發新話題

請問開左vlan帳淨玩war3唔多上ipve就代表個AC係分身

[Close]
講真即使ccy今次道理的確係你到

但係其實你係岩果個帖到已經輸輸地(只少我係咁認為)

如果真係認為道理係自己到你就去搵證據證明啦

作埋d藉口 搞到出字勁矛盾(或者有人唔同意)

本來仲有野想講 不過唔記得左

引用:
原帖由 Arthur_Lam 於 2015-1-6 23:15 發表
CCY個白癡仔根本淨係識惹是生非 亂甘吹水
個人認為佢係無中生有咁去支持自己既論點

而尼個無中生有令佢既誠信破產

令路人好難可以信佢

所以即使佢係岩都好 都唔會有好多人信佢講既野

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 23:18 發表

姐係咁講啦?佢所講既證據係咩?
我岩岩個post到有講過有種聽日入場對質
你岩岩都見?佢地影個場話無人入都唔入
仲有,佢所講佢地唔係分身?果張圖.得2人粗口
同埋我引用左,我一早都話有2人粗口
我無吹水話得1人?係咪?
...
我話你既藉口主要係呢個既開post

果d乜粗口野我都冇諗住去講

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 23:22 發表

唔係話d粗口
岩岩個post佢話我料佢在先嘛
但係佢認左係佢搞事在先

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=620393&extra=page%3D1&page=23
佢個fd來前2頁佢個fd仲支持佢
但係後來講事實出來
呢個又係我屈?

...
不能不承雙方的確係係證據不足既情況下「討論」

其實你想證明你係岩既話

你可以搵在場既所謂既「證人」出黎作證  當然 我亦唔知道呢d證人是否存在

引用:
原帖由 HDXZ 於 2015-1-6 23:29 發表
話說ccyccy你做咩唔話我係影分身既? 唔係插親你既人都係影分身黎架咩
x00兄有講過分辨分身既方法架嘛

引用:
原帖由 HDXZ 於 2015-1-6 23:28 發表
呢d證人係佢吹出黎 唔信? 睇番第一篇ccy系列就明
係嘈緊呢個既時候我都睇左幾次

只係冇當證人係重點

引用:
原帖由 壬無斬老母 於 2015-1-7 22:46 發表
成堆on 9仔為一件雙修引起的事嘈咁q內and咁鐘意叫人起自己底咁q on 9如果真係比人起底就真係on 9+後悔都5得啦
問題係今次事件同雙修無關

只係097167703借個帖位發聲而己

btw 同團既估唔到會唔同立場

引用:
原帖由 壬無斬老母 於 2015-1-7 22:58 發表
咁鐘意吊人地老母go!去吊啦!
準備食爆谷飲可樂睇你表演
反正我冇諗吊任何人

你見我次次發表都冇講任何粗口架

發新話題