發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
對唔**粗口**住 , 我覺得你兩位簡直係ON 9 形容
我又唔**粗口**同你D ___ , 吊你伯母兩句你就起哂鋼?

我放工就泥寸尻你一句 , 爽

你奈我**粗口**何乎?

冇 CCYCCY你講咁**粗口**多大道理冇用架? 
果日同場 8個人 5個我FD , 成場聽你尻吹都夠

你做人都幾**粗口**失敗 , 吊你老母 回咁尻多都係為左證明你自己好**粗口**有品 好**粗口**高尚 , 但你人柒就係柒 , 唔好自HIGH

好似你講咁**粗口**多去自HIGH , 不如我直接吊你老母 

引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-3 07:57 發表
henry24007  09年2月17日註冊 上線時間只有10小時 發貼數只有9
全部都係呢個貼回

Arthur_Lam 11年4月16日註冊 上線時間只有1小時 發貼數只有2
全部都係呢個貼回

097167703 09年2月23日註冊 上線時間只有17小時 發 ...
嘩我吊你老母  x00900 , 我玩VLAN 你仲未小學畢業啦 柒頭

知唔知點解我玩咁**粗口**耐先得19個貼 , 我平時好**粗口**低調架 ,不能過你個濕尻FD CCYCCY 話要威脅起我底 , 又話要出POST , 我先吊佢老母

見能到你呢D 畜生係到扮正義 , 真係唔**粗口**爽 ,講咁**粗口**多, 你轉個頭今晚又係去睇THISAV , 吊~ 

求LINK , 柒頭CCY

講咁**粗口**多 , 怕你落唔到台

SOR 另外寸柒你個兩個我唔識 , 係上次同你同場 聽你條低能講廢話先黎回你帖 , 可見你多柒

18LV 正AC 帖子數目 = 1

你柒少陣啦

我好能驚啊 吊你老母 [CJB]_00900

出街打柒我啊

引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-3 23:09 發表
回覆108樓
係你7少陣先岩 論壇發言同遊戲我一向分兩個ac 我呢個ac成1000個貼子

18lv都好過你12lv   12lv都係到扮晒野 話咩 玩vlan 我都未小學畢業

回覆109樓
好高難度bo 我打人廢到喊 真係怕比你打番轉頭

都叫左 ...
挑. 咁你唔好多事啦 , 條**粗口**樣CCYCCY 得罪幾多人 你GOOGLE 一搵就有

另外兩個人我真係唔識 , 同場ONLY , 佢場內講D野 做D野更 ON 9  , 個個都寸佢

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 18:41 發表
自己一味得吹,高登個區post左又話左
係我話完高登開post你班小 學 雞老吹我話起底
不過都岩既一班小 學 雞,同埋真係我唔太聽得明其他生物既說話:s
求人話:s ...
吊你老味CCYCCY 你有膽講冇能膽認 , 你講**粗口**哂啦 你老味! 你口口聲聲話要起我同其它隊友個底 7.7

我地又冇用支槍指能住你個龜頭 , 你唔好比我係現實夾能到你 , 正廢柴 , 講**粗口**完走數 吊你老母

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 18:41 發表
自己一味得吹,高登個區post左又話左
係我話完高登開post你班小 學 雞老吹我話起底
不過都岩既一班小 學 雞,同埋真係我唔太聽得明其他生物既說話:s
求人話:s ...
人話 , 我吊你老母啦 , 人話 , 你講**粗口**左咁多個POST 跟本只係話自己岩 , 挑~ 你老豆去包二奶? 冇時間教教你咩 ?

小 學 雞 你都算最**粗口**柒頭 !

出到黎咪大家當面傾 , 你要玩多人遊戲咪玩搭馬囉 , 1ON1 又得7.7 , 只怕你淆 , 我一定比個教訓你!

吊你老味 , 玩咁能柒耐WAR 3 , 係第一能次遇**粗口**到你呢個畜生 , 成場廢尻話 , 仲話要起我底 ?

你老幾?  J毛生能齊未?

引用:
原帖由 henry24007 於 2015-1-5 20:17 發表

就唔好話我地一味得吹,係你自己係一味尻吹OK?叫你拎個POST出黎又話POST左,咁個POST呢?_?放條LINK上黎唔得?你係咪唔明我地UP乜?     '放個POST上黎比我地睇下' ...
挑 , 條CCYCCY 跟本智能障 !

同場聽佢廢尻話

畜生入面都算 最濕尻

http://www.hacken.cc/bbs/thread-464856-1-1.html

柒能頭ccy

你係咪天生有障礙? 威脅要起別人底的濕尻仔

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 23:15 發表

gag?我話閃走有唔比用?
係話你kai唔識玩啊,尖搭扑尸隻尸完全肥唔起嫁天才
去玩返2年生化先啦,佢肥唔起同時3次100金就經上到lv20終搭啦
係邊個識少少?連尖搭扑尸令尸肥唔起都唔知係咩?
走位wor,只識走位wor,笑死左 ...
唉 , 吊你老味 , 你肺有聲帶架?

吊 , 真係每天新鮮每天on 9

你柄能埋一二面啦 廢柴

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 23:27 發表
http://www.hacken.cc/bbs/thread-464856-1-1.html
1:呢個唔係我
我從來唔用大寫ccyccy
你鐘意就慢慢吹
2:回Calbee的
路人三國post?
係佢地自己一班fd老屈我,當時玩路人三國既都知呢件事
Ss咩m咩果個名就係當時有份 ...
係啦吊你老 母 , 知你幾能柒勁啦 ,

比你寸到無聲出d人就唔會係咁吊柒你, 你估個個用影分身ac 寸你架咩? 我就係自己一個 , 你唔能信就柒就 .

反正我見你一獲吊你一獲

叫你出黎當面傾數 又縮埋一二面 , 吊 , 你真係好能廢柴 , 睇你唔起 ~

你呢類廢柴 好心乖乖柄能埋一二面啦 , 吊你老味...

講能到自己一定無錯, 你訓能醒未? 昨晚打J 太累發開口夢?

反正你就係無能 , 約你當面又淆 , 吊你兩句又縮 , 挖你兩下料又推 , 吊你老母 真係廢柴到無得再廢 . 睇能死你現實都成條柴咁

點解你父母冇用套

發新話題