發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 20:27 發表
有膽去咁做先啦,腦殘廢人
自己做錯比人講中哂就得粗口
之後就分身扮自己好多人支持
叫你地有膽去開post問
post名:誰跟誰是分身,用哂你ac去回
之後再問下先啦小 學 雞

雖然都唔奇怪你(地)係會有正常人既智慧 ...
吊你老母 你有冇第二個論點 , 一直尻避有用?  

我叫你出黎傾兩句啊 吊你老母

我講得同你賭JJ就肯定我地唔系分身啦
你又知我唔夠膽?我呢家同你講    我夠膽同你賭

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 20:29 發表
我講得同你賭JJ就肯定我地唔系分身啦
你又知我唔夠膽?我呢家同你講    我夠膽同你賭
我怕佢能樣 毛都唔敢賭

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 19:32 發表

都話你既智力咁低
出去重新開個post
用哂你堆ac回之後問有無人信唔係影分身啦
做埋d野完全唔經大腦
你個廢產吹水都唔經大腦啦,有資格話人咩?吹左咁耐水冇樣真,樣樣都比人証明到係假,做人做到你咁柒都算奇蹟

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 20:27 發表
有膽去咁做先啦,腦殘廢人
自己做錯比人講中哂就得粗口
之後就分身扮自己好多人支持
叫你地有膽去開post問
post名:誰跟誰是分身,用哂你ac去回
之後再問下先啦小 學 雞

雖然都唔奇怪你(地)係會有正常人既智慧 ...
尸吊,你有事實証明你有POST,我立即做野都得啦切比你又點話?,問題係你聲大大冇貨賣E下先柒

柒頭無極限ccy再次突破柒之極限

ccyccy 出聲啦 吊你老母 岩岩d威勢去**粗口**到邊?

話說你系咪打算寫篇文出來 點樣駁我地?唔洗諗甘耐啦 我同你講 一句講到尾 賭唔賭 就搞掂

喂,開左個post開你(地)係咪分身先啦
你有種做我咪有種賭

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 20:52 發表
話說你系咪打算寫篇文出來 點樣駁我地?唔洗諗甘耐啦 我同你講 一句講到尾 賭唔賭 就搞掂
反正睇怕你地都係要用返自己ac去扮自己唔係分身嫁啦可

你睇我彩唔彩你反正你一口咬定我地分身   求你拎出證據
冇證據就話人分身Good
齊齊吊柒你就分身 唔錯

話說我就上左高登揾你既PO點知War3貼得10個 又唔知點解個個Po都冇你份
說話的開貼吊柒我地呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 097167703 於 2015-1-6 20:40 發表
ccyccy 出聲啦 吊你老母 岩岩d威勢去**粗口**到邊?
又係講唔過人就粗口之後分身攻勢
果然無智慧,無計,太sad
來來去去得2招,你話你唔係開post去問人有無人信你
post名:誰跟誰像分身
又淆底,又要知道自己分身攻勢
又要賤先,玩生化破唔到點話同組唔a
你就從來無任何作為,6個點位
5個我破,你地0破點仲可以吠同組問題
完場去粗口>?我話開post就老屈作大人地話咩起底
就算:當我真係無開,咁=你地無做錯咩?
唔會嫁下嘛,小 學 雞
用下你(地)個無智慧既腦吧
可能有朝一日個腦用得返呢

我地系針對你說好的起底跟開貼

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 21:00 發表
你睇我彩唔彩你反正你一口咬定我地分身   求你拎出證據
冇證據就話人分身Good
齊齊吊柒你就分身 唔錯
咁有證據證明你(地)唔係分身?
咁ok,e+就當我無開post?
咁我無開post會唔會係等於你(地)無錯?啊賤精先生
用下你個死人腦啦
自己破唔到點去吠個破到點既玩家
係用粗口去吠
之後仲可以屈返人地有問題?

發新話題