72 12345
發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
首先我有點要指出
1:我係話明我係比個500000加攻佢賣錢買野
(我唔清楚d人係睇唔到同盟對話定係有心唔post出來)
你問埋隻咩咩無雙都知道
2:當我真係雙修,我係場主,我無話禁全場都無話禁
不單係我,全場都無出聲就明咩事
去問下d資深生化圖玩家吧,從來無禁,你破唔到只係因為你買錯裝
從頭到尾得你自道自說,禁?
3:可能你新手唔識玩尸啦
全充氣可以攻破後期人玩家?
係有經驗玩家都清楚只要買1~2個扑人技
等人修唔到就點都破到嫁啦

你自己去玩到做尸有d經驗先講啦
仲有:如果我真係你口中咁無品?
我日日開場都有新fd識到?
日日開場都可以玩到?如果真係好似你呢d輸唔起既人
我開場就一早無人入啦

輸唔起既 小 學 雞 朋友仔

引用:
原帖由 ccyccy 於 2014-12-21 13:29 發表
首先我有點要指出
1:我係話明我係比個500000加攻佢賣錢買野
你問埋隻咩咩無雙都知道
2:當我真係雙修,我係場主,我無話禁全場都無話禁
從頭到尾得你自道自說,禁?
3:可能你新手唔識玩尸啦
全充氣可以攻破後期人玩家?
...
對唔住,我唔清楚 小 學 雞 都係禁既字

仲有問下d同我玩開既玩家
我做尸如果唔係有無品玩家
我到e+都未輸過(做尸)
張圖一向人同尸唔平衡,做尸只要頭5分鐘內搵到人
就尸一定win,你win唔到就明白到係邊個問題
自重啦,仲有自己去試下3~4充氣再買隻滅天斧果d扑人技睇下破唔破到點啦
輸唔起既*小學生*

引用:
原帖由 一人一個 於 2014-12-20 16:44 發表
雙修又怎樣了?!= =
本來遊戲設計又沒禁止雙修!
一人一個...唔洗理佢--佢自己唔識玩尸
玩尸全充氣唔買d扑人令人修唔到既裝
你就明白到佢既技術去到邊啦-_-
唔洗同d輸唔起無技術輸左會屈人既人講野嫁...

引用:
原帖由 唯愛_古 於 2014-12-20 17:41 發表
雙修有咩問題..?
仲以為你係話佢閃去BUG位等完場
古,唔洗同呢d人講啦...根本哂氣...
佢輸唔起無計--古,你認為後期尸可以全充氣破人點?
佢5個充氣以為高攻就破到哂所有點
呢張圖一向唔平衡,尸只要上到充氣就一定win
基本上玩開既都知道,佢唔買d裝去濕人全充氣由得d人慢慢去修
佢再肥都無可能攻入,再者呢種輸唔起既人我見太多--唔氾哂氣...

引用:
原帖由 x00900 於 2014-12-20 23:33 發表
不同遊戲有不同潛規則

呢d規則係基於地圖本身既平衡問題而出現

所以好心未玩過就唔好發評論

就好似我咁
係好似你所講既咁平衡性係有問題
你玩一次呢張生化就明白
佢輸係因為佢唔識玩嫁啦...
呢張圖一向平衡問題在尸太強(後期)
佢玩到後期唔識買裝輸左就屈人呢樣吹人果樣
話說有d回呢個post既都係我fd可能有d唔公平
唔信我今日都會開呢個玩,你入來玩就明白尸輸既可能性
同埋明白到雙修有何不能(注:我果時真係唔係信修去佢個位,只係比裝佢賣錢[但後來發現唔得比左佢會馬上落地無左,同埋人既mp得30佢咁岩攻來我未mp閃2次

])
我唔清楚佢係睇唔到定係唔想睇到同盟既對話,我係話比樣野佢賣買血量的<黃
仲有呢張圖從來係"從來"都無禁任何雙修
當我真係雙修,佢d圖都證明無任何人同意佢禁雙修
加上我係場主,唔信你今日入我個場就明白識玩尸破點同唔識玩尸破唔到點既不同

各位大大,我今日同樣會開生化圖
證明佢所講既所有野係錯既
同埋證明識玩同唔識玩尸既分別

有意進場!
小弟是ccyccy

引用:
原帖由 _delay_n0_more_ 於 2014-12-20 20:24 發表
單爆單修, 雙爆雙修
呢類地圖常識黎...
你錯了,你不相信,今日入場玩一次就明白
佢唔買d扑人技,因為普尸有個加速同加75%攻技
開左之後,3隻人都係完全修唔起
唔洗問y我會知道,因為我破唔少
因為後期尸係3秒就full錢仲可以無限咁買書加攻
但係人就唔得,人最高只可以買到6個血量,但係當尸食左7~8本書之後
有個扑人技,3~5隻人都修唔起,因為後期尸太邪惡
佢連扑人技都唔知要買同埋佢有心唔影我係送裝跟住無氣返自己點
就清楚佢咩為人,不信今日可進我場,5人同修我都可以一個尸技秒破信不信由你

引用:
原帖由 夜月白狼 於 2014-12-20 20:42 發表

e個圖係單修4爆~_~
你好,你有玩過這圖?
所以你應該明白?
呢張圖平衡性係尸比人強n倍吧?
所以你明白攻唔入係邊個問題?(我意思係當我真係雙修)
佢連另外隻完全單守既都攻唔入你相信佢呢個雙修攻得入?

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-12-20 16:06 發表

兩個人維修會快D ?
講真果句,唔係修快d唔快d問題,
係更根本既問題,佢根本唔識做尸
尸後期買1~2個技能就可以完全封殺人類
因為係可以90%扑到人類修唔到嫁
咁雙人修又有毛用?(當我真係雙修,我講明先由頭到尾我只係比完裝佢回完mp就馬上閃返自己位)
佢係再攻下一波,因為阿進v6用我比佢d錢買左野佢攻唔入先嘈
唔信你叫佢放埋果個位d相出來
佢一定唔會,係因為所有都係事後諸葛

引用:
原帖由 x00900 於 2014-12-21 16:29 發表
上面兩個99%係分身啦z___z 其實唔洗咁多野講 可以番歸先

啊仲有 097167703 好心你分身都收集多d資料先啦

唔爆明顯係為左食錢啦 係咪腦殘左啊 我成年前玩過一次都知啦

仲有我估唔到會有人回覆我講呢句野v__v"

...
唔洗同果2個分身嘈-_-
你睇佢地回post係點9唔搭8點人身攻擊就明白都係 小 學 雞 果個種類來啦...
反正我地聽唔明其他物種講野,我地只聽返人話便可以...

引用:
原帖由 垃圾廢影 於 2014-12-21 18:12 發表
第一    我做捉係唔會睇到你地講咩

第二  係圖2個到你講左句  話E個圖不嬲都係單守  這被我應為你同意左禁雙修   

第三  你自己話買裝比人又唔關自動維修   之後我打人GE時候你又走去修  好難令我相信你真係只為 ...
姐係你應該係好清楚見到我係比左個500000攻佢啦,你有心唔影出來就證明你咩用心啦
仲有沉日問下人?我連續開場加送死,<因為多數做尸係新手
我都係單破,仲要多數破到閃走都閃唔到(因為我個技扑到隻人用唔到技閃)
今日我會再開,再玩多2年呢張圖先啦
同埋問埋d新手玩家,我教佢地點玩尸玩完之後破點情況有無困難
唔好以自己無能為理由走去輸左就吠

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-12-21 18:52 發表
Lv137 唔易有補重啊.............響post講完發洩下就算啦
驚動版主就唔好啦 ! (路人甲的忠告)
我又無咩所謂
1:錯不在我,大把人證證明係佢輸唔起姐嘛-_-
2:所以玩過呢張圖既人都明白尸只要到到後期有充氣之後
基本上單又好雙又好咩點都好易破到
只係佢無技術唔識買裝佢自己柒就走去屈人無品
唔係話我扮野,如果我叫哂日日同我玩d新手/老手上來回post
新手我都可以同佢玩到各自單破
佢一早回唔到,因為根本係佢自己問題

引用:
原帖由 垃圾廢影 於 2014-12-21 18:12 發表
第一    我做捉係唔會睇到你地講咩

第二  係圖2個到你講左句  話E個圖不嬲都係單守  這被我應為你同意左禁雙修   

第三  你自己話買裝比人又唔關自動維修   之後我打人GE時候你又走去修  好難令我相信你真係只為 ...
1k我當你真係睇唔到,但你會見到我係比左個500000加攻佢嫁可?有心唔影出來咩用心呢朋友仔?

2:我係話呢張圖一向唔可以合守,因為一個人起左野,另一個人起唔到野
呢點基本連新手上路玩家試過都會清楚
所以張圖基本禁哂所有對尸不利既因素

3:就算當我真係雙修,呢張圖係從來係"從來"無禁任何雙修嫁小朋友
都話你自己無能就請你下次單尸破點,唔好全充氣<咁有技術?我同班新手尸玩都叫佢地後期買返個滅天斧啦
佢地都可以單破啦,注:係後期:5個100000血量1個8000回血<係單破[[[[[單破]]]]]
所以唔好拎自己既無能輸左就屈人呢樣屈人果樣

引用:
原帖由 一人一個 於 2014-12-22 15:18 發表
個GAME本來都係FOR雙修
僵屍可以4個打1個石場
如果你要單修的話
就一個僵屍打一個石場
不~後期單尸破雙修都無困難嫁...
因為尸後期可以無限加大輸出
但人最高只可以6個100000血量
就算雙修你尸買一個滅天斧,普尸一開技就完屠人類
只係佢自己唔識玩無買技扑人姐..

扮啦,直接放果個時候既片上來lo?
無比野佢,睇住比佢果時自動落地無左
直接cut果個時間條片上來?
致:輸唔起既小學生
我又唔怕,我的確係比個500000星星攻佢
d人為左證明自己無錯就老吹

仲有再講一次從來無人禁過雙修
就算真係有雙修破唔到都只係你自己無能
希望你唔好拎自己既無能去強加人地身上
咩後期尸破唔到雙修?
希望你可以用我方法去破一次後期玩家?
小學生朋友同埋求你睇中文同用d正常人思想諗野
唔好用你自己既小學生智力水平諗野

72 12345
發新話題