發新話題

請問開左vlan帳淨玩war3唔多上ipve就代表個AC係分身

[Close]
我都求緊佢上水求佢說好的開po加所謂起底

切柒呢!我就唔稀罕啦

引用:
原帖由 壬無斬老母 於 2015-1-7 22:46 發表
成堆on 9仔為一件雙修引起的事嘈咁q內and咁鐘意叫人起自己底咁q on 9如果真係比人起底就真係on 9+後悔都5得啦
問題係今次事件同雙修無關

只係097167703借個帖位發聲而己

btw 同團既估唔到會唔同立場

引用:
原帖由 壬無斬老母 於 2015-1-7 22:58 發表
咁鐘意吊人地老母go!去吊啦!
準備食爆谷飲可樂睇你表演
反正我冇諗吊任何人

你見我次次發表都冇講任何粗口架

引用:
原帖由 壬無斬老母 於 2015-1-7 22:46 發表
成堆on 9仔為一件雙修引起的事嘈咁q內and咁鐘意叫人起自己底咁q on 9如果真係比人起底就真係on 9+後悔都5得啦
你柒少陣其實可以係一種幫忙

引用:
72#有講吊人老母?你眼太大隻?

引用:
況且就算人地就算真係講'吊你老母' 都係吊CCY既姐  都唔係關你事,你既用語咁指揮性既

引用:
原帖由 henry24007 於 2015-1-7 23:45 發表

況且就算人地就算真係講'吊你老母' 都係吊CCY既姐  都唔係關你事,你既用語咁指揮性既
人地想出位 , 唔好阻人發夢:lol

一堆粗口 擺明當我無到
已扣左一堆人分 如果其他人再犯 我會逐一禁言

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁少既事都唔知吵黎做乜  仲厭版主唔夠忙咩 ~_~

版主出場一堆人靜唒!笑死我!!!

引用:
原帖由 一人一個 於 2015-1-9 20:13 發表
版主出場一堆人靜唒!笑死我!!!
你又想出位?

位唔係咁出的,我來食花生,仲有要出位一定唔會係引笑帖出lo

引用:
原帖由 一人一個 於 2015-1-10 18:47 發表
位唔係咁出的,我來食花生,仲有要出位一定唔會係引笑帖出lo
咁你係到講乜向左走向右走呢?

閒事莫理 , 一陣比人屈你係CCY 分身 , 你唔好申

本來便唔關我事,有需要走?

既然開左帖又唔比人留言?叫人閒事莫理?你唔覺得矛盾?

如果有人突然話我係分身,我係唔係需要驚?!我好驚呀!
(分身唔係你話係便係既,唔好將你既智力來測量別人的智力)

發新話題