發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]

回復 46# 的帖子

算吧啦 你條死垃圾 小學B把口又臭又廢   俾人打爆左走又走 邊個到識啦 輸唔起就咪玩 垃圾一個

CCY 我係你老母個分身啊

我真係要同你條低能仔講句 : **不良詞語**你老母 , 對唔**粗口**住

你含**粗口**啦CCY  

慢慢做小學生係屋企打下J咪算

死廢柴

有種大家現實出黎 面對面 我睇你條ON 9 仔 講D咩

**不良詞語**你老母 點解你父母冇用避孕  , 生你呢個廢物係到害人害己 , 你去打J 啦

你個濕尻仔 , 我見你一次 吊你一次

**不良詞語** 你  老 母 , 我唔係分身 , 你有種咪封尻我!?

反正係到咪比你威 , 有種咪出黎傾 , 我吊你老母 睇你面對面會唔會縮

你唔好**粗口**同我講  遊戲洗乜咁認真 , 淆就淆  , 打J啦 吊你老母小學生

引用:
原帖由 殺★手 於 2014-12-26 19:07 發表
算吧啦 你條死垃圾 小學B把口又臭又廢   俾人打爆左走又走 邊個到識啦 輸唔起就咪玩 垃圾一個
你問下人啦小 學 雞,比人破點唔走得,笑死左
喂去開post啦問人啦
仲有當時你地6隻尸捉1個人都捉唔到可以去話係人問題
真係無得輸我無吹水,當時:切膓,沁仲有另外1個路人都話唔會介意做人證當見證
呢次我有腦了事前叫定當事人做人證
唔係比人老屈咪大件事?

引用:
原帖由 097167703 於 2014-12-27 13:42 發表
CCY 我係你老母個分身啊

我真係要同你條低能仔講句 : **不良詞語**你老母 , 對唔**粗口**住

你含**粗口**啦CCY  

慢慢做小學生係屋企打下J咪算

死廢柴 ...
你地果日點無品,系我個場大把人見到啦
係我叫佢地廢事回,廢事同你班 小 學 雞 嘈
自己破唔到人,嘈我?果時有6個人
我破左5個位,你地1個都無破到
仲可以嘈係我錯?小 學 雞,做完唔認仲要嘈生哂
無得救,當日好多人都在場,我當時私人叫哂見到d對話既人做證嫁啦
有4個唔介意,開post?叫我返佢地上來回post?
一班小 學 雞,輸唔起做完唔認

一個做尸廢唔識買滅天斧破人點就嘈
另一個咩咩殺手做尸破完人隻人走得快就嘈,話左開滅天斧係打到人走都走唔到
自己廢就走去嘈生哂
仲有果d一開始講粗口果d無品小 學 雞
果日連充氣都無出過,仲話肥過我?
去問下生化圖既人,我玩尸技術係點啦小 學 雞
仲係最後果個點位都係比我破嫁小 學 雞

仲有啊,想問下___
去問下人得卡希30m果個裝加d滅天斧同邪魔甲破到烈?
下次去吹水用玩耐d清楚d隻game先啦小學人仕

CCY 係我唔岩 , **不良詞語** 你 老 母  對唔住 , 你去訓啦柒頭

叫你出黎傾就縮 7.7

講人話先啦
去學下人話果d先啦我聽唔明狗話的
呢到比人開post同回post的
唔係比d非人生物吠嫁:s
啊~sorry...我咁講唔係串緊你..
係串緊全世界所有既狗:s
真係要同世界所有既垃圾同狗道歉

...輸打贏要.屈人失敗就侮辱人地
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2014-12-30 11:15 發表
...輸打贏要.屈人失敗就侮辱人地
不,係佢地輸唔起講粗口我先反擊
我從來唔會無啦啦走去咁話人唔好拎我同果種無品生物比吧兄

比佢吊 怕佢吊唔起啦 識吊既一定吊到papa聲 個乳吊到變色先正
小學生出盡力個吊得3~5cm 點吊?
最後一句 笑您岸九又怕你嬲!

以上內容止關於吊燒原隻乳豬的過程!

笑 通常得小學生串人果時先叫人出泥(自己都做過小雞一員)
出到泥見到一群小學生  都唔知好嬲定好笑

以下付上神野獸卡一張(據說集合四大神獸卡會有異象出

現)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

啊 , 對唔**粗口**住各位 , CCY 威脅話要起我底 , 我就想**不良詞語**佢老母 !

你班中一 二 番屋企訓啦 , **不良詞語**你老母 毛都冇**粗口**生齊  , 我話出齊傾 , 如果唔係學生你同我奶地下?  你敢打睹? 唔敢就收皮啦 **不良詞語**你老母CCY

你有種就起我底 我未**粗口**驚過你個小學生 , 唔係就乖乖含**粗口** !

個D路人全部同我行**粗口**開一面啦, 唔**粗口**知頭唔**粗口**知路又學人出氣 , **不良詞語**你老母 你大**粗口**左?

而家同人出氣好**粗口**威?

出黎傾試下?

慢慢自HIGH 啦 各位ON 9 , 係VLAN 見**粗口**到我記得 屠柒我 啊 7.7

吊你老母 各位

發新話題