18 12
發新話題

信長之絕望009A RP18

[Close]

信長之絕望009A RP18

更新內容:
1. 支援法杖無敵問題
2. 猿飛天生可重置平手大
3. 魔法護身符持續時間下降
4. -WD開啟重生及選英後啟動無敵
5. 織田軍3路800追加暴擊
6. 柴田大追加有機率攻擊後閃到敵方背後攻擊, 有小量機率移動建築物
7. 9鬼1技cd稍微上升
8. rp後自動清除重生時間
9. 林崎2技傷害上升, 可對建築物施展(傷害減半), 施展後4秒內隨機出現分身攻擊
10. 風魔大後12導雷會守護施術者40秒
11. 佐佐木大會引發餘震
12. 馬場3技傷害稍微上升
13. 馬場1技施展次數上升
14. 甲斐姬1技當施展者死後自動解鎖
15. fix平手大重選後學技失敗機率上升問題
16. 前田3技疊加變倍加
17. 修正正宗40%加成對林崎1,2,4技無效問題
18. 林崎大3lv cd上升
19. 山本大法杖總體弱化
20. 馱馬增加運送技能將裝備運到英雄身上
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

味玩先讚♡♡♡♡

WS幾時再更新 :lol
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2014-12-9 00:54 發表
支持
幾時番黎打絕信~.~
呢排d人好極端~一係onj到冇朋友~一係勁到屙爛屎~~~

怪唔得我係甘柯屎

引用:
原帖由 不如不愛 於 2014-12-10 02:37 發表
怪唔得我係甘柯屎
唔知醜~生滋狗~

無敵緊用介刀都比用..但冇效果,,

立花女招 霜刃..~係咪改過黎~比堆兵打會勁lag定格(可能我廢機)= =孫生得閒試下

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-12-9 18:53 發表

幾時番黎打絕信~.~
呢排d人好極端~一係onj到冇朋友~一係勁到屙爛屎~~~
人地信區好多水抽架....
為妳做到最好

回復 9# 的帖子

我下版會改, 好似係有d問題... T_T

引用:
原帖由 suenws 於 2015-1-10 16:22 發表
可唔可以將箭塔攻擊力+50 前中後期都無用 起馬多50頂到前期
為妳做到最好

引用:
原帖由 suenws 於 2015-1-10 16:22 發表
仲lag過rp15既山王大~我試過lag左成5min之後加速~

立花1技呢個其實由整個版就好似有呢個問題....不過以前好似唔覺就唔知有問題 ... sorry....

ok i get it thank you

3Q LO. DOWNLOAD

18 12
發新話題