發新話題

請問開左vlan帳淨玩war3唔多上ipve就代表個AC係分身

[Close]
引用:
原帖由 097167703 於 2015-1-6 23:04 發表
寸人唔贏就 報串 鎖帖

出聲啦ccy
我報?gag笑
你唔夠講扮哂野渣下嘛

引用:
原帖由 henry24007 於 2015-1-6 23:06 發表
CCY可唔可以答左我先,你到底當乜尻,你開左係邊尻到?OPEN IN YOUR ASSHOLE?  有開就係有,冇就係冇,你老   未可以話當???你條能樣吹到自己開POST上高登,E家話自己冇錯冇吹水,你咁似689既? ...
都話e+就算我真係無開又點姐小 學 雞
你所講d野,有邊樣你岩啊小 學 雞

1:話自己唔係影分身
比自己既fd回話你地玩game用正ac,論壇用分身
(注:唔係我講)

2:自己認左料事在先
係你自己認你地料事在先講粗口在先
你自己張圖都影得好清楚你認埋嫁小 學 雞

3:老屈?
我話起底?gag?你估我係你條小雞咁得閒?
日日開一堆分身玩,講唔掂就分身扮有人支持
仲有我話起底你post果張圖就有啦?
因咩事無?吹水精?

4:我場無full姐係你地人系到都無入場啦?
咁係邊個心有屎?怕比人知自己d賤野唔入場?

引用:
原帖由 古物.帝 於 2015-1-6 23:13 發表
講真即使ccy今次道理的確係你到

但係其實你係岩果個帖到已經輸輸地(只少我係咁認為)

如果真係認為道理係自己到你就去搵證據證明啦

作埋d藉口 搞到出字勁矛盾(或者有人唔同意)

本來仲有野想講 不過唔記得左:l ...
姐係咁講啦?佢所講既證據係咩?
我岩岩個post到有講過有種聽日入場對質
你岩岩都見?佢地影個場話無人入都唔入
仲有,佢所講佢地唔係分身?果張圖.得2人粗口
同埋我引用左,我一早都話有2人粗口
我無吹水話得1人?係咪?
但係佢地e+任吹wor
同埋佢地老屈我搞事先?
當初係佢地認左但照講粗口
仲有佢地吹水屈我話咩起底?
如果我有講你信佢會唔會影出來?
因咩事佢唔影?咁你又估咩事?

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 23:17 發表

幾時有人講過玩Game用正身 論壇用分身= =
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=620393&extra=page%3D1&page=23
咩來?

引用:
原帖由 古物.帝 於 2015-1-6 23:19 發表
我話你既藉口主要係呢個既開post

果d乜粗口野我都冇諗住去講
唔係話d粗口
岩岩個post佢話我料佢在先嘛
但係佢認左係佢搞事在先

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=620393&extra=page%3D1&page=23
佢個fd來前2頁佢個fd仲支持佢
但係後來講事實出來

呢個又係我屈?

仲有佢地由頭到尾話我話要咩起底
佢地吹到?佢話佢證據有話我有講嫁
但事實證明呢?

引用:
原帖由 HDXZ 於 2015-1-6 23:21 發表
老實講見到你上次識潛水仲以為你終於肯修心養性做番個正常人
點知隔左幾個月吹水王又再降臨vlan綜合版區
話說你所謂晚晚爆場指既係咪等足8個字都仲係你自己+5個打開+6個關閉? ...
上次都係因為佢搵埋所謂一班fd老屈
我係有問題會企出來?我似你咁?面皮n米咁

引用:
原帖由 097167703 於 2015-1-6 23:23 發表

你屈尻我玩分身 我吊老母 已經唔會放過你條能樣

你答能左我先啦 吊你老母 出聲啊
出泥傾啊 ?
我屈你?
我何來屈你?
姐係呢個係我分身既好無?

發新話題