發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

話說 同人玩呢個 生化狂潮   開波就同一個新手一齊做捉     打到無幾耐  佢掛左   咁岩我又殺左條友  但佢比我殺左無耐就彈左GAME  之後一直由我1打3   打到差唔多6分中 個陣就爆得入人   GE時候   佢地就雙修   一開波無幾耐  未殺人前已經講左禁  小心以下無品人物 ccyccy

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

雙修是咩意思...........................?

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-12-20 15:52 發表
雙修是咩意思...........................?
兩個人維修- -

引用:
原帖由 夜月白狼 於 20/12/2014 15:57 發表

兩個人維修- -
兩個人維修會快D ?

雙修又怎樣了?!= =
本來遊戲設計又沒禁止雙修!

雙修有咩問題..?
仲以為你係話佢閃去BUG位等完場

你玩過未?      如果人類雙修  做捉個個   就算捉個個爆曬裝同  爆全能都唔會爆得入 仲要我係一個人捉  要重要係大家一開波講左

單爆單修, 雙爆雙修
呢類地圖常識黎...

引用:
原帖由 _delay_n0_more_ 於 2014-12-20 20:24 發表
單爆單修, 雙爆雙修
呢類地圖常識黎...
e個圖係單修4爆~_~

不同遊戲有不同潛規則

呢d規則係基於地圖本身既平衡問題而出現

所以好心未玩過就唔好發評論

就好似我咁
http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

首先我有點要指出
1:我係話明我係比個500000加攻佢賣錢買野
(我唔清楚d人係睇唔到同盟對話定係有心唔post出來)
你問埋隻咩咩無雙都知道
2:當我真係雙修,我係場主,我無話禁全場都無話禁
不單係我,全場都無出聲就明咩事
去問下d資深生化圖玩家吧,從來無禁,你破唔到只係因為你買錯裝
從頭到尾得你自道自說,禁?
3:可能你新手唔識玩尸啦
全充氣可以攻破後期人玩家?
係有經驗玩家都清楚只要買1~2個扑人技
等人修唔到就點都破到嫁啦

你自己去玩到做尸有d經驗先講啦
仲有:如果我真係你口中咁無品?
我日日開場都有新fd識到?
日日開場都可以玩到?如果真係好似你呢d輸唔起既人
我開場就一早無人入啦

輸唔起既 小 學 雞 朋友仔

引用:
原帖由 ccyccy 於 2014-12-21 13:29 發表
首先我有點要指出
1:我係話明我係比個500000加攻佢賣錢買野
你問埋隻咩咩無雙都知道
2:當我真係雙修,我係場主,我無話禁全場都無話禁
從頭到尾得你自道自說,禁?
3:可能你新手唔識玩尸啦
全充氣可以攻破後期人玩家?
...
對唔住,我唔清楚 小 學 雞 都係禁既字

仲有問下d同我玩開既玩家
我做尸如果唔係有無品玩家
我到e+都未輸過(做尸)
張圖一向人同尸唔平衡,做尸只要頭5分鐘內搵到人
就尸一定win,你win唔到就明白到係邊個問題
自重啦,仲有自己去試下3~4充氣再買隻滅天斧果d扑人技睇下破唔破到點啦
輸唔起既*小學生*

引用:
原帖由 一人一個 於 2014-12-20 16:44 發表
雙修又怎樣了?!= =
本來遊戲設計又沒禁止雙修!
一人一個...唔洗理佢--佢自己唔識玩尸
玩尸全充氣唔買d扑人令人修唔到既裝
你就明白到佢既技術去到邊啦-_-
唔洗同d輸唔起無技術輸左會屈人既人講野嫁...

引用:
原帖由 唯愛_古 於 2014-12-20 17:41 發表
雙修有咩問題..?
仲以為你係話佢閃去BUG位等完場
古,唔洗同呢d人講啦...根本哂氣...
佢輸唔起無計--古,你認為後期尸可以全充氣破人點?
佢5個充氣以為高攻就破到哂所有點
呢張圖一向唔平衡,尸只要上到充氣就一定win
基本上玩開既都知道,佢唔買d裝去濕人全充氣由得d人慢慢去修
佢再肥都無可能攻入,再者呢種輸唔起既人我見太多--唔氾哂氣...

引用:
原帖由 x00900 於 2014-12-20 23:33 發表
不同遊戲有不同潛規則

呢d規則係基於地圖本身既平衡問題而出現

所以好心未玩過就唔好發評論

就好似我咁
係好似你所講既咁平衡性係有問題
你玩一次呢張生化就明白
佢輸係因為佢唔識玩嫁啦...
呢張圖一向平衡問題在尸太強(後期)
佢玩到後期唔識買裝輸左就屈人呢樣吹人果樣
話說有d回呢個post既都係我fd可能有d唔公平
唔信我今日都會開呢個玩,你入來玩就明白尸輸既可能性
同埋明白到雙修有何不能(注:我果時真係唔係信修去佢個位,只係比裝佢賣錢[但後來發現唔得比左佢會馬上落地無左,同埋人既mp得30佢咁岩攻來我未mp閃2次

])
我唔清楚佢係睇唔到定係唔想睇到同盟既對話,我係話比樣野佢賣買血量的<黃
仲有呢張圖從來係"從來"都無禁任何雙修
當我真係雙修,佢d圖都證明無任何人同意佢禁雙修
加上我係場主,唔信你今日入我個場就明白識玩尸破點同唔識玩尸破唔到點既不同

發新話題