發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
各位大大,我今日同樣會開生化圖
證明佢所講既所有野係錯既
同埋證明識玩同唔識玩尸既分別

有意進場!
小弟是ccyccy

引用:
原帖由 _delay_n0_more_ 於 2014-12-20 20:24 發表
單爆單修, 雙爆雙修
呢類地圖常識黎...
你錯了,你不相信,今日入場玩一次就明白
佢唔買d扑人技,因為普尸有個加速同加75%攻技
開左之後,3隻人都係完全修唔起
唔洗問y我會知道,因為我破唔少
因為後期尸係3秒就full錢仲可以無限咁買書加攻
但係人就唔得,人最高只可以買到6個血量,但係當尸食左7~8本書之後
有個扑人技,3~5隻人都修唔起,因為後期尸太邪惡
佢連扑人技都唔知要買同埋佢有心唔影我係送裝跟住無氣返自己點
就清楚佢咩為人,不信今日可進我場,5人同修我都可以一個尸技秒破信不信由你

引用:
原帖由 夜月白狼 於 2014-12-20 20:42 發表

e個圖係單修4爆~_~
你好,你有玩過這圖?
所以你應該明白?
呢張圖平衡性係尸比人強n倍吧?
所以你明白攻唔入係邊個問題?(我意思係當我真係雙修)
佢連另外隻完全單守既都攻唔入你相信佢呢個雙修攻得入?

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-12-20 16:06 發表

兩個人維修會快D ?
講真果句,唔係修快d唔快d問題,
係更根本既問題,佢根本唔識做尸
尸後期買1~2個技能就可以完全封殺人類
因為係可以90%扑到人類修唔到嫁
咁雙人修又有毛用?(當我真係雙修,我講明先由頭到尾我只係比完裝佢回完mp就馬上閃返自己位)
佢係再攻下一波,因為阿進v6用我比佢d錢買左野佢攻唔入先嘈
唔信你叫佢放埋果個位d相出來
佢一定唔會,係因為所有都係事後諸葛

講真個句CCY  說好的放上高登呢?又話拍片 起我底?

CCYCCY 你點你當年父母冇用避孕套

同你玩生化狂潮 做大鬼 , 明明差D 爆到 , 又番去買野 , 害到其它幾只鬼 爆唔到 (一直都係咁)

重要寸人分數ZZZ

有夠水渣

自己比人打死左 , 又話要POST人上高登起底ZZZZ 我好**粗口**驚啊!
話要起底去我老家搵我??  
咪黎囉 我好淆底

上面兩個99%係分身啦z___z 其實唔洗咁多野講 可以番歸先

啊仲有 097167703 好心你分身都收集多d資料先啦

唔爆明顯係為左食錢啦 係咪腦殘左啊 我成年前玩過一次都知啦

仲有我估唔到會有人回覆我講呢句野v__v"

我呢d都只係用客觀態度來分析

冇足夠既情報 我基本上都唔會講野

至於遊戲呢 我基本上已經冇興趣 都係改game好玩得多

http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

第一    我做捉係唔會睇到你地講咩

第二  係圖2個到你講左句  話E個圖不嬲都係單守  這被我應為你同意左禁雙修   

第三  你自己話買裝比人又唔關自動維修   之後我打人GE時候你又走去修  好難令我相信你真係只為了買野比佢

第四   係你自己叫我POST   我先POST

回復 25# 的帖子

Lv137 唔易有補重啊.............響post講完發洩下就算啦
驚動版主就唔好啦 ! (路人甲的忠告)

A-Lin姐上一次發言已經係4號既事v___v"

多數已經太忙 唔會理

而且佢地想嘈咪比下佢地嘈lo

如果唔係日日都咁無聊~_~"
http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

版主大大唔會一下清人場(帖)嘅

引用:
原帖由 x00900 於 2014-12-21 16:29 發表
上面兩個99%係分身啦z___z 其實唔洗咁多野講 可以番歸先

啊仲有 097167703 好心你分身都收集多d資料先啦

唔爆明顯係為左食錢啦 係咪腦殘左啊 我成年前玩過一次都知啦

仲有我估唔到會有人回覆我講呢句野v__v"

...
唔洗同果2個分身嘈-_-
你睇佢地回post係點9唔搭8點人身攻擊就明白都係 小 學 雞 果個種類來啦...
反正我地聽唔明其他物種講野,我地只聽返人話便可以...

引用:
原帖由 垃圾廢影 於 2014-12-21 18:12 發表
第一    我做捉係唔會睇到你地講咩

第二  係圖2個到你講左句  話E個圖不嬲都係單守  這被我應為你同意左禁雙修   

第三  你自己話買裝比人又唔關自動維修   之後我打人GE時候你又走去修  好難令我相信你真係只為 ...
姐係你應該係好清楚見到我係比左個500000攻佢啦,你有心唔影出來就證明你咩用心啦
仲有沉日問下人?我連續開場加送死,<因為多數做尸係新手
我都係單破,仲要多數破到閃走都閃唔到(因為我個技扑到隻人用唔到技閃)
今日我會再開,再玩多2年呢張圖先啦
同埋問埋d新手玩家,我教佢地點玩尸玩完之後破點情況有無困難
唔好以自己無能為理由走去輸左就吠

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-12-21 18:52 發表
Lv137 唔易有補重啊.............響post講完發洩下就算啦
驚動版主就唔好啦 ! (路人甲的忠告)
我又無咩所謂
1:錯不在我,大把人證證明係佢輸唔起姐嘛-_-
2:所以玩過呢張圖既人都明白尸只要到到後期有充氣之後
基本上單又好雙又好咩點都好易破到
只係佢無技術唔識買裝佢自己柒就走去屈人無品
唔係話我扮野,如果我叫哂日日同我玩d新手/老手上來回post
新手我都可以同佢玩到各自單破
佢一早回唔到,因為根本係佢自己問題

發新話題