發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-3 22:28 發表
回覆97樓
原來多論點就係暗示IQ比正常人低

咁應該所有通識科好既人都IQ低過人

回覆98樓
你睇清楚我係有句
(想我拎vlan玩既ac出來都得 叫[CJB]_00900 最少高過12lv就是了~~)
而且我冇講過12Lv係低

回覆99樓
又係要 ...
'回覆101~105樓
你地想針post上高登就慢慢吧 始終我都唔知佢係你地場講過d咩'      <<你又要睇清楚  邊個想post高登,邊個話要起我底?

回覆108樓
係你7少陣先岩 論壇發言同遊戲我一向分兩個ac 我呢個ac成1000個貼子

18lv都好過你12lv   12lv都係到扮晒野 話咩 玩vlan 我都未小學畢業

回覆109樓
好高難度bo 我打人廢到喊 真係怕比你打番轉頭

都叫左你唔好下下吊人老母咁重口味架啦 又唔聽

同埋打人呢家野犯法 你想搵人打你 請搵第2個

回覆110
其實你gag錯我意思
我話你地想針對 佢post唔post上高登一事
始終我都唔係場內 唔知佢有冇講過

http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-3 23:09 發表
回覆108樓
係你7少陣先岩 論壇發言同遊戲我一向分兩個ac 我呢個ac成1000個貼子

18lv都好過你12lv   12lv都係到扮晒野 話咩 玩vlan 我都未小學畢業

回覆109樓
好高難度bo 我打人廢到喊 真係怕比你打番轉頭

都叫左 ...
挑. 咁你唔好多事啦 , 條**粗口**樣CCYCCY 得罪幾多人 你GOOGLE 一搵就有

另外兩個人我真係唔識 , 同場ONLY , 佢場內講D野 做D野更 ON 9  , 個個都寸佢

樓主發此帖已代表曬CCY人品本來已有問題 有錯快d認啦 又話起底又話post帖 請問你做左邊樣?009唔知頭唔知路就收聲啦好嗎

引用:
原帖由 Arthur_Lam 於 2015-1-3 23:53 發表
樓主發此帖已代表曬CCY人品本來已有問題 有錯快d認啦 又話起底又話post帖 請問你做左邊樣?009唔知頭唔知路就收聲啦好嗎
姐係開post就一定等於比人話過果錯?
goodest logic
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

我唔知既野 只係唔知佢有冇講post上高登

而且樓主呢次係講輸左比ccyccy

原來路人三國果個貼26樓 樓主有講我名-0-... 係諷刺我onj定咩=.="

雖然我真係對遊戲既輸贏冇咩所謂....

哈哈哈哈 ccyccy係果個貼完全輸晒 笑左
http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-4 08:14 發表
我唔知既野 只係唔知佢有冇講post上高登

而且樓主呢次係講輸左比ccyccy

原來路人三國果個貼26樓 樓主有講我名-0-... 係諷刺我onj定咩=.="

雖然我真係對遊戲既輸贏冇咩所謂....

哈哈哈哈 ccyccy係果個貼完全輸 ...
哦冇咩既,其實我地一直笑緊CCY 話佢自己起左李力持底,又話自己要去POST高登起埋我地底,咁我地緊係淆哂底架啦
問題係唔知點解你唔知頭唔知路都可以答到嗲咁神奇姐,實際上成件事都唔關你事
你話你唔知佢有冇講過POST 高登起我地底咁,你自己可以睇番樓上,佢自己都話已POST高登,問佢拎個POST出黎又拎唔出LOL

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2015-1-4 02:22 發表

過果錯?
goodest diction

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-3 13:35 發表

所以你都見我無回佢地只係回返你地d"正常人"既post就明咩事
一班小 學 雞來,你同佢認真就哂氣了
你會唔會玩一張圖自己廢win唔到反而走去吠同組廢
最後比全場人話佢地有問題都仲要粗口吠?
你唔見佢/"佢地"次次比我 ...
"同埋佢地唔信姐,高登果邊同樂古果邊都post哂
佢個電腦ip經比人起左出來,所以你見我廢事同班腦殘人仕嘈就明咩事a_a" CCY自己講post曬高登 樂高 冇得佢唔認 威脅我地要起底 起左去邊啊?成隻冇牙狗甘淨係識吠唔識咬

回復 114# 的帖子

樓主發完帖話完佢 我地都嘈佢 擺明佢本身就有問題 周圍得罪人 佢好人好姐點會甘多人鬧佢啊小姐

我都第一次見有人話呢張圖尸係羸硬
如果你做尸對手係全部識玩既人你根本冇肥既機會
尸肥到後期的確係爆硬你牆 問題係對住d神手人類 唔好話後期 你連中期都去唔到
羸硬真係唔知你點得出呢個結論

推推推!!!唔好比佢沉!!!!!

睇人p街最開心 食住花生最低讚!!!!!!

好似咁熱鬧咁既@o@好少可一張圖討論得咁激=w=(或者係我見識少
總感覺好似討論緊好多方面既野咁既@o@(((路過亂入~揮手=

引用:
原帖由 henry24007 於 2015-1-4 12:11 發表
過果錯?
goodest diction
果個錯咁OK未?LOL
笑死我.
引用:
原帖由 Arthur_Lam 於 2015-1-4 13:51 發表
樓主發完帖話完佢 我地都嘈佢 擺明佢本身就有問題 周圍得罪人 佢好人好姐點會甘多人鬧佢啊小姐
下,我眼見今次就真係樓主無錯啦.
佢之前既事我就唔清楚,但今次你可以實際啲指出佢錯啲咩未?
同埋,有冇圖證明佢話要上高登起底?
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2015-1-4 02:22 發表

所有正常既人回post都係指明係開post主既錯
唔似d錯完唔認仲要通街吠既不知明生物a_a

發新話題