發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
引用:
原帖由 一人一個 於 2014-12-30 19:54 發表
笑 通常得小學生串人果時先叫人出泥(自己都做過小雞一員)
出到泥見到一群小學生  都唔知好嬲定好笑

以下付上神野獸卡一張(據說集合四大神獸卡會有異象出現)

...
我好**粗口**驚啊  吊你老母 我係到比你寸下又冇乜**粗口**野所謂~~

反**粗口**正我都係會送句吊你老母比你 , 你吹尻我賬? 入game 見**粗口**到我 咪屠柒我囉

尸吊 你 老 母 , 唔**粗口**鋸?

笑死me
這傢伙太可愛了
個腦得個吊字 無吊不歡?
係遊戲到屠左 好大成就?有錢收?
柒夠未 宅仔

回復 53# 的帖子

**不良詞語**你老母CCY 你講個4個人在此啊**不良詞語**你老母 你係咪比人打到傻**粗口**左啊 邊**粗口**到有人話撐**不良字眼**你啊 好心你柒少陣當幫忙 出黎同人嘈?帶你去M記食開心樂園餐啊?___學人嘈?得罪人多稱呼人少 收皮啦你CCY

你個**粗口**樣CCY唔係話要係高登起尻我底?  高登個POST方唔方便放上黎比我睇下?

BTW你好似話李力持比你起過底?李力持本人E家淆哂同你個廢青CCY道歉?  咁我係咪要好驚?

咁多分身仔都有既....

咁各位分身各自加油吧...
http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

引用:
原帖由 一人一個 於 2014-12-30 19:38 發表
比佢吊 怕佢吊唔起啦 識吊既一定吊到papa聲 個乳吊到變色先正
小學生出盡力個吊得3~5cm 點吊?
最後一句 笑您岸九又怕你嬲!

以上內容止關於吊燒原隻乳豬的過程! ...
老兄你唔係話緊我下嘛-_-?

引用:
原帖由 x00900 於 2014-12-30 21:54 發表
咁多分身仔都有既....

咁各位分身各自加油吧...
由得佢"地"啦...佢地認為全世界好似佢"地"咁低能睇唔出嘛-_-姐係咁錯不在我,咪由得佢"地"慢慢吠唔好同d一味得吹,跌落火堆既無智慧生物嘈
我地係人聽唔明其他生物既說話...
唔好意思...我再一次

侮辱左汪汪狗了:s

仲有我唔怕會

得罪無智力生物:s

錯不在我怕條毛:s

引用:
原帖由 Arthur_Lam 於 2014-12-30 21:48 發表
**不良詞語**你老母CCY 你講個4個人在此啊**不良詞語**你老母 你係咪比人打到傻**粗口**左啊 邊**粗口**到有人話撐**不良字眼**你啊 好心你柒少陣當幫忙 出黎同人嘈?帶你去M記食開心樂園餐啊?___學人嘈?得罪人多稱呼人 ...
得罪完人,d人睇清哂事實最後個個正常思想既人都係幫我我都無計嫁
小 學 雞,

得罪人?我係小 學 雞?真係笑死左me
我玩咁耐從來未無品過
你估我係你地呢d咁"有品"咁"正直"咁"輸唔起"咁"有智慧"既唔知咩生物一樣?
你呢種小 學 雞怕咩

得罪?來來去去得把口
輸左道理輸埋人品之後仲要話人地

得罪你先

無得救,輸哂道理比全世界嘈
就去齊昕人地母親?就算全世界見住我無品先都幫我啦 小 學 雞
注:係佢地無品我從來無做過無品野

分身 . 分你老母 , 個幾個跟本之前有同個濕尻CCYCCY 玩過 , 知佢幾**粗口**柒ON 9

吊 你 老母 , 係咪分身睇IP 咪知囉 , 講人分身個D 個腦跟本入**粗口**水 , 打J 精上腦?

VLAN 論壇顯示出幾多腦殘 , 吊你 老母 乖乖地讀埋個幾年書出黎打牛工啦 , 一堆低能仔學人出風頭ZZZZ

咁多人寸尻你就知你柒啦CCY , 唔**粗口**洗叫你D 同學幫你拖 , 自己有種就自己決解啦 , 比人寸兩句你都受唔起 , 番去訓啦柒頭 , 尸 吊 你老母

威脅話要起我底 就知你幾**粗口**有品? 我怕你起**粗口**完我,你負唔起 ZZZ

求起

說好的當天POST 上高登 起我底 呢 ?? 去了那 , 求LINK 7.7

btw , 過馬路小心d

引用:
原帖由 097167703 於 2014-12-31 21:08 發表
咁多人寸尻你就知你柒啦CCY , 唔**粗口**洗叫你D 同學幫你拖 , 自己有種就自己決解啦 , 比人寸兩句你都受唔起 , 番去訓啦柒頭 , 尸 吊 你老母

威脅話要起我底 就知你幾**粗口**有品? 我怕你起**粗口**完 ...
好似我昆你條無腦生物咁
我受唔起?e+係得你果d"朋友"支持你
所以回post既都係支持我啊小學生
不過唔怪你你睇唔明人既字

引用:
原帖由 097167703 於 2014-12-31 21:05 發表
分身 . 分你老母 , 個幾個跟本之前有同個濕尻CCYCCY 玩過 , 知佢幾**粗口**柒ON 9

吊 你 老母 , 係咪分身睇IP 咪知囉 , 講人分身個D 個腦跟本入**粗口**水 , 打J 精上腦?

VLAN 論壇顯示出幾多腦殘 , 吊你 老母 乖 ...
多個腦殘?姐係個個回post既都係話你條無腦生物有問題"
不過都岩,你地無腦嫁嘛點識分岩同錯?
返去玩下生化到你破到點先吠啦
同埋我唔係唔識講粗口:s
對你講粗口?笑死lu哂口水啦,無腦既你:s
你gag得明粗口係咩咩?不過唔怪你
唔係人類既生物走去學人既文化
係差n皮嫁啦

分身加油加油  IP 根本做唔到實證

同網絡供應商申請浮動IP 咁你次次登入都會唔同

最簡單 睇你上論壇時間同註冊時間z_z 一目瞭然

最多咪睇埋你發過幾多貼子z_z 就算果d唔係分身 呢到所有長上論壇既人都話係架啦

你爆咁多粗 明顯唔係做d咩好工啦 講野就任你講架姐 講到自己係中共高官都得啦你

同埋呢d唔係叫搵fd出來幫 係以事論事 唔好針對個別人士既舊有形象作評論 呢d叫偏見
http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

不...有d都無再回
你問之前回既古同壬無吧我叫左佢地唔好回
同d無品人對嘈哂時間
同埋x00900,唔好回得咁急
你唔見佢次次回post都係要等d時間先回?
人地比我地講中哂d無品地方好無引嫁...
所以先要花d時間諗下d人既粗口/所謂佢地既道理a_a
同埋當日佢地無品果時.大把人在場,當時有路人都見住嫁:s
同埋前2頁佢地都認佢地無品但係照講粗口

發新話題