發新話題

絕信之奇怪現象

[Close]
引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-12-30 15:54 發表

= =人地只係話你有原因玩分身ac姐~
同埋eg 呢樣野咁多~人地只係舉例2個~又冇話你係~洗咩咁敏感~
我夠成日都比d傻仔話mh~.~又話玩bug啦~但都冇開分身ac扮新手既@o@(eg:係gxc過黎玩嫁~苦練3日果d呢)
如果係既話~.~實 ...
如果一個AC可以係2個地方玩既@O@我仲洗咩用

分身>><<

既然人地

舉例2個  我都只係

禮貌上回應返佢一個姐@@

知D5知D就話係係扮

新手@@  甘你果場一定係輸啦@@

引用:
原帖由 不如不愛 於 2014-12-30 18:03 發表
如果一個AC可以係2個地方玩既@O@我仲洗咩用分身>>
@O@係囉~可以咁岩5個fd一齊開~仲要一齊扮野囉~.~係囉係囉~
你嬴哂囉~.~你又講d唔講d
如果你係禮貌上回佢~.~唔洗講到咁cut圖又性囉~你咪直接講如果一個AC可以係2個地方玩既@O@我仲洗咩用分身>>

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-12-31 00:20 發表

@O@係囉~可以咁岩5個fd一齊開~仲要一齊扮野囉~.~係囉係囉~
你嬴哂囉~.~你又講d唔講d
如果你係禮貌上回佢~.~唔洗講到咁cut圖又性囉~你咪直接講如果一個AC可以係2個地方玩既@O@我仲洗咩用分身>> ...
姐係5 fd分身就係我係其一 你知d又5知d  @_@尻講都可以既@@"
唔係只係同佢講我唔係mh@?@  一陣又有人借題發揮就5好啦@@

引用:
原帖由 不如不愛 於 2014-12-31 01:58 發表
姐係5 fd分身就係我係其一 你知d又5知d  @_@尻講都可以既@@"
唔係只係同佢講我唔係mh@?@  一陣又有人借題發揮就5好啦@@
學好d中文先講野啦= =你up乜7呢?姐係5 fd分身就係我係其一?唔係只係同佢講我唔係mh?
不如講英文@o@同埋呢~.~呢個post我又冇講邊個~你入黎發表意見係冇咩問題~但發表完又要del左佢
?.?咁得意既~講完又del~del完又講~
(p.s:綜合版規矩~禁止粗言穢語)

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-12-31 02:04 發表

學好d中文先講野啦= =你up乜7呢?姐係5 fd分身就係我係其一?唔係只係同佢講我唔係mh?
不如講英文@o@同埋呢~.~呢個post我又冇講邊個~你入黎發表意見係冇咩問題~但發表完又要del左佢
?.?咁得意既~講完又del~del完又講 ...
又係我衰既@@懶得打多幾隻字

@果5fd 分身你又知我係其中之一  

你知d又5知d  @_@尻講都可以既@@"

原帖由 劍豪燕南天 於 2014-12-22 00:09 發表
傻仔有樣睇@o@~你憧的~
你作故仔好差~仲差過天橋底講故果d
難道唔係

曲線同緊我講

@@?)

(p.s:綜合版規矩~禁止粗言穢語)
「尻」因為字形下面有個「九」字,好多香港人就誤以為係粗口字。但其實粵語粗口本字係「@」字,讀gau1。「尻」字意思亦唔係**不良字眼**所指嘅意法,所以用「尻」假借粵語粗口嘅「㞗」係錯誤嘅用法。
@@

出自維基百科,自由嘅百科全書

引用:
原帖由 不如不愛 於 2014-12-30 15:44 發表
   就算係mh  又如何...?唔好得個講 扔上泥有圖有真相
點解咁大反應呢= =?MH都唔關我事,退出戰圈好耐
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2014-12-31 09:26 發表

你識條春咩...人地都話左禮貌上回你既~冇咩特別意思嫁

引用:
原帖由 不如不愛 於 2014-12-31 03:10 發表

又係我衰既@@懶得打多幾隻字  @果5fd 分身你又知我係其中之一  你知d又5知d  @_@尻講都可以既@@"
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-12-22 00:09 發表
傻仔有樣睇@o@~你憧的~
你作故仔好差~仲差過天橋底講故果d
難道 ...
表達能力差就差啦==關咩打小幾隻字事
你年中講過咁多故仔~.~唔一定係呢單野掛~你本身都已經係一個極品傻kai~一個傳奇人物
你係以咩角度認為我講緊你~.~就算係~咁又點~你唔開個頭就唔會有故仔寫落去~.~

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-12-31 13:07 發表

表達能力差就差啦==關咩打小幾隻字事
你年中講過咁多故仔~.~唔一定係呢單野掛~你本身都已經係一個極品傻kai~一個傳奇人物
你係以咩角度認為我講緊你~.~就算係~咁又點~你唔開個頭就唔會有故仔寫落去~.~ ...
WOW@@睇你一定好好啦@@

表達能力

甘又係 吹甘多水先就可以睇清楚你份人係點0.0  總算抵呀@@

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2014-12-31 09:26 發表

甘都叫大反應~_~想知做咩會關你事姐

引用:
原帖由 不如不愛 於 2014-12-31 13:45 發表

WOW@@睇你一定好好啦@@表達能力
甘又係 吹甘多水先就可以睇清楚你份人係點0.0  總算抵呀@@
我表達能力唔係好好~.~只係你比我仲差姐~
講句野都講唔好~.~就唔好講咁多野啦~講多錯多~.~
我份人係點@o@你覺得係點~.~SO WT?

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-12-31 14:56 發表

我表達能力唔係好好~.~只係你比我仲差姐~
講句野都講唔好~.~就唔好講咁多野啦~講多錯多~.~
我份人係點@o@你覺得係點~.~SO WT?
SOR 講得算小@@ 錯? 甘咪錯落去囉 返正都錯左><只係太易睇清楚姐@@"

1:其實我想講@@ 果5個新ac冇不如系入面@@
2:開新ac既目的  系因為越來越多垃圾出現@@打輸左就屈mh又屈bug甘  你懂的
3:打機姐 傻仔天 輕鬆d啦~其實唔使甘刻意去估對手系邊個 知左又要逼人認 唔認又要踢
我地開新ac唔系為左你  系為了遊戲

引用:
原帖由 賤男.平 於 2014-12-31 16:16 發表
1:其實我想講@@ 果5個新ac冇不如系入面@@
2:開新ac既目的  系因為越來越多垃圾出現@@打輸左就屈mh又屈bug甘  你懂的
3:打機姐 傻仔天 輕鬆d啦~其實唔使甘刻意去估對手系邊個 知左又要逼人認 唔認又要踢
我地開新ac唔系 ...
~.~屈mh屈bug呢樣野~我又好公正既(家上d傻仔想講咩佢地咪由佢地講囉)~.~我有問題實會睇番rp cut圖(睇rp唔可以睇一次就話係~要睇多2/3次先可以)
就算我要估係邊個都係我問題~.~就算我又要踢佢~.~咁又點~就好似你地團既風狗咁~唔like咪踢囉~洗咩講咁多(目前為止我都係估緊一條友姐~3個字既)
~.~冇不如係入面~佢就唔好走出黎搞咁多事~呢d咪傻仔囉~冇啦啦整達那

果然好兜得@O@
有d唔知你講乜
不過既然系甘你快d睇下我系咪mh@@
系同唔系既都順便開個post講下@@反正你甘多野講XD :lol

發新話題