發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
引用:
原帖由 097167703 於 2014-12-29 20:54 發表
CCY 係我唔岩 , **不良詞語** 你 老 母  對唔住 , 你去訓啦柒頭

叫你出黎傾就縮 7.7
當時有人指出,你就認左認完又可以屈返人
唔洗扮野啦小 學 雞,做完唔認
破點破唔到,吠同組問題(用粗口)
最後仲可以惡人先告狀

唔怕話你(地)???知
無真正朋友得閒等自己唔好咁無品/咁賤既時間
識到真正朋友先問下佢地人既道理吧:s
就算我,我意思就當我真係無開post
唔=係我錯,只係=我無時間同你班小 學 雞哂時間
唔係好似d人無任何路人支持就去自己開d影分身扮有支持者

引用:
原帖由 097167703 於 2014-12-29 20:54 發表
CCY 係我唔岩 , **不良詞語** 你 老 母  對唔住 , 你去訓啦柒頭

叫你出黎傾就縮 7.7
仲有,岩岩個post只係為左證明你(地)???知錯唔認
證明你地既人品
反正都係d一日到黑對住電腦自己一個人打手槍
之後食夠無野做走去係又吠唔係又吠啦

引用:
原帖由 殲滅者[EMP] 於 2015-1-6 12:13 發表
So what? 之前我自己一個人修,3隻屍走過來爆我牆, 呢game 根本就無話要定rules, 做得出來就係咁玩, 唔鍾意玩可以卸載 o_O
所以話哂氣,只係佢輸唔起嘈姐

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 17:22 發表
戇**不良字眼**仔 唔好低能啦 個個都系影分身?
定系你覺得 吊**不良字眼**你果D都系分身
都話你既智力咁低
出去重新開個post
用哂你堆ac回之後問有無人信唔係影分身啦
做埋d野完全唔經大腦

引用:
原帖由 一人一個 於 2015-1-6 19:45 發表
我論壇上線時間1700幾,我係唔係分身?!
都話,睇得出係唔係嫁嘛
你估個個好似佢(地)咁有智慧既咩

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 20:08 發表
我可以用j同你賭 我地唔系分身夠唔夠膽?
小小野話就分身 抵你比人吊啦
仲有 說好的 開po同埋起底呢 求你比網址出來
果日我都在場 唔好在話咩你冇講過起底果D ...
都話你要老吹無問題
你去重新開個post.用哂你既ac回之後
去問下人地邊個同邊個ac似係分身,你有膽咁做先講啦講來哂氣

有膽去咁做先啦,腦殘廢人
自己做錯比人講中哂就得粗口
之後就分身扮自己好多人支持
叫你地有膽去開post問
post名:誰跟誰是分身,用哂你ac去回
之後再問下先啦小 學 雞

雖然都唔奇怪你(地)係會有正常人既智慧

喂,開左個post開你(地)係咪分身先啦
你有種做我咪有種賭

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 20:52 發表
話說你系咪打算寫篇文出來 點樣駁我地?唔洗諗甘耐啦 我同你講 一句講到尾 賭唔賭 就搞掂
反正睇怕你地都係要用返自己ac去扮自己唔係分身嫁啦可

引用:
原帖由 097167703 於 2015-1-6 20:40 發表
ccyccy 出聲啦 吊你老母 岩岩d威勢去**粗口**到邊?
又係講唔過人就粗口之後分身攻勢
果然無智慧,無計,太sad
來來去去得2招,你話你唔係開post去問人有無人信你
post名:誰跟誰像分身
又淆底,又要知道自己分身攻勢
又要賤先,玩生化破唔到點話同組唔a
你就從來無任何作為,6個點位
5個我破,你地0破點仲可以吠同組問題
完場去粗口>?我話開post就老屈作大人地話咩起底
就算:當我真係無開,咁=你地無做錯咩?
唔會嫁下嘛,小 學 雞
用下你(地)個無智慧既腦吧
可能有朝一日個腦用得返呢

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 21:00 發表
你睇我彩唔彩你反正你一口咬定我地分身   求你拎出證據
冇證據就話人分身Good
齊齊吊柒你就分身 唔錯
咁有證據證明你(地)唔係分身?
咁ok,e+就當我無開post?
咁我無開post會唔會係等於你(地)無錯?啊賤精先生
用下你個死人腦啦
自己破唔到點去吠個破到點既玩家
係用粗口去吠
之後仲可以屈返人地有問題?

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 21:04 發表
我地系針對你說好的起底跟開貼
答左我問題先啦喂
都話e+就當我係無開

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 21:04 發表
我地系針對你說好的起底跟開貼
e+我係針對邊個岩邊個錯邊個無品邊個賤wor
下?答我啦喂,唔好次次講中個事實就拉開話題啦
洗唔洗比3分鐘你(地)商討下先a_a?

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 21:08 發表
所以都話,e+就當我真係無post,當埋我當時講話up片係吹
咁等唔等於你無吹水
答啦喂小 學 雞

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 14:42 發表

我無話起底係班kai子自己話我起姐嘛
我一直話post高登,係班___聽完就話我係高登仔咩
話咩有種起我地底咁,我一直只係話post高登樂古呢d
係班聽唔明人話既不知明生物自己輸唔起吠姐
都話...佢吹到當日8人有5人係佢地 ...
見到?我一直話2個人講粗口
仲有呢個引用我係一直無修改嫁

發新話題