發新話題

絕信之奇怪現象

[Close]
3個字既@@會唔會系賤男平

引用:
原帖由 賤男.平 於 2014-12-31 23:59 發表
果然好兜得@O@
有d唔知你講乜
不過既然系甘你快d睇下我系咪mh@@
系同唔系既都順便開個post講下@@反正你甘多野講XD :lol
3個字冇符號~.~你都要用mh我先有機會去cut你圖~.~
你搵日真係開緊就叫我黎玩下啦@o@係有cut唔係有cut冇咩意思~

引用:
原帖由 不如不愛 於 2014-12-31 13:52 發表
甘都叫大反應~_~想知做咩會關你事姐
純粹以前同燕南有幾句計傾,見佢開POST咪講兩句...
個POST好似唔係你開...既然新AC無你係到,好似更加唔關你事wo.
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2015-1-2 00:05 發表
個POST好似唔係你開...既然新AC無你係到,好似更加唔關你事wo.
正如你甘講...我都係r水吹@o@

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2015-1-2 00:05 發表
佢就係r水吹先比人瓜田李下~原本唔關事都變左當時人
佢又要冷好笑咁玩d似是而非~似非而是既口吻~

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-1-2 01:55 發表

佢就係r水吹先比人瓜田李下~原本唔關事都變左當時人

又要冷好笑咁玩d似是而非~似非而是既口吻~

只係因為個版1日冇人先回下你  甘都瓜田李下 真係唔好彩啦:lol@O@

引用:
原帖由 不如不愛 於 2015-1-2 02:49 發表

只係因為個版1日冇人先回下你  甘都瓜田李下 真係唔好彩啦@O@
你識條春咩!我呢d叫姜太公釣魚~點知釣左個傻既

媽咪好毒呀
為妳做到最好

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-12-30 03:54 PM 發表

= =人地只係話你有原因玩分身ac姐~
同埋eg 呢樣野咁多~人地只係舉例2個~又冇話你係~洗咩咁敏感~
我夠成日都比d傻仔話mh~.~又話玩bug啦~但都冇開分身ac扮新手既@o@(eg:係gxc過黎玩嫁~苦練3日果d呢)
如果係既話~.~實 ...
咁岩呀!我都成日比傻仔話MH>_>  但就無你咁勁 比人屈埋BUG

引用:
原帖由 不思議之旅 於 2015-1-6 15:04 發表

咁岩呀!我都成日比傻仔話MH>_>  但就無你咁勁 比人屈埋BUG
@O@你同某人既因怨~唔好係到講咁多@o@
唔係識講2句粗口就代表勁~.~你比乜水話你同果條友講番
你單野你自己搞掂佢~.~唔好黎煩我~

其實打機,吾鐘意佢米屠佢lol,打到佢7一7,自然收皮

回復 1# 的帖子

我全部分身都有憶/StarsMoon開頭 我都好易認喔
見到★憶月☆ StarsMoon_憶 StarsMoon_戀 通常都系我黎

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-12-20 06:57 發表
其實絕信玩黎玩去咪又係果班人~開新ac玩其實冇咩問題~但唔洗扮新手囉= =
又話係G gc過黎玩~又話苦練左幾日先識點玩~奇奇怪怪咁= =你可以唔講你正身係乜水~
但唔好係到扮傻囉= =玩埋d無聊野~玩到咁虛偽~.~ ...
首先.有次入你場.我話左對面A(唔開名喇)玩家走場.OK你踢左.跟住A玩家入番場黎左上軍我個隊  你就講句(送比你地) 然後就開波自己係下軍.跟住A玩家死左一次就走場 真係吹脹 好心你喇4眼仔 你知唔知你幾犯眾憎 咁多人憎你都唔知自己咩料?
一個死宅男淨係識鍵盤網上嘴炮 plz腳踏實地做人la
日日就淨係識打機 仲有咩其他本事?整app出黎賣 搵好多? 別無知好嗎?
好地地又要開post出黎話人分ac玩到虛偽咁 你現實真係無聊得制?
人地打機輕輕鬆鬆.你睇得輸贏咁嚴重 宅到一個什麼點?
做宅男/做毒男不是一個問題但唔好做到咁無品同埋咁賤la

引用:
原帖由 夢姬 於 2015-1-8 13:57 發表

首先.有次入你場.我話左對面A(唔開名喇)玩家走場.OK你踢左.跟住A玩家入番場黎左上軍我個隊  你就講句(送比你地) 然後就開波自己係下軍.跟住A玩家死左一次就走場 真係吹脹 好心你喇4眼仔 你知唔知你幾犯眾憎 咁多人 ...
你有咩請自己開post~唔好係到扯第2樣好冇呢~.~
家上有圖有真相~就算我係有講過~有幾多係真有幾多係假~你可以作嫁姐~
我點宅又會關你事既~玩唔起咪唔好玩囉~(我真實係點你理得咁多姐~我現實係做咩~係咪淨係日日打機~洗唔洗同你交代)
僧咪由人僧囉~,~我又冇要求你地要好like我~係咪先~
如果果日我吹既水你會信~就証明你係on  9囉~.~我見你7下7下咁~咪9吹囉~
你唔係當真嫁嘛別無知好冇
而家唔係講緊嬴輸有幾重要~只係明明係識玩~老手黎~就學人扮新手~
仲要講一堆垃圾廢話來掩飾~this is a point

(ps~如果你有咩問題~請係抱怨區開post~~最好有埋圖)

南天...你都識話人信你吹既水係ON 9咁你又做咩信人地講GXC果D野呢-,-
你一睇就知老手既...就知道講既內容都係吹水架啦"做咩咁認真~_~

發新話題