發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
你可唔可以答左我先,你到底當乜尻,你開左係邊尻到?OPEN IN YOUR ASSHOLE?  有開就係有,冇就係冇,你老   未可以話當???你條能樣吹到自己開POST上高登,E家話自己冇錯冇吹水,你咁似689既?

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 22:55 發表

我屈你既?我講完全件事實係你自己認左係你(地)搞事在先
但係你地照樣要講粗口
下?同埋要屈話我吹到要起咩底?
我要話起底你張圖又影唔到?下?
吹水小王子? ...
我又想知邊個撲街仔個日做場主踢曬d隊友出場囖~~~~係咪啊場主CCYCCY

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 22:55 發表

但係你地照樣要講粗口
吹水小王子? ...
妖,做咩姐你,全香港最無恥除左689仲唔係你?

估唔到CCY系列真係有續集
聽你講話你場場都爆人 爆既意思係咪5個關閉 6個打開 加埋你自己

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Arthur_Lam 於 2015-1-6 22:56 發表
我都同你嘈左17日點解都未見你個fd出去幫你嘅?定係你吹水又扮係你fd啊?
答我上邊果個post啦喂
次次講事實話邊個料事在先嘛?
你自己認左又反口
咁又係係個料事先啊小學生

吹水?人地都話你玩game用正ac
搞事就用分身扮有支持者
呢個唔係我講既小

學 雞

引用:
原帖由 -Makiyo.Ka. 於 2015-1-6 22:16 發表
097隻ac仲耐過我
都話左打機開正身最好 討論區先用分身
好似我甘
呢個係你既熟人啊可?無人屈你啦影分身?

認真講左甘耐
你又Cut唔Cut到圖出來先~
我地就有啦  你又話有居心
但你又拎唔到證據出來wor

引用:

但係你地照樣要講粗口
吹水小王子? ...
我話你吹尻緊水,你又唔理我淨係回D自己答到既POST

求答我問題
次次講中哂你地d賤野就拉開話題

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 22:58 發表

你自己認左又反口

搞事就用分身扮有支持者
呢個唔係我講既小 學 雞 ...
你答能左我先啦 吊你老母 出聲啊
出泥傾啊 睇我比唔比教訓你?

你同我過馬路小心D  , 落去7仔買野睇路啊 , 你知你得罪咁多人 , 小心比人夾走左  (好心人忠告)

你都未答到我地問題啦~

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 22:59 發表
求答我問題
你答能左我先啦 吊你老母 出聲啊
出泥傾啊 睇我比唔比教訓你?

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 22:59 發表
求答我問題
吊你講緊自己?我話你吹水冇POST 好無恥地話自己岩呀,你個能樣應我未?

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 22:59 發表
認真講左甘耐
你又Cut唔Cut到圖出來先~
我地就有啦  你又話有居心
但你又拎唔到證據出來wor
你所謂張圖,證明到d咩?
你講粗口?咁都話就算我真係無post?
咁有咩問題啊小 學 雞
無post既話只係因為我無時間去搞d小 學 雞圖
同埋你所謂張圖最出位果句都係你既粗口啊小 學 雞

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 22:58 發表

你自己認左又反口

搞事就用分身扮有支持者
呢個唔係我講既小 學 雞 ...
人地嘅意思係上論壇就淨用尼個分身啊小朋友 我由頭到尾淨係玩尼個AC有咩問題?個個一定要開幾個AC出黎玩先得 型d加?

發新話題