發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-1-4 13:52 發表
我都第一次見有人話呢張圖尸係羸硬
如果你做尸對手係全部識玩既人你根本冇肥既機會
尸肥到後期的確係爆硬你牆 問題係對住d神手人類 唔好話後期 你連中期都去唔到
羸硬真係唔知你點得出呢個結論 ...
同我玩?你叫哂所有你認為係神既人類玩家同我玩?
我一開始去自殺?我玩尸比人類win左就當我係吹?

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2015-1-5 01:16 發表

果個錯咁OK未?LOL
笑死我.

下,我眼見今次就真係樓主無錯啦.
佢之前既事我就唔清楚,但今次你可以實際啲指出佢錯啲咩未?
同埋,有冇圖證明佢話要上高登起底?
...
我無話起底係班kai子自己話我起姐嘛
我一直話post高登,係班___聽完就話我係高登仔咩
話咩有種起我地底咁,我一直只係話post高登樂古呢d
係班聽唔明人話既不知明生物自己輸唔起吠姐
都話...佢吹到當日8人有5人係佢地fd就知咩事...
當日佢所講既佢地fd,得2個在場一直講粗口
當日大把人做見證,同埋玩過呢張圖/同我玩過其實都明
我日日識到新fd唔似果班人來來去去都係果3個fd定果3個ac a_a?
不過唔緊要吧,姐係玩開呢張圖都知呢到嘈我果6條友計埋粗口3兄弟
都可以證明係佢地輸唔起走去嘈

1:開post者
不論路人/我fd都有唔少走上去回post
證明"就算"我真係雙修都可以好易破

2:話人類比人破點走位係無品
呢個就唔洗講啦有腦既生化圖玩家都清楚
人類係有個技fk人類去走佬

3:佢地4個ac/fd?當佢地真係fd吧
咪由人地嘈,我高登同樂古真係開左post
係人地聽唔明人話姐嘛
當日我由頭到尾只係話高登開post
根住當日有我fd見住係我一話完開post高登
d小 學 雞就死去話好啊,起我底啦
我只係話開post高登樂古,d人就可能有自知之明啦
知道自己系賤同無品方面係王者所以就無中生有啦

所以同d錯完唔認,錯完仲可以吠人既嘈哂氣
生化當日6人類,5個點位由我破,另一個我fd破
佢地0破點,可以話我錯?同埋話尸唔一定win既
今日入我場,我場場送死做尸,有任何一場輸我咩都得好無?

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 14:30 發表

同我玩?你叫哂所有你認為係神既人類玩家同我玩?
我一開始去自殺?我玩尸比人類win左就當我係吹?
你講得出自殺就知你強唔得去邊啦
人類一開波只起石場 個牆起一半血 狂升石場 尸黎即2閃走人
等到有$升巴雷既時候再搵位升牆加巴雷 你尸一黎即死
只要人類既數目係大於尸 而所有人類都咁玩 尸冇可能會羸
即使你尸BUG無敵 但得番既時間都唔會夠你爆到人既牆 所以先話呢張圖尸好慘
你連咁都唔知唔好話自己神 真正神手係GGX啊 呢張圖人地個邊已經玩到爛哂 你係個邊打到無敵手先黎吹啦

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-1-5 16:19 發表

你講得出自殺就知你強唔得去邊啦
人類一開波只起石場 個牆起一半血 狂升石場 尸黎即2閃走人
等到有$升巴雷既時候再搵位升牆加巴雷 你尸一黎即死
只要人類既數目係大於尸 而所有人類都咁玩 尸冇可能會羸
即使你尸B ...
鬼唔知,只要尸肥唔起嘛,我做人係咁玩嫁講埋d腦殘都明既理想論,我做個個唔做去比尸肥咁有咩計?天才兄
你估個個似你呢d人?同埋唔一定要走先肥得起
係你先要走人先令尸肥唔起
尖石扑隻尸果個時間點過1波就上到終搭啦
連呢d人類基本時間點都唔識
走位wor,真係笑大人把口--
算,都係哂氣,去問d老手玩家啦

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 17:15 發表

鬼唔知,只要尸肥唔起嘛,我做人係咁玩嫁
你估個個似你呢d人?同埋唔一定要走先肥得起
係你先要走人先令尸肥唔起
尖石扑隻尸果個時間點過1波就上到終搭啦
連呢d人類基本時間點都唔識
走位wor,真係笑大人把口--
算,都 ...
你就真係笑大我個口 人有人玩 尸有尸路
尸都有雷射 無敵 人有閃
用招閃走人 你同我講笑死人 咁比招野你做咩?拎黎擺?
做人係要頂過時間 依家玩巨魔要殺隻巨啊?
你估前期牆係越高越好?唔好傻啦
連轉移地點有幾重要你都唔知就知你勁極有限
人地x009講得岩 呢個圖本身平衡有問題 因為係盜版
唔好係到識小小就扮代表

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 14:42 發表

我無話起底係班kai子自己話我起姐嘛
我一直話post高登,係班___聽完就話我係高登仔咩
話咩有種起我地底咁,我一直只係話post高登樂古呢d
係班聽唔明人話既不知明生物自己輸唔起吠姐
都話...佢吹到當日8人有5人係佢地 ...
咁你POST左高登未呀?又POST左樂古未?,又話拍左片放上去比人評?片呢?
我當日都好仰慕你起左李力持底既事跡架WO

求下你起我底 說好的高登+起底 只求一望!!!

回復 123# 的帖子

佢又唔係話錯 錯就錯在佢話起我地底? 甘年事去左邊? 唔好講就大聲 做就驚青啦 你老未

自己一味得吹,高登個區post左又話左
係我話完高登開post你班小 學 雞老吹我話起底
不過都岩既一班小 學 雞,同埋真係我唔太聽得明其他生物既說話:s
求人話:s

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 18:41 發表
不過都岩既一班小 學 雞,同埋真係我唔太聽得明其他生物既說話:s
求人話:s ...
吊你老味CCYCCY 你有膽講冇能膽認 , 你講**粗口**哂啦 你老味! 你口口聲聲話要起我同其它隊友個底 7.7

我地又冇用支槍指能住你個龜頭 , 你唔好比我係現實夾能到你 , 正廢柴 , 講**粗口**完走數 吊你老母

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 18:41 發表
就唔好話我地一味得吹,係你自己係一味尻吹OK?叫你拎個POST出黎又話POST左,咁個POST呢?_?放條LINK上黎唔得?你係咪唔明我地UP乜?     '放個POST上黎比我地睇下'<<<<有邊幾隻字你係明呀CCY??  BTW'同埋真係我唔太聽得明其他生物既說話:s"E句似唔似話緊你自己

引用:
人話 , 我吊你老母啦 , 人話 , 你講**粗口**左咁多個POST 跟本只係話自己岩 , 挑~ 你老豆去包二奶? 冇時間教教你咩 ?

小 學 雞 你都算最**粗口**柒頭 !

出到黎咪大家當面傾 , 你要玩多人遊戲咪玩搭馬囉 , 1ON1 又得7.7 , 只怕你淆 , 我一定比個教訓你!

吊你老味 , 玩咁能柒耐WAR 3 , 係第一能次遇**粗口**到你呢個畜生 , 成場廢尻話 , 仲話要起我底 ?

你老幾?  J毛生能齊未?

一味係到吹系水,都唔知你個廢系POST左去邊到
係到吹左幾頁都未見到一條高登LINK 又話自己會放高登..起李力持底

引用:
原帖由 henry24007 於 2015-1-5 20:17 發表

就唔好話我地一味得吹,係你自己係一味尻吹OK?叫你拎個POST出黎又話POST左,咁個POST呢?_?放條LINK上黎唔得?你係咪唔明我地UP乜?     '放個POST上黎比我地睇下' ...
挑 , 條CCYCCY 跟本智能障 !

同場聽佢廢尻話

畜生入面都算 最濕尻

引用:
真係唔知你個**粗口**樣個老豆係同隻豬玩獸交,生到你個橪樣成碌尻咁,你緊係聽唔明我地UP乜啦,你雜種黎既

發新話題