50 1234
發新話題

絕信之奇怪現象

[Close]

絕信之奇怪現象

其實絕信玩黎玩去咪又係果班人~開新ac玩其實冇咩問題~但唔洗扮新手囉= =
又話係G gc過黎玩~又話苦練左幾日先識點玩~奇奇怪怪咁= =你可以唔講你正身係乜水~
但唔好係到扮傻囉= =玩埋d無聊野~玩到咁虛偽~.~

DEL~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 不如不愛 於 2014-12-21 05:42 發表
認真你就輸了
傻仔有樣睇@o@~你憧的~
你作故仔好差~仲差過天橋底講故果d

引用:
原帖由 不如不愛 於 2014-12-22 02:11 發表
i don't know what柒you say
say u so on 9~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 不如不愛 於 2014-12-22 14:52 發表
閣下一定好@正常.........@_@
至少比你正常@o@
起碼我唔會好似d人咁開隻新人say話苦練左3日~

DEL~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 不如不愛 於 2014-12-26 03:51 發表
真係好笑-_-我最多扮英文人姐。。。
我都仲未講你分身個名係中文定英文名~咁快就山定後門@@

@@算啦~_~唔同你老人家吹水~O~

引用:
原帖由 不如不愛 於 2014-12-28 22:13 發表
@@算啦~_~唔同你老人家吹水~O~
做咩del哂段野=0=~咩叫身有屎~咪你呢隻
真係傻仔有樣睇= =你del黎都冇用啦~d人睇我既留言就知你之前係打咩~
= =天真的你~

你仲5明你份人有幾甘黑人憎呀@@?....慢慢搵d野泥串啦@@

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-12-29 09:39 發表

做咩del哂段野=0=~咩叫身有屎~咪你呢隻
真係傻仔有樣睇= =你del黎都冇用啦~d人睇我既留言就知你之前係打咩~
= =天真的你~
何苦嘈咁耐呢人地用分身實有佢既原因既0.0
eg:mh,想洗底...etc
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2014-12-30 11:03 發表

何苦嘈咁耐呢人地用分身實有佢既原因既0.0
eg:mh,想洗底...etc
就算係mh  又如何...?唔好得個講 扔上泥有圖有真相

引用:
原帖由 不如不愛 於 2014-12-30 15:44 發表
   就算係mh  又如何...?唔好得個講 扔上泥有圖有真相
= =人地只係話你有原因玩分身ac姐~
同埋eg 呢樣野咁多~人地只係舉例2個~又冇話你係~洗咩咁敏感~
我夠成日都比d傻仔話mh~.~又話玩bug啦~但都冇開分身ac扮新手既@o@(eg:係gxc過黎玩嫁~苦練3日果d呢)
如果係既話~.~實有圖出現既你放心啦~有心周你既話~

50 1234
發新話題