發新話題

請問開左vlan帳淨玩war3唔多上ipve就代表個AC係分身

[Close]
其實你理解能力真係有d問題
正身玩war3 分身上論壇
同開N個分身回同一個post有咩關係?

回復 15# 的帖子

CCY個白癡仔根本淨係識惹是生非 亂甘吹水

佢個7頭得把口
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 23:11 發表

都話e+就算我真係無開又點姐小 學 雞
你所講d野,有邊樣你岩啊小 學 雞

1:話自己唔係影分身
比自己既fd回話你地玩game用正ac,論壇用分身
(注:唔係我講)

2:自己認左料事在先
係你自己認你地料事在先講粗口在先
你 ...
幾時有人講過玩Game用正身 論壇用分身= =

引用:
原帖由 古物.帝 於 2015-1-6 23:13 發表
講真即使ccy今次道理的確係你到

但係其實你係岩果個帖到已經輸輸地(只少我係咁認為)

如果真係認為道理係自己到你就去搵證據證明啦

作埋d藉口 搞到出字勁矛盾(或者有人唔同意)

本來仲有野想講 不過唔記得左:l ...
條ccyccy 成場用肺出聲 , 完場攻唔入 同其它隊友嘈 , 第二句就話自己係高登起底組 , 會查埋我地ip 同 起我地底 7.7

之後另外6個隊友 4個反感 (唔計我)

之後話上次起左條友叫李力持 WTF ??

我睇唔**粗口**過眼話起埋我

我玩咁耐WAR3 第一次咁**粗口**火 要玩POST 戰

老實講你最叻就係吹水 叫你拎證據出黎就拖字訣 然後話人___
跟住拖唔到落去就厚面皮話冇又點點點 總之就係人地唔岩

引用:
原帖由 古物.帝 於 2015-1-6 23:13 發表
講真即使ccy今次道理的確係你到

但係其實你係岩果個帖到已經輸輸地(只少我係咁認為)

如果真係認為道理係自己到你就去搵證據證明啦

作埋d藉口 搞到出字勁矛盾(或者有人唔同意)

本來仲有野想講 不過唔記得左:l ...
姐係咁講啦?佢所講既證據係咩?
我岩岩個post到有講過有種聽日入場對質
你岩岩都見?佢地影個場話無人入都唔入
仲有,佢所講佢地唔係分身?果張圖.得2人粗口
同埋我引用左,我一早都話有2人粗口
我無吹水話得1人?係咪?
但係佢地e+任吹wor
同埋佢地老屈我搞事先?
當初係佢地認左但照講粗口
仲有佢地吹水屈我話咩起底?
如果我有講你信佢會唔會影出來?
因咩事佢唔影?咁你又估咩事?

又話post左帖姐係認左自己有話起底 擺片去吊我啦 之後比人踢爆佢得個吹字就話當佢冇post 唔係真係冇

引用:
原帖由 Arthur_Lam 於 2015-1-6 23:15 發表
CCY個白癡仔根本淨係識惹是生非 亂甘吹水
個人認為佢係無中生有咁去支持自己既論點

而尼個無中生有令佢既誠信破產

令路人好難可以信佢

所以即使佢係岩都好 都唔會有好多人信佢講既野

引用:
原帖由 HDXZ 於 2015-1-6 23:17 發表
老實講你最叻就係吹水 叫你拎證據出黎就拖字訣 然後話人___
跟住拖唔到落去就厚面皮話冇又點點點 總之就係人地唔岩
冇 , 條能樣個肺有聲帶 , 又頭講到底 佢都係為左講自己冇錯
真係濕尻 , 佢老母冇教過佢

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 23:18 發表

...
我話你既藉口主要係呢個既開post

果d乜粗口野我都冇諗住去講

你上一個post d技倆今次又出番哂黎 真係令我大開眼界

1.高登樂古有post -> 冇
2.有人證支持你 -> 冇
3.講到自己技術幾巴閉 係人地廢先嘈你 -> 比人踢爆

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 23:17 發表

幾時有人講過玩Game用正身 論壇用分身= =
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=620393&extra=page%3D1&page=23
咩來?

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 23:18 發表

...
你個白癡仔個做場主踢左我地幾多次啊?cut到圖咪算好

老實講見到你上次識潛水仲以為你終於肯修心養性做番個正常人
點知隔左幾個月吹水王又再降臨vlan綜合版區
話說你所謂晚晚爆場指既係咪等足8個字都仲係你自己+5個打開+6個關閉?

發新話題