發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
引用:
原帖由 097167703 於 2014-12-29 20:54 發表
CCY 係我唔岩 , **不良詞語** 你 老 母  對唔住 , 你去訓啦柒頭

叫你出黎傾就縮 7.7
呢到,講咩果條/果"班"?小 學 雞都係輸哂
根本佢地都知自己係有問題,但係小 學 雞係唔會同你講人既道理嫁嘛a_a比人地諗下點用佢地d歪理去吠再回吧...

引用:
原帖由 一人一個 於 2015-1-1 17:55 發表
金正恩祝您元旦快樂!
    / ̄ ̄ ̄Y ̄ ̄。 \
   l         l
 ヽ,,,,,/  ̄ ̄ ̄ ̄ ヽノ
 |:::::        l
 |:::   __     |
(6   \●      ●  丨
 !       )・・(  l
 ヽ      (三)  ノ
 /\       二  ...
再一次想問...你唔係話緊我下嘛-_-?

引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-3 07:57 發表
henry24007  09年2月17日註冊 上線時間只有10小時 發貼數只有9
全部都係呢個貼回

Arthur_Lam 11年4月16日註冊 上線時間只有1小時 發貼數只有2
全部都係呢個貼回

097167703 09年2月23日註冊 上線時間只有17小時 發 ...
所以你都見我無回佢地只係回返你地d"正常人"既post就明咩事
一班小 學 雞來,你同佢認真就哂氣了
你會唔會玩一張圖自己廢win唔到反而走去吠同組廢
最後比全場人話佢地有問題都仲要粗口吠?
你唔見佢/"佢地"次次比我/"你地"?回完post之後都要過2~3日/以下時間去諗下點回post咩-__-?
同埋佢地唔信姐,高登果邊同樂古果邊都post哂
佢個電腦ip經比人起左出來,所以你見我廢事同班腦殘人仕嘈就明咩事a_a

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2015-1-4 02:22 發表

姐係開post就一定等於比人話過果錯?
goodest logic
所有正常既人回post都係指明係開post主既錯
唔似d錯完唔認仲要通街吠既不知明生物a_a

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-1-4 13:52 發表
我都第一次見有人話呢張圖尸係羸硬
如果你做尸對手係全部識玩既人你根本冇肥既機會
尸肥到後期的確係爆硬你牆 問題係對住d神手人類 唔好話後期 你連中期都去唔到
羸硬真係唔知你點得出呢個結論 ...
同我玩?你叫哂所有你認為係神既人類玩家同我玩?
我一開始去自殺?我玩尸比人類win左就當我係吹?

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2015-1-5 01:16 發表

果個錯咁OK未?LOL
笑死我.

下,我眼見今次就真係樓主無錯啦.
佢之前既事我就唔清楚,但今次你可以實際啲指出佢錯啲咩未?
同埋,有冇圖證明佢話要上高登起底?
...
我無話起底係班kai子自己話我起姐嘛
我一直話post高登,係班___聽完就話我係高登仔咩
話咩有種起我地底咁,我一直只係話post高登樂古呢d
係班聽唔明人話既不知明生物自己輸唔起吠姐
都話...佢吹到當日8人有5人係佢地fd就知咩事...
當日佢所講既佢地fd,得2個在場一直講粗口
當日大把人做見證,同埋玩過呢張圖/同我玩過其實都明
我日日識到新fd唔似果班人來來去去都係果3個fd定果3個ac a_a?
不過唔緊要吧,姐係玩開呢張圖都知呢到嘈我果6條友計埋粗口3兄弟
都可以證明係佢地輸唔起走去嘈

1:開post者
不論路人/我fd都有唔少走上去回post
證明"就算"我真係雙修都可以好易破

2:話人類比人破點走位係無品
呢個就唔洗講啦有腦既生化圖玩家都清楚
人類係有個技fk人類去走佬

3:佢地4個ac/fd?當佢地真係fd吧
咪由人地嘈,我高登同樂古真係開左post
係人地聽唔明人話姐嘛
當日我由頭到尾只係話高登開post
根住當日有我fd見住係我一話完開post高登
d小 學 雞就死去話好啊,起我底啦
我只係話開post高登樂古,d人就可能有自知之明啦
知道自己系賤同無品方面係王者所以就無中生有啦

所以同d錯完唔認,錯完仲可以吠人既嘈哂氣
生化當日6人類,5個點位由我破,另一個我fd破
佢地0破點,可以話我錯?同埋話尸唔一定win既
今日入我場,我場場送死做尸,有任何一場輸我咩都得好無?

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-1-5 16:19 發表

你講得出自殺就知你強唔得去邊啦
人類一開波只起石場 個牆起一半血 狂升石場 尸黎即2閃走人
等到有$升巴雷既時候再搵位升牆加巴雷 你尸一黎即死
只要人類既數目係大於尸 而所有人類都咁玩 尸冇可能會羸
即使你尸B ...
鬼唔知,只要尸肥唔起嘛,我做人係咁玩嫁講埋d腦殘都明既理想論,我做個個唔做去比尸肥咁有咩計?天才兄
你估個個似你呢d人?同埋唔一定要走先肥得起
係你先要走人先令尸肥唔起
尖石扑隻尸果個時間點過1波就上到終搭啦
連呢d人類基本時間點都唔識
走位wor,真係笑大人把口--
算,都係哂氣,去問d老手玩家啦

自己一味得吹,高登個區post左又話左
係我話完高登開post你班小 學 雞老吹我話起底
不過都岩既一班小 學 雞,同埋真係我唔太聽得明其他生物既說話:s
求人話:s

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-1-5 17:29 發表

你就真係笑大我個口 人有人玩 尸有尸路
尸都有雷射 無敵 人有閃
用招閃走人 你同我講笑死人 咁比招野你做咩?拎黎擺?
做人係要頂過時間 依家玩巨魔要殺隻巨啊?
你估前期牆係越高越好?唔好傻啦
連轉移地點有幾重要你 ...
gag?我話閃走有唔比用?
係話你kai唔識玩啊,尖搭扑尸隻尸完全肥唔起嫁天才
去玩返2年生化先啦,佢肥唔起同時3次100金就經上到lv20終搭啦
係邊個識少少?連尖搭扑尸令尸肥唔起都唔知係咩?
走位wor,只識走位wor,笑死左人
去問下人啦,扮神手既非神手
要走位先唔會比尸肥到
尖搭天生扑尸技加手動扑尸充氣打1分鐘都full唔到錢嫁
識小小?仲有女尸唔識捉走佬嫁?
你估個個好似你咁既技術咩?我話玩尸:*(

http://www.hacken.cc/bbs/thread-464856-1-1.html
1:呢個唔係我
我從來唔用大寫ccyccy
你鐘意就慢慢吹
2:回Calbee的
路人三國post?
係佢地自己一班fd老屈我,當時玩路人三國既都知呢件事
Ss咩m咩果個名就係當時有份老屈既玩家
呢個post有出現過
3:我老吹?我當日開場佢地無入?
去開生化問d平時同我玩開果d??我當日係開足全日場嫁
班小 學 雞一次都無入過

仲有,我由頭到尾話高登樂古開post
有話起你地底?不過又岩既你地睇唔明人話嫁嘛可
自己見到人地話高登就心有屎認為人地話起底笑死
同埋你地有小學分身術既
同埋來來去去都係吹呢d吹果d既小 學 雞一班

當日你吠我去中間買野唔破點
點知最後得我同fd雙破
你地0破點,6點位我破5,最後比你地粗口回答

咁又唔知邊個係廢呢垃圾啊...
對唔住啊垃圾無啦啦串垃圾係d垃圾都不如既垃圾無計
仲有呢個post所有唔係影分身既人嘈我
個個比我嘈無到聲出,
當然因為佢地知衰同埋知自己錯咩
但係你地唔知既因為你地都唔知人既對同錯
sor唔記得你地係唔識人既道理
忘記了非有腦生物

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-5 20:32 發表
是甘的 系CCY話要起底 然後Po上高登樂古 先比人小姐
係咁既影分身,我話高登加樂古開post(從無話過起底)
你班小 學 雞就鬼上身好似怕中伏咁企出身吠下吠下咁認為人地post高登就係起你底
高登都唔會哂d時間起d非人生物底啦
同埋高登都起唔到你(地)?因為都無人類身份既
game到衰到就叫人咩出來傾咩1v1自己認為自己係大佬
都明你係龍心果種人,心理不平衡

算,哂氣對住d無正常知識既不知明生物果然9唔搭8

引用:
原帖由 Arthur_Lam 於 2015-1-5 23:20 發表
你個白癡仔每天on 9多一些 好心你收下把口係到認錯啦
我錯?搞笑
破到點先吠啦,破唔到點既吠個破到點既搞到你地破唔到點
仲要自己錯完講粗口吠人,最後仲要叫人認錯
果然係龍心果種物種

我真係錯,仲認為你地有認知人類道理
我收下把口?我邊似你:s又影分身又有d咩粗口流
姐係認為自己講粗口就岩
認為自己吠得多,跟住有一堆ac就系到扮自己有大把口支持
ok,當你係你所謂果班fd幫你既咪又係得你所謂果班fd?
個個幫我既呢到既都係路人
我就唔似d影分身做完唔認
全世界都無人會低b到信你唔係影分身
自己做錯唔認再屈返人就係你地既道理:s
終於明白d人因咩事要影分身啊唔係影分fd
因為d人一直自己玩無計,你太sad
不如咁啦,去開個新post問下人,等路人答
認為破唔到點走去吠個破到點既人係用粗口吠
吠完仲可以惡人先告狀走去話人地錯
同埋問下d路人有邊個認為你地唔係影分身:s
下次影分身都升高d等級個ac先啦影分身既同事最少唔好比d我地呢種人發現吧

姐係咁啦
如果我玩影分身去支持自己係岩既
我都會開ac之後升高d先去扮
不過其實都唔好怪你(地)無腦嫁嘛-_-點可能怪你地
下次玩我知點了,破唔到點,屈同組問題(用粗口)
完場如果人地開你post/話開你post就係人地錯
跟手要老屈返佢地有問題
明哂~!

我去升定一大堆既ac去等下次玩影分身先
你(地)會等我嫁可?
我升埋堆ac先同你玩a_a

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-1-6 11:20 發表

你知唔知尸有招無敵架?
神手哥 出到一個十字架你已經殺唔到啦 你估你玩獸人婦女魔攻殺啊?
就算你10個巴雷 我得把800爪 出4個無敵打完走人 一直屈$ 點肥唔起啊?  
你有2招閃既情況下你可以比人一下捉就你問題啦 唔 ...
無敵尸破點?啊影分身小朋友?
無敵尸係打後期量化反傷石場用嫁
2招閃人地都捉你唔到就係你問題啦小 學 雞
女尸連魔者3閃都追到啦
連女尸呢df都唔識?
不過都係既,1個點都破唔到既點會去玩到唔起野人既玩捉啊:s

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-1-6 11:23 發表
依家全世界都係X緊你
就知你自己咩事啦
比CAP圖係到問咩叫雙修
玩得多既人都唔洗問啦 係唔係啊
7左唔好係到死頂啦
你起底咁勁咪起埋我LO
等緊你 ...
全世界x緊我啊?影分身
唔係d人認為你岩先唔再開口
係因為知道你點都唔會認錯
錯完之後就吠,用粗口吠,
就算我無開post又點,我意思當我真係無
咁就=你無做過
仲有之前你認左但係照講粗口
我屈你?自己賤完吠人用粗口吠人
仲可以惡人先告狀,話人地無開post係錯?
跟住仲可以認為影分身就係自己岩
不過都係既,都話lo你想知自己柒在咩地方
死去再開一次post
問所有路人,之後問下你岩定錯啦小 學 雞
再問下連腦都唔用就玩影分身既人a_a
係咩心理a_a下次用下死人腦先諗清楚點用影分身啦小 學 雞

發新話題