發新話題

玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

[Close]
比人吊就話人開影分身 , 你估個能個好似你咁柒低裝?

人地一開POST 就一村人入黎吊臭你個口 , 你就知你條柴幾柒

網上你又寸人地唔贏 , 現實又唔敢出黎傾 ~

有點自知之名  , 柄能埋一二面 !

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-5 20:32 發表
是甘的 系CCY話要起底 然後Po上高登樂古 先比人小姐
事實真相 柒頭CCYCCY 而家仲扮死狗

挑~~ CCYCCY 條廢青 一比人吊到冇聲出就話人影分身 , 反能正係你把口出都係你作出泥 ? 我怕你講?

反而你好似好能着緊我講既野 !? 心虛?  
你番去訓啦柒頭
我第一句已經叫你出黎當面傾 , 你自己淆底係到尻咁轉移話題 , 而家又話人縮7.7

吊你老母 你玩變面真係人才

CCYCCY 點解你可以咁?

吊你老母CCYCCY 你而家講到咁有自信 咁柒威水

出黎傾下計?  你想玩多人搭馬遊戲 定係 單人MODE ?

我怕你多人遊戲又吹唔到人 , 單人又縮? 點算?

你唔好諗住又係到屈尻人 , 我同你講 , 出到黎你報警都冇用, 我根本唔**粗口**柒驚 , 唔同你D垃圾比人吊兩句就縮

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 20:09 發表

都話,睇得出係唔係嫁嘛
你估個個好似佢(地)咁有智慧既咩
其實成件事都係你柒頭

你用龜頭去思考 , 睇得出你跟本係智障

出黎傾啦 吊你老母 , 我見你VLAN 都比人插到咁 , 真係想見**粗口**下你真人有幾廢柴

比人吊又話人分身 , 叫你出黎當面傾又淆 , 你真係柒唔柒D

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 20:27 發表
有膽去咁做先啦,腦殘廢人
自己做錯比人講中哂就得粗口
之後就分身扮自己好多人支持
叫你地有膽去開post問
post名:誰跟誰是分身,用哂你ac去回
之後再問下先啦小 學 雞

雖然都唔奇怪你(地)係會有正常人既智慧 ...
吊你老母 你有冇第二個論點 , 一直尻避有用?  

我叫你出黎傾兩句啊 吊你老母

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 20:29 發表
我講得同你賭JJ就肯定我地唔系分身啦
你又知我唔夠膽?我呢家同你講    我夠膽同你賭
我怕佢能樣 毛都唔敢賭

ccyccy 出聲啦 吊你老母 岩岩d威勢去**粗口**到邊?

挑~~ CCYCCY 條廢青 一比人吊到冇聲出就話人影分身 , 反能正係你把口出都係你作出泥 ? 我怕你講?

反而你好似好能着緊我講既野 !? 心虛?  
你番去訓啦柒頭
我第一句已經叫你出黎當面傾 , 你自己淆底係到尻咁轉移話題 , 而家又話人縮7.7

吊你老母 你玩變面真係人才

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 21:16 發表

所以都話,e+就當我真係無post,當埋我當時講話up片係吹
咁等唔等於你無吹水
答啦喂小 學 雞
你傻**粗口**左?  出黎傾啦, 廢柴

答左你有用? 你一直轉移話題 , 吊你老母

洗唔洗比3分鐘你(條能樣)商討下先a_a?  

吊你老母

引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-6 21:50 發表
其實你地4個真係好難分係咪分身好冇...

講野語氣又係差唔多 格式唔多唔少都相似

上線時間無論 遊戲果邊定論壇果邊都唔多

發言時間相近
吊 所能以咪當面傾囉
佢又淆

睇ccyccy 年頭得罪唔少人

另人寸柒佢個d 有2個都係上次同場
點分身啊大哥 跟本唔同人 又唔識

冇人叫ccyccy 話要威脅起人底 , 搞**粗口**到我火都泥 吊~

又轉移話題 , 你唔屈尻隊友 又話威脅要起隊友個底

仲引用你d 濕尻起底例子 , 能得閒吊柒你咩 廢柴

全隊起烘吊你! 你真係柒得冇朋友

我就一直講 另外兩個唔識 , 同場only

so , 我叫ccyccy 你條廢柴出泥當面傾

你又吊你老母同我淆底

發新話題