發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
引用:
原帖由 097167703 於 2014-12-29 20:54 發表
CCY 係我唔岩 , **不良詞語** 你 老 母  對唔住 , 你去訓啦柒頭

叫你出黎傾就縮 7.7
呢到,講咩果條/果"班"?小 學 雞都係輸哂
根本佢地都知自己係有問題,但係小 學 雞係唔會同你講人既道理嫁嘛a_a比人地諗下點用佢地d歪理去吠再回吧...

金正恩祝您元旦快樂!
    / ̄ ̄ ̄Y ̄ ̄。 \
   l         l
 ヽ,,,,,/  ̄ ̄ ̄ ̄ ヽノ
 |:::::        l
 |:::   __     |
(6   \●      ●  丨
 !       )・・(  l
 ヽ      (三)  ノ
 /\       二 ノ
/⌒ヽ. ‘ー — 一 \
l    |          ヽoヽ

引用:
原帖由 一人一個 於 2015-1-1 17:55 發表
金正恩祝您元旦快樂!
    / ̄ ̄ ̄Y ̄ ̄。 \
   l         l
 ヽ,,,,,/  ̄ ̄ ̄ ̄ ヽノ
 |:::::        l
 |:::   __     |
(6   \●      ●  丨
 !       )・・(  l
 ヽ      (三)  ノ
 /\       二  ...
再一次想問...你唔係話緊我下嘛-_-?

有冇睇過金正恩大冒險??????
http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

註冊日期:2014-2-26
**不良詞語**你老母

又話威脅要post 高登起我地底 7.7

等緊你 , 你個肺有聲帶?

定係你高登會員都冇?

上次比你起底個位叫李力持?? 真係好能神奇啊 吊你老母

下次咪比你搞到變李嘉誠? 吊你老母 你作文一定100分

CCYCCY我唔係吊緊你,係你伯母

我唔差在多個契仔 7,7

我有時係偏激左D , 但唔好能起我底啊 

最多咁 , 我同你講:吊你老母,對唔住

___ccy 快柒D post你高登起底帖啦性愛你娘親啊 我個F5就快按到爛啦 好驚驚啊好期待啊 你娘親養仔千日用仔一時咋 快柒D做野啦 速度與激情(冇高登帳就快D出聲啦!!!!!!!!

係咪要睇注册日期?睇完可唔可以話我知我幾時注册架?打手

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-1 23:16 發表

再一次想問...你唔係話緊我下嘛-_-?
**粗口**樣高登POST呢?  放上黎睇下OK?等我仲驚左咁多日

一個2014年開ac既___屈一個2009 係分身
吊你老母 , 點解你伯母當年冇避孕 , 生你呢個畜生害人!

henry24007  09年2月17日註冊 上線時間只有10小時 發貼數只有9
全部都係呢個貼回

Arthur_Lam 11年4月16日註冊 上線時間只有1小時 發貼數只有2
全部都係呢個貼回

097167703 09年2月23日註冊 上線時間只有17小時 發貼數只有19
全部都係呢個貼回

3個人的回覆間隔時間甚少 加上用詞及發言態度極其相似
可直接判定為分身 事實就事實 冇得屈既 好過你一味只係識講粗口

雖然我都知點講之後你都一定會講粗口回應 證明左你既人格係何等差

你講咁多粗口亦證明左你讀書都唔好得去邊 只係識爆粗 EQ低到爆

朋友 你啊爸啊媽有冇教你唔好爆粗架 冇d家教

你又何來證明到佢係畜生?=.=

同埋87樓 post起底貼同性愛佢娘親有咩關係... 九唔搭八  你思覺失調?

3位分身 算了就當你地唔係分身吧

成日都 吊人  你地唔通係貓貓狗狗? 見到異性就衝埋去

真係好有問題 x_x 連講對唔住 都要吊人 證明左佢完全控制唔到自己既性慾

實屬恐怖 政府真係要滅殺呢d影響社會安寧既"人類"
http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-3 07:57 發表
henry24007  09年2月17日註冊 上線時間只有10小時 發貼數只有9
全部都係呢個貼回

Arthur_Lam 11年4月16日註冊 上線時間只有1小時 發貼數只有2
全部都係呢個貼回

097167703 09年2月23日註冊 上線時間只有17小時 發 ...
所以你都見我無回佢地只係回返你地d"正常人"既post就明咩事
一班小 學 雞來,你同佢認真就哂氣了
你會唔會玩一張圖自己廢win唔到反而走去吠同組廢
最後比全場人話佢地有問題都仲要粗口吠?
你唔見佢/"佢地"次次比我/"你地"?回完post之後都要過2~3日/以下時間去諗下點回post咩-__-?
同埋佢地唔信姐,高登果邊同樂古果邊都post哂
佢個電腦ip經比人起左出來,所以你見我廢事同班腦殘人仕嘈就明咩事a_a

對唔**粗口**住 , 我覺得你兩位簡直係ON 9 形容
我又唔**粗口**同你D ___ , 吊你伯母兩句你就起哂鋼?

我放工就泥寸尻你一句 , 爽

你奈我**粗口**何乎?

冇 CCYCCY你講咁**粗口**多大道理冇用架? 
果日同場 8個人 5個我FD , 成場聽你尻吹都夠

你做人都幾**粗口**失敗 , 吊你老母 回咁尻多都係為左證明你自己好**粗口**有品 好**粗口**高尚 , 但你人柒就係柒 , 唔好自HIGH

好似你講咁**粗口**多去自HIGH , 不如我直接吊你老母 

發新話題