但我正係知~最肥係砂村..而你同2個傻仔.又要廢.又要阻住曬.....
同咪...全場.我地同砂村開戰..你同你d 神隊友.走黎汁雞無問題...
但我想講(砂有幾次殘血.你唔打.走黎打我地)..點解?我姦殺佐你全家??????
最後~~砂村大意比我地偷襲成功啦~~~就梗係炮你地啦....

ok..打11無問題啦.....係到屋企實有野賴..
不如公平D網吧啦..機鐘.你車費我招....
時間地點你定..
打22都無問題..我同我愛fd....11.22你簡啦...
你粒水既.可以吹定雞,報定警都無問題...我未慌過.....
唔打就唔該你收皮^^

算啦  人地鍾意型  輸係咁架啦  邊有人想輸 不過輸發脾氣真係好___囉 同佢嘈都無謂
反正佢都吾會出黎打

星期6深水涉ione  4點pm

浪裡小白龍

引用:
原帖由 龍鳳檸樂﹑ 於 2015-1-14 18:36 發表
件事是甘的~~~
但係你個傻仔.走過黎唔知你係幫手爆定汁雞啦.........
但我正係知~最肥係砂村..而你同2個傻仔.又要廢.又要阻住曬.....
同咪...全場.我地同砂村開戰. ...
食花生
係屋企打仲有乜野賴
定係你想賴
每一秒,我都微小地死去。
下一秒,卻已經為妳重生。

引用:
原帖由 龍鳳檸樂﹑ 於 2015-1-14 18:36 發表
件事是甘的~~~
其實呢 都係玩場 電腦遊戲  ;
您點解會認為 你炮到人 ? 又認為要擇日 ? 通勝擇日 聽聞無口舌有運d架喎.
見您話 打 11 , 22 火影` ; 點解又會認為 人地會粒水 ?
又會認為人地可以 吹定雞? 您講數定打機 ?
點解又要報定警 ? 您 到底黑定白 ? 你想 黑白兩道開國際會議 ?
用基本法邊條報警呢又請問 ? 非法集會打火影呀 你訓醒未?
勢呢就唔係咁拎 . 您咁寫出黎 咪代表你未見過世面 ;
事關你言下之意 係咪你自稱三合會 然後你三合會入面既工作就係打火影搵錢?
你講野用下腦啦 黑 白 都要做野搵食架啦  唔經大腦 你估坐係到有錢收呀 ?
野野就係屋企閉關 一道真氣 打通全身奇經八脈 上埋天靈蓋 紮哂馬咁同人嘈
玩場GAME姐. 事關之前你無啦啦串我 都諗住算數
但我發現呢 唔同你講清楚 你真係以為人驚你
  事關我唔清楚咩事 ; 呢篇野 我完全係批評緊你個人格  .
不如你咁得閒同人嘈 就 出街做多小小野 拎下經驗啦  搵文職啦 你打字同人嘈交咁勁 哈.
文職入職要求都唔高. 我諗你實得

我寫呢篇野 都係為你前途著想 你回頭是岸 啦  苦海無邊啊 .

係要人地 講個事實出黎.
明明上次 無啦啦比你吠完
都諗住算 你又出黎咁樣
真係以為自己好有道理 .

本人表示 : 真係慘 點解而家d人質素愈黎愈差.   現實網上也是十件有八件質素低得很.
生活太困苦了 .   我也只是想 放班以後 輕鬆一下  貪玩下 /.\ 玩場遊戲  上次都比你件無質素既煎釀三寶 吠我 .

引用:
原帖由 IyE_魂 於 2015-1-14 19:12 發表

食花生
係屋企打仲有乜野賴
定係你想賴
勁啦 而家  搵日我又同你打11   好似幾好玩咁 突然好有興趣

唔好粒我水 唔想你做網英
浪裡小白龍

4點  深水涉ione門口
浪裡小白龍

點解冇人??
浪裡小白龍

引用:
件事是甘的~~~
你粒水既.可以吹定雞,報定警都無問題...我未慌過.....
??
浪裡小白龍

引用:
原帖由 ★離别☆ 於 2015-1-17 21:27 發表

??
咁就比人水能左 7.7人地一直係VLAN玩當你冇到
每一秒,我都微小地死去。
下一秒,卻已經為妳重生。

回復 12# 的帖子

好過某某人賣隊友陪女
浪裡小白龍

潛左一排水條友咁串既

誠招神手樓主1 1

輸唔起又要撩人...

贏左又要串人..

vlan有你呢D玩家汁得啦