發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
我都第一次見有人話呢張圖尸係羸硬
如果你做尸對手係全部識玩既人你根本冇肥既機會
尸肥到後期的確係爆硬你牆 問題係對住d神手人類 唔好話後期 你連中期都去唔到
羸硬真係唔知你點得出呢個結論

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 14:30 發表

同我玩?你叫哂所有你認為係神既人類玩家同我玩?
我一開始去自殺?我玩尸比人類win左就當我係吹?
你講得出自殺就知你強唔得去邊啦
人類一開波只起石場 個牆起一半血 狂升石場 尸黎即2閃走人
等到有$升巴雷既時候再搵位升牆加巴雷 你尸一黎即死
只要人類既數目係大於尸 而所有人類都咁玩 尸冇可能會羸
即使你尸BUG無敵 但得番既時間都唔會夠你爆到人既牆 所以先話呢張圖尸好慘
你連咁都唔知唔好話自己神 真正神手係GGX啊 呢張圖人地個邊已經玩到爛哂 你係個邊打到無敵手先黎吹啦

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 17:15 發表

鬼唔知,只要尸肥唔起嘛,我做人係咁玩嫁
你估個個似你呢d人?同埋唔一定要走先肥得起
係你先要走人先令尸肥唔起
尖石扑隻尸果個時間點過1波就上到終搭啦
連呢d人類基本時間點都唔識
走位wor,真係笑大人把口--
算,都 ...
你就真係笑大我個口 人有人玩 尸有尸路
尸都有雷射 無敵 人有閃
用招閃走人 你同我講笑死人 咁比招野你做咩?拎黎擺?
做人係要頂過時間 依家玩巨魔要殺隻巨啊?
你估前期牆係越高越好?唔好傻啦
連轉移地點有幾重要你都唔知就知你勁極有限
人地x009講得岩 呢個圖本身平衡有問題 因為係盜版
唔好係到識小小就扮代表

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 23:15 發表

gag?我話閃走有唔比用?
係話你kai唔識玩啊,尖搭扑尸隻尸完全肥唔起嫁天才
去玩返2年生化先啦,佢肥唔起同時3次100金就經上到lv20終搭啦
係邊個識少少?連尖搭扑尸令尸肥唔起都唔知係咩?
走位wor,只識走位wor,笑死左 ...
你知唔知尸有招無敵架?
神手哥 出到一個十字架你已經殺唔到啦 你估你玩獸人婦女魔攻殺啊?
就算你10個巴雷 我得把800爪 出4個無敵打完走人 一直屈$ 點肥唔起啊?  
你有2招閃既情況下你可以比人一下捉就你問題啦 唔識玩 笑死人
玩返2年生化WO 我玩生化個時人地神器版都未出啦 玩過幾次盜版圖係到串串貢
仲係到扮哂野 見你張圖係到一堆巴雷就知唔識玩啦 邊個勁人會傻到出咁多啊 真係笑死人

依家全世界都係X緊你
就知你自己咩事啦
比CAP圖係到問咩叫雙修
玩得多既人都唔洗問啦 係唔係啊
7左唔好係到死頂啦
你起底咁勁咪起埋我LO
等緊你

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 11:37 發表

無敵尸破點?啊影分身小朋友?
無敵尸係打後期量化反傷石場用嫁
2招閃人地都捉你唔到就係你問題啦小 學 雞
女尸連魔者3閃都追到啦
連女尸呢df都唔識?
不過都係既,1個點都破唔到既點會去玩到唔起野人既玩捉啊:s ...
你真係笑到我呢 後期尸打牆會怕反傷我真係第一次見 出到個莫卡己經唔怕你
開無敵係拎黎前中期頂獸人婦女D塔用 你連咁都唔知 你唔係啊
女尸連魔殺3閃 呢個仲好笑 唔通人類唔識用閃閃上高位低位打高低差?
連呢D基本到咁既野你都唔知 係到吹 你係得既

發新話題