發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
你呢類廢柴 好心乖乖柄能埋一二面啦 , 吊你老味...

講能到自己一定無錯, 你訓能醒未? 昨晚打J 太累發開口夢?

反正你就係無能 , 約你當面又淆 , 吊你兩句又縮 , 挖你兩下料又推 , 吊你老母 真係廢柴到無得再廢 . 睇能死你現實都成條柴咁

點解你父母冇用套

比人吊就話人開影分身 , 你估個能個好似你咁柒低裝?

人地一開POST 就一村人入黎吊臭你個口 , 你就知你條柴幾柒

網上你又寸人地唔贏 , 現實又唔敢出黎傾 ~

有點自知之名  , 柄能埋一二面 !

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-5 20:32 發表
是甘的 系CCY話要起底 然後Po上高登樂古 先比人小姐
事實真相 柒頭CCYCCY 而家仲扮死狗

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-5 23:15 發表

gag?我話閃走有唔比用?
係話你kai唔識玩啊,尖搭扑尸隻尸完全肥唔起嫁天才
去玩返2年生化先啦,佢肥唔起同時3次100金就經上到lv20終搭啦
係邊個識少少?連尖搭扑尸令尸肥唔起都唔知係咩?
走位wor,只識走位wor,笑死左 ...
你知唔知尸有招無敵架?
神手哥 出到一個十字架你已經殺唔到啦 你估你玩獸人婦女魔攻殺啊?
就算你10個巴雷 我得把800爪 出4個無敵打完走人 一直屈$ 點肥唔起啊?  
你有2招閃既情況下你可以比人一下捉就你問題啦 唔識玩 笑死人
玩返2年生化WO 我玩生化個時人地神器版都未出啦 玩過幾次盜版圖係到串串貢
仲係到扮哂野 見你張圖係到一堆巴雷就知唔識玩啦 邊個勁人會傻到出咁多啊 真係笑死人

依家全世界都係X緊你
就知你自己咩事啦
比CAP圖係到問咩叫雙修
玩得多既人都唔洗問啦 係唔係啊
7左唔好係到死頂啦
你起底咁勁咪起埋我LO
等緊你

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-1-6 11:20 發表

你知唔知尸有招無敵架?
神手哥 出到一個十字架你已經殺唔到啦 你估你玩獸人婦女魔攻殺啊?
就算你10個巴雷 我得把800爪 出4個無敵打完走人 一直屈$ 點肥唔起啊?  
你有2招閃既情況下你可以比人一下捉就你問題啦 唔 ...
無敵尸破點?啊影分身小朋友?
無敵尸係打後期量化反傷石場用嫁
2招閃人地都捉你唔到就係你問題啦小 學 雞
女尸連魔者3閃都追到啦
連女尸呢df都唔識?
不過都係既,1個點都破唔到既點會去玩到唔起野人既玩捉啊:s

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-1-6 11:23 發表
依家全世界都係X緊你
就知你自己咩事啦
比CAP圖係到問咩叫雙修
玩得多既人都唔洗問啦 係唔係啊
7左唔好係到死頂啦
你起底咁勁咪起埋我LO
等緊你 ...
全世界x緊我啊?影分身
唔係d人認為你岩先唔再開口
係因為知道你點都唔會認錯
錯完之後就吠,用粗口吠,
就算我無開post又點,我意思當我真係無
咁就=你無做過
仲有之前你認左但係照講粗口
我屈你?自己賤完吠人用粗口吠人
仲可以惡人先告狀,話人地無開post係錯?
跟住仲可以認為影分身就係自己岩
不過都係既,都話lo你想知自己柒在咩地方
死去再開一次post
問所有路人,之後問下你岩定錯啦小 學 雞
再問下連腦都唔用就玩影分身既人a_a
係咩心理a_a下次用下死人腦先諗清楚點用影分身啦小 學 雞

引用:
原帖由 097167703 於 2014-12-29 20:54 發表
CCY 係我唔岩 , **不良詞語** 你 老 母  對唔住 , 你去訓啦柒頭

叫你出黎傾就縮 7.7
當時有人指出,你就認左認完又可以屈返人
唔洗扮野啦小 學 雞,做完唔認
破點破唔到,吠同組問題(用粗口)
最後仲可以惡人先告狀

唔怕話你(地)???知
無真正朋友得閒等自己唔好咁無品/咁賤既時間
識到真正朋友先問下佢地人既道理吧:s
就算我,我意思就當我真係無開post
唔=係我錯,只係=我無時間同你班小 學 雞哂時間
唔係好似d人無任何路人支持就去自己開d影分身扮有支持者

引用:
原帖由 097167703 於 2014-12-29 20:54 發表
CCY 係我唔岩 , **不良詞語** 你 老 母  對唔住 , 你去訓啦柒頭

叫你出黎傾就縮 7.7
仲有,岩岩個post只係為左證明你(地)???知錯唔認
證明你地既人品
反正都係d一日到黑對住電腦自己一個人打手槍
之後食夠無野做走去係又吠唔係又吠啦

So what? 之前我自己一個人修,3隻屍走過來爆我牆, 呢game 根本就無話要定rules, 做得出來就係咁玩, 唔鍾意玩可以卸載 o_O

點解佢可以一直連回 看不懂

戇**不良字眼**仔 唔好低能啦 個個都系影分身?
定系你覺得 吊**不良字眼**你果D都系分身

引用:
原帖由 殲滅者[EMP] 於 2015-1-6 12:13 發表
So what? 之前我自己一個人修,3隻屍走過來爆我牆, 呢game 根本就無話要定rules, 做得出來就係咁玩, 唔鍾意玩可以卸載 o_O
所以話哂氣,只係佢輸唔起嘈姐

ccyccy 唔好係又講分身 唔係又講分身  論壇上線時間過百 邊可能分身

同埋我之前講分身係有理據 而且vlan論壇過去亦都有分身大軍出現 最後竟然係同一條友

用10個ac 同樓主相反立場 之後狂罵佢 所以我先會話今次亦都可能係分身

最後 冇理據就唔好亂話人分身 點都要有d野支持下你先得架

同埋你咁想證明自己有post 又有人證咩咩野咁樣 就放上來同call番d人出來吧...

唔好再浪費時間  雖然呢個貼真係有好好既消閒用途
http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 17:22 發表
戇**不良字眼**仔 唔好低能啦 個個都系影分身?
定系你覺得 吊**不良字眼**你果D都系分身
都話你既智力咁低
出去重新開個post
用哂你堆ac回之後問有無人信唔係影分身啦
做埋d野完全唔經大腦

發新話題