發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
引用:
原帖由 垃圾廢影 於 2014-12-21 18:12 發表
第一    我做捉係唔會睇到你地講咩

第二  係圖2個到你講左句  話E個圖不嬲都係單守  這被我應為你同意左禁雙修   

第三  你自己話買裝比人又唔關自動維修   之後我打人GE時候你又走去修  好難令我相信你真係只為 ...
1k我當你真係睇唔到,但你會見到我係比左個500000加攻佢嫁可?有心唔影出來咩用心呢朋友仔?

2:我係話呢張圖一向唔可以合守,因為一個人起左野,另一個人起唔到野
呢點基本連新手上路玩家試過都會清楚
所以張圖基本禁哂所有對尸不利既因素

3:就算當我真係雙修,呢張圖係從來係"從來"無禁任何雙修嫁小朋友
都話你自己無能就請你下次單尸破點,唔好全充氣<咁有技術?我同班新手尸玩都叫佢地後期買返個滅天斧啦
佢地都可以單破啦,注:係後期:5個100000血量1個8000回血<係單破[[[[[單破]]]]]
所以唔好拎自己既無能輸左就屈人呢樣屈人果樣

個GAME本來都係FOR雙修
僵屍可以4個打1個石場
如果你要單修的話
就一個僵屍打一個石場

引用:
原帖由 一人一個 於 2014-12-22 15:18 發表
個GAME本來都係FOR雙修
僵屍可以4個打1個石場
如果你要單修的話
就一個僵屍打一個石場
不~後期單尸破雙修都無困難嫁...
因為尸後期可以無限加大輸出
但人最高只可以6個100000血量
就算雙修你尸買一個滅天斧,普尸一開技就完屠人類
只係佢自己唔識玩無買技扑人姐..

我睇唔到係比野佢囉

扮啦,直接放果個時候既片上來lo?
無比野佢,睇住比佢果時自動落地無左
直接cut果個時間條片上來?
致:輸唔起既小學生
我又唔怕,我的確係比個500000星星攻佢
d人為左證明自己無錯就老吹

仲有再講一次從來無人禁過雙修
就算真係有雙修破唔到都只係你自己無能
希望你唔好拎自己既無能去強加人地身上
咩後期尸破唔到雙修?
希望你可以用我方法去破一次後期玩家?
小學生朋友同埋求你睇中文同用d正常人思想諗野
唔好用你自己既小學生智力水平諗野

引用:
原帖由 x00900 於 2014-12-21 20:28 發表
A-Lin姐上一次發言已經係4號既事v___v"

多數已經太忙 唔會理

而且佢地想嘈咪比下佢地嘈lo

如果唔係日日都咁無聊~_~"
呢個所謂版主之前聲稱自己唔上vlan

回復 36# 的帖子

我係    係LAST REPLAY 都CAP 的    無SAVE低     的碓無睇到 利申我用飛住黎睇
就當你有囉    唔想同你嘈  事情已過去

哦,當lo吹啦你開post係過左件事1日先開

1:我無做錯任何事,有咩野班由要比你"當"係我做錯事?

2:我真係送個野比佢賣錢,有咩理由要比你"當"我講事實?

3:現時係你自己輸唔起仲惡人先告狀,我又有咩理由要"當"你講過既野無講過?

4:如果你真係可以理直氣壯,咁你又會"當"我係無做錯?

5:仲有,唔想同我嘈?只係e+大部分回post既玩家都係幫我炸下嘛?

好在有玩開生化圖既人同我講聲姐
不過都有d有品既人係會一下子回post就人身攻擊仲講粗口既
係咪?,不過呢d算啦,唔係你算唔想嘈
係我廢事同d輸唔起又唔講道理之後仲要反咬人既無品 *小 學 雞* 嘈
希望你唔好搞錯

最後好心同你講聲

作賊心虛,吹水仲勁過689既你

自己返去好好諗自己呢次吹水有邊到出錯吧

其實下次你不過去小畫家合成圖
我諗效果都會唔錯

引用:
原帖由 垃圾廢影 於 2014-12-20 18:44 發表
你玩過未?      如果人類雙修  做捉個個   就算捉個個爆曬裝同  爆全能都唔會爆得入 仲要我係一個人捉  要重要係大家一開波講左
爆全能都唔會爆得入

你低能架??? 你爆全 你係會一下打爆

爆全能=.=....

二億一千七百萬全能...
http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=607890&extra=&page=1

ccy都唔係第一次-.-

唯獨是你最多問題...多講冇謂

引用:
原帖由 夜集 於 2014-12-24 11:23 發表

爆全能都唔會爆得入

你低能架??? 你爆全能 你係會一下打爆
所以話...係佢唔識玩尸自己輸唔起姐嘛-_-唔洗同果種輸唔起既人嘈吧兄...

引用:
原帖由 SmSsOgD 於 2014-12-25 18:20 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=607890&extra=&page=1

ccy都唔係第一次-.-

唯獨是你最多問題...多講冇謂
我次次都唔會好似你地呢種人咁"有品"先
上次係因為無人證你地自己fd底老吹
呢次好在有哂人證各種
去問人啦我無品到咁?又會日日開場full到夜?
你自己路三輸唔起就唔好吠啦
怕輸就淆踢

引用:
原帖由 壬無斬老母 於 2014-12-26 13:50 發表
垃圾廢影 on x ?
  爆全能會爆唔入 (笑)
算...件事就咁算啦...
唔好再攻擊佢吧-_-

爆全能力都打唔爆?(恥笑中 )
笑您岸九又怕你嬲!

發新話題