發新話題

請問開左vlan帳淨玩war3唔多上ipve就代表個AC係分身

[Close]
圖片証明4個唔係分身,又7多次點算
佢又以為自己冇錯啦,點算圖片証明4個唔係分身,又7多次點算
佢又以為自己冇錯啦,點算

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 23:22 發表

唔係話d粗口
岩岩個post佢話我料佢在先嘛
但係佢認左係佢搞事在先

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=620393&extra=page%3D1&page=23
佢個fd來前2頁佢個fd仲支持佢
但係後來講事實出來
呢個又係我屈?

...
不能不承雙方的確係係證據不足既情況下「討論」

其實你想證明你係岩既話

你可以搵在場既所謂既「證人」出黎作證  當然 我亦唔知道呢d證人是否存在

引用:
原帖由 097167703 於 2015-1-6 23:26 發表
引用食花生路人甲 觀點:

1.高登樂古有post -> 冇
2.有人證支持你 -> 冇
3.講到自己技術幾巴閉 係人地廢先嘈你 -> 比人踢爆

另外上:
4.講咁多野完全冇方向 , 一味尻講 , 講完仲要係柒

求樓下接龍 ...
有佢冇我地講 話起底 開PO 驗證完又話當冇<---呢個算?

另外上:
5.比多過一條友吊--->就要屈人係分身

回復 47# 的帖子

呢d證人係佢吹出黎 唔信? 睇番第一篇ccy系列就明

引用:
原帖由 097167703 於 2015-1-6 23:26 發表

另外上:

求樓下接龍 ...
5: 你又話有片睇既?樓下請接龍
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

話說ccyccy你做咩唔話我係影分身既? 唔係插親你既人都係影分身黎架咩

回復 50# 的帖子

求大大比link欣賞下CCY d威水史

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=607890&extra=page%3D4
睇番佢將2個3500幻化成8個3500真係好好笑
135變300人口都係十分精彩

引用:
原帖由 HDXZ 於 2015-1-6 23:28 發表
話我地冇啦啦撩佢
佢唔話起我地底 我地會吊佢?

引用:
原帖由 HDXZ 於 2015-1-6 23:29 發表
話說ccyccy你做咩唔話我係影分身既? 唔係插親你既人都係影分身黎架咩
x00兄有講過分辨分身既方法架嘛

字一大個送比CCY

引用:
原帖由 HDXZ 於 2015-1-6 23:28 發表
係嘈緊呢個既時候我都睇左幾次

只係冇當證人係重點

發新話題