發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 21:04 發表
我地系針對你說好的起底跟開貼
答左我問題先啦喂
都話e+就當我係無開

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 21:04 發表
我地系針對你說好的起底跟開貼
e+我係針對邊個岩邊個錯邊個無品邊個賤wor
下?答我啦喂,唔好次次講中個事實就拉開話題啦
洗唔洗比3分鐘你(地)商討下先a_a?

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-3 13:35 發表

所以你都見我無回佢地只係回返你地d"正常人"既post就明咩事
一班小 學 雞來,你同佢認真就哂氣了
你會唔會玩一張圖自己廢win唔到反而走去吠同組廢
最後比全場人話佢地有問題都仲要粗口吠?
你唔見佢/"佢地"次次比我 ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 21:05 發表

答左我問題先啦喂
都話e+就當我係無開
當? 你真系冇Wor

挑~~ CCYCCY 條廢青 一比人吊到冇聲出就話人影分身 , 反能正係你把口出都係你作出泥 ? 我怕你講?

反而你好似好能着緊我講既野 !? 心虛?  
你番去訓啦柒頭
我第一句已經叫你出黎當面傾 , 你自己淆底係到尻咁轉移話題 , 而家又話人縮7.7

吊你老母 你玩變面真係人才

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 21:08 發表
所以都話,e+就當我真係無post,當埋我當時講話up片係吹
咁等唔等於你無吹水
答啦喂小 學 雞

CCY你個白癡仔真係為我帶來無限歡樂 之前就實牙實齒話自己有post帖係我地唔信 依加有圖有真相你就轉話題屈死全世界人係分身 你老未係咪睇火影睇傻左 以為世界上真係忍術d人可以玩分身術啊 醒下啦毒能 我地針對你post帖威脅我地 扯開話題做咩呢

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 21:16 發表

所以都話,e+就當我真係無post,當埋我當時講話up片係吹
咁等唔等於你無吹水
答啦喂小 學 雞
你傻**粗口**左?  出黎傾啦, 廢柴

答左你有用? 你一直轉移話題 , 吊你老母

你又憑咩話我地分身?低lv?上線時間少?定我見到我地齊齊插你 所以你就咬定我地分身

回復 205# 的帖子

請問我地吹咩水啊白癡仔 一直針你post帖又話起底威脅我地 依加算點?吹到甘大唔識收尾啊?

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 14:42 發表

我無話起底係班kai子自己話我起姐嘛
我一直話post高登,係班___聽完就話我係高登仔咩
話咩有種起我地底咁,我一直只係話post高登樂古呢d
係班聽唔明人話既不知明生物自己輸唔起吠姐
都話...佢吹到當日8人有5人係佢地 ...
見到?我一直話2個人講粗口
仲有呢個引用我係一直無修改嫁

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 21:21 發表
你又憑咩話我地分身?低lv?上線時間少?定我見到我地齊齊插你 所以你就咬定我地分身
,咁你又

憑咩話你唔係分身?

小朋友你上過高登未啊|?冇AC點post帖啊 你有高登AC唔係高登仔係咩...

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 21:08 發表
仲有個[Sea]CowFish係我既fd來

當日都在場嫁小 學 雞

引用:
原帖由 Arthur_Lam 於 2015-1-6 21:26 發表
小朋友你上過高登未啊|?冇AC點post帖啊 你有高登AC唔係高登仔係咩...
都話e+當我無post啊
咁可以代表我有咩做錯有咩吹水啊小 學 雞
影分身小 學 雞,都話叫你升耐d個ac先好玩d咁既小 學 雞野

發新話題