30 12
發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
一味係到吹系水,都唔知你個廢系POST左去邊到
係到吹左幾頁都未見到一條高登LINK 又話自己會放高登..起李力持底

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 18:41 發表
自己一味得吹,高登個區post左又話左
係我話完高登開post你班小 學 雞老吹我話起底
不過都岩既一班小 學 雞,同埋真係我唔太聽得明其他生物既說話:s
求人話:s ...
真係唔知你個**粗口**樣個老豆係同隻豬玩獸交,生到你個橪樣成碌尻咁,你緊係聽唔明我地UP乜啦,你雜種黎既

不信者上樂古,綜合區
高登>___online位置,        <<<<佢真係上過高登?邊個位叫online位置

話說個日全場大部份人都出現係到同埋尸吊緊你,你個尻樣可以抵賴全部係分身?你個智障仔隻眼生蟲定用屎眼睇野?

我都唔能明你,明明自己老豆老母都係獸交,身世都夠慘架啦,你個能樣都可以自得其樂,拎自己身世黎打飛機暗示自己唔明人類UP乜人獸交果然係非同凡響

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 20:09 發表

都話,睇得出係唔係嫁嘛
你估個個好似佢(地)咁有智慧既咩
同你賭手然好唔好?  你有POST過高登我切柒

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 19:32 發表

都話你既智力咁低
出去重新開個post
用哂你堆ac回之後問有無人信唔係影分身啦
做埋d野完全唔經大腦
你個廢產吹水都唔經大腦啦,有資格話人咩?吹左咁耐水冇樣真,樣樣都比人証明到係假,做人做到你咁柒都算奇蹟

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 20:27 發表
有膽去咁做先啦,腦殘廢人
自己做錯比人講中哂就得粗口
之後就分身扮自己好多人支持
叫你地有膽去開post問
post名:誰跟誰是分身,用哂你ac去回
之後再問下先啦小 學 雞

雖然都唔奇怪你(地)係會有正常人既智慧 ...
尸吊,你有事實証明你有POST,我立即做野都得啦切比你又點話?,問題係你聲大大冇貨賣E下先柒

柒頭無極限ccy再次突破柒之極限

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 21:05 發表

答左我問題先啦喂
都話e+就當我係無開
乜尻當呀,你根本冇開

你可唔可以答左我先,你到底當乜尻,你開左係邊尻到?OPEN IN YOUR ASSHOLE?  有開就係有,冇就係冇,你老   未可以話當???你條能樣吹到自己開POST上高登,E家話自己冇錯冇吹水,你咁似689既?

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 22:55 發表

我屈你既?我講完全件事實係你自己認左係你(地)搞事在先
但係你地照樣要講粗口
下?同埋要屈話我吹到要起咩底?
我要話起底你張圖又影唔到?下?
吹水小王子? ...
妖,做咩姐你,全香港最無恥除左689仲唔係你?

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 22:55 發表

我屈你既?我講完全件事實係你自己認左係你(地)搞事在先
但係你地照樣要講粗口
下?同埋要屈話我吹到要起咩底?
我要話起底你張圖又影唔到?下?
吹水小王子? ...
我話你吹尻緊水,你又唔理我淨係回D自己答到既POST

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 22:59 發表
求答我問題
次次講中哂你地d賤野就拉開話題
吊你講緊自己?我話你吹水冇POST 好無恥地話自己岩呀,你個能樣應我未?

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 22:59 發表
求答我問題
次次講中哂你地d賤野就拉開話題
同埋你問左D咩廢系問題"?我睇唔明呀非人類生物

30 12
發新話題