72 12345
發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 21:21 發表
你又憑咩話我地分身?低lv?上線時間少?定我見到我地齊齊插你 所以你就咬定我地分身
,咁你又

憑咩話你唔係分身?

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 21:08 發表
仲有個[Sea]CowFish係我既fd來

當日都在場嫁小 學 雞

引用:
原帖由 Arthur_Lam 於 2015-1-6 21:26 發表
小朋友你上過高登未啊|?冇AC點post帖啊 你有高登AC唔係高登仔係咩...
都話e+當我無post啊
咁可以代表我有咩做錯有咩吹水啊小 學 雞
影分身小 學 雞,都話叫你升耐d個ac先好玩d咁既小 學 雞野

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 21:32 發表

因為我地系FD 兼同學你信?
不過睇你個樣都唔信噶啦
信唔信我決定?
係你做出來令人地唔信你
仲有係你賤先,賤完粗口吠
e+仲反咬人?
我所有引用證明哂我一直無吹水
我引用返之前我所講既你地有2人一直講粗口嘈我
我有吹?
我話你果2個破唔到點之後仲要用粗口嘈我
我有吹?

好吧,就當我信你
咁你自己返去諗清楚係我錯定係你(地)錯

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 22:27 發表
我地同場玩過生化狂潮....幾條友仲吊柒佢 佢甘都話我地分身 冇野好講= =
我料你地先lo,我搞事先既好笑到
自己無啦啦用粗口吠人廢先
我料事在先,呢點都證明左係你吹
同埋x9,我個引用你見到?
明分身來,你諗下?
當日佢2人粗口嘈
我之前個post無任何修改<姐係我本身無吹水
引用證明埋佢張圖係佢地2人粗口
仲可以吠人地料事在先

重點佢話我果時話要起佢底
佢話係證據張圖,我無講過咩任何起底
如果佢地e+嘈係因為我話要起底
佢當時燥都會因為係咁啦?
咁佢當時唔影果到?
x900有d野心照便可

引用:
原帖由 凌總 於 2015-1-6 22:23 發表

好奇路過問下  討論區搞事用分身   打機開正身
係咪咁
我無論點都係用正身
行得正企得正唔似d人賤完啦無品完啦
要用分身扮有支持者

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 14:42 發表

我無話起底係班kai子自己話我起姐嘛
我一直話post高登,係班___聽完就話我係高登仔咩
話咩有種起我地底咁,我一直只係話post高登樂古呢d
係班聽唔明人話既不知明生物自己輸唔起吠姐
都話...佢吹到當日8人有5人係佢地 ...
係得佢果一張圖果2個人名係正身
其他都係分身來嫁x00900
你睇清楚,我呢個回,係無任何修改嫁
可以證明我一直無吹水,加上佢自己所謂既證據
姐係佢果張圖證明左得果2個
其他都係分身來

x00900?同埋之前我都話我會開場等嫁嘛?
我當日開足全場,都無佢地所講既任何佢地既fd入場

引用:
原帖由 097167703 於 2014-12-29 20:54 發表
CCY 係我唔岩 , **不良詞語** 你 老 母  對唔住 , 你去訓啦柒頭

叫你出黎傾就縮 7.7
我屈你既?我講完全件事實係你自己認左係你(地)搞事在先
但係你地照樣要講粗口
下?同埋要屈話我吹到要起咩底?
我要話起底你張圖又影唔到?下?
吹水小王子?

引用:
原帖由 Arthur_Lam 於 2015-1-6 22:56 發表
我都同你嘈左17日點解都未見你個fd出去幫你嘅?定係你吹水又扮係你fd啊?
答我上邊果個post啦喂
次次講事實話邊個料事在先嘛?
你自己認左又反口
咁又係係個料事先啊小學生

吹水?人地都話你玩game用正ac
搞事就用分身扮有支持者
呢個唔係我講既小

學 雞

引用:
原帖由 -Makiyo.Ka. 於 2015-1-6 22:16 發表
097隻ac仲耐過我
都話左打機開正身最好 討論區先用分身
好似我甘
呢個係你既熟人啊可?無人屈你啦影分身?

求答我問題
次次講中哂你地d賤野就拉開話題

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 22:59 發表
認真講左甘耐
你又Cut唔Cut到圖出來先~
我地就有啦  你又話有居心
但你又拎唔到證據出來wor
你所謂張圖,證明到d咩?
你講粗口?咁都話就算我真係無post?
咁有咩問題啊小 學 雞
無post既話只係因為我無時間去搞d小 學 雞圖
同埋你所謂張圖最出位果句都係你既粗口啊小 學 雞

72 12345
發新話題