發新話題

請問開左vlan帳淨玩war3唔多上ipve就代表個AC係分身

[Close]

請問開左vlan帳淨玩war3唔多上ipve就代表個AC係分身

有個叫ccyccy嘅白癡仔話 ipve嘅上在線時間先代表到個AC係條友正身唔係分身帳ccy你個腦放左係雪櫃唔記得拎番出黎用?
起碼6條友係一個post到吊ccy尼個白癡仔 佢就一句到尾認為所有吊佢嘅人都係同一個人開嘅
你老未ccy你有妄想被害症?任何吊你嘅都同一個人所為
我地都用粗口吊你就代表我地係同一個人?咪笑大人個口啦!我都就黎因為你笑到有腹肌啦

算啦 呢D人係咁
7左死唔認 我都都吹佢唔漲
仲要係頂好似自己好巴閉咁
我真係唔明點解個個都X緊佢既時候佢可以一直 係到死頂
呢個境界簡直無敵

ccyccy 唔係叫你開帖架咩? 人影呢 吊

寸人唔贏就 報串 鎖帖

出聲啦ccy

CCY可唔可以答左我先,你到底當乜尻,你開左係邊尻到?OPEN IN YOUR ASSHOLE?  有開就係有,冇就係冇,你老   未可以話當???你條能樣吹到自己開POST上高登,E家話自己冇錯冇吹水,你咁似689既?

ccyccy你答能左我先啦 吊你老母 出聲啊

引用:
原帖由 097167703 於 2015-1-6 23:04 發表
寸人唔贏就 報串 鎖帖

出聲啦ccy
我報?gag笑
你唔夠講扮哂野渣下嘛

柒頭無背影?去能左邊呀CCY
開左係邊尻到,你個廢產吹水吹到腦殘?

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 23:07 發表

我報?gag笑
你唔夠講扮哂野渣下嘛
CCY可唔可以答左我先,你到底當乜尻,你開左係邊尻到?OPEN IN YOUR ASSHOLE?  有開就係有,冇就係冇,你老   未可以話當???你條能樣吹到自己開POST上高登,E家話自己冇錯冇吹水,你咁似689既?

其實ccyccy扮有係高登樂古開post已經唔係第一次
比我踢爆左仲死口唔認 最尾仲潛埋水
聽講佢比路人睇唔過眼圍插之後屈我拉fd嘈佢

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 23:07 發表

我報?gag笑
你唔夠講扮哂野渣下嘛
你似係萬夫莫敵WO能樣  CCY可唔可以答左我先,你到底當乜尻,你開左係邊尻到?OPEN IN YOUR ASSHOLE?  有開就係有,冇就係冇,你老   未可以話當???你條能樣吹到自己開POST上高登,E家話自己冇錯冇吹水,你咁似689既?

無恥與柒頭之最 CCY

應我得唔得呀能樣CCY 腦生屎唔識應定係柒左唔敢應

引用:
原帖由 henry24007 於 2015-1-6 23:06 發表
CCY可唔可以答左我先,你到底當乜尻,你開左係邊尻到?OPEN IN YOUR ASSHOLE?  有開就係有,冇就係冇,你老   未可以話當???你條能樣吹到自己開POST上高登,E家話自己冇錯冇吹水,你咁似689既? ...
都話e+就算我真係無開又點姐小 學 雞
你所講d野,有邊樣你岩啊小 學 雞

1:話自己唔係影分身
比自己既fd回話你地玩game用正ac,論壇用分身
(注:唔係我講)

2:自己認左料事在先
係你自己認你地料事在先講粗口在先
你自己張圖都影得好清楚你認埋嫁小 學 雞

3:老屈?
我話起底?gag?你估我係你條小雞咁得閒?
日日開一堆分身玩,講唔掂就分身扮有人支持
仲有我話起底你post果張圖就有啦?
因咩事無?吹水精?

4:我場無full姐係你地人系到都無入場啦?
咁係邊個心有屎?怕比人知自己d賤野唔入場?

講真即使ccy今次道理的確係你到

但係其實你係岩果個帖到已經輸輸地(只少我係咁認為)

如果真係認為道理係自己到你就去搵證據證明啦

作埋d藉口 搞到出字勁矛盾(或者有人唔同意)

本來仲有野想講 不過唔記得左

發新話題