22 12
發新話題

國王td5.0比4.0易玩太多,係弱智人士玩咖!

[Close]

國王td5.0比4.0易玩太多,係弱智人士玩咖!

以前玩國王td4.0如果你唔神一定20波玩完,
e家玩5.0,你講下邊一波有難度?每次一打就打到爆機.
只要有一條友識玩,就可以幫埋其他兩個人守.
4.0就唔同,20波就可以明顯分出勝負.唔似5.0弱智都可以打到爆機.
4.0如果其餘兩個唔識玩,就算你神手,20波都未必可以守埋佢地果份,
因為神手鍾意玩唔同的怪,唔好玩清一色.
玩清一色牛係最無聊.
我玩4.0,無論抽到d咩都可以過20波.
lee d 咪叫神手.

不如你直接講重點啦

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2014-10-3 13:43 發表
4.0就唔同,20波就可以明顯分出勝負.唔似5.0弱智都可以打到爆機.
4.0如果其餘 ...
玩4.0過到20都敢同我講你神手
vlan新人冇得救
叫我風哥:)

我覺得弱唔弱智就係你自己認為既問題lo-.-

張圖太易既 咪比d新手玩 有何不可?

你唔玩就你既事架姐 冇人阻你

同埋你開呢個貼既目的係d咩=.=

講自己神手? 定係叫人唔好玩5.0?=.=...
http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2014-10-3 13:43 發表
4.0如果其餘 ...
第一,你講咩都得嫁啦,冇圖冇真相
第二,我覺得系你唔熟5.0個系統,比街場路人屠完,就叫人玩4.0咯

引用:
原帖由 qwerrj 於 2014-10-3 13:59 發表
不如你直接講重點啦
重點就係大家玩返4.0

引用:
原帖由 gundumX 於 2014-10-3 17:13 發表
玩4.0過到20都敢同我講你神手
vlan新人冇得救
4.0,如果20波過到仲有邊波過唔到呀?
咁都get唔到,又一個弱智

玩5.0一玩就爆機,唔覺得好哂時間咩?
最重要係太易的話,神手同新手就唔明顯了.
無意思羅

回復 10# 的帖子

開圖一齊玩咪又系求開心,有意思又一場,冇意思又一場
你咁樣姐系排臍D新手 唔比佢地同你一齊玩? 分階級分到咁重,又神手又新手咁樣
仲有邊個想同你玩,何況你一開始玩個時咪又系同一個新手冇分別
個人建議你自己玩單機好過啦

完全唔覺4.0同5.0分別好大
都係咁易玩 有英雄易玩咁多
係就玩返3.3啦
雖然5.0 1,10,20關自動禁左唔比出木怪幾好
我都覺4.0 5.0牛牛改到太勁 抽到牛悶到死
根本LTD 3.3最好玩

你話
我玩4.0,無論抽到d咩都可以過20波.
lee d 咪叫神手.

4.0同5.0分別唔大 要過20有幾難??
但你話用咩都過到20波
又真是幾神WO 即係你用垃圾都過到20波啦
咁請問你用 小鬼/射手/黑暗守衛等等既垃圾 能唔能夠過到20波呢?

3.3仲好拉 4.0有hero 大法c+個cow 20都唔係問題 too easy

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2014-10-3 22:49 發表

你發完癲未呀,
玩4.0本身就膠,仲同我講你玩4.0玩到做神手,

LTD越改就越衰,

娛樂

性大過技術性

手就比人洗哂腦

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2014-10-3 22:49 發表

想當年見人玩清一色牛守到20波 但守唔到29波 點解既神手

引用:
原帖由 aBc乂聰 於 2014-10-4 03:05 發表
想當年見人玩清一色牛守到20波 但守唔到29波 點解既神手
想當年ver2既牛牛係坦既時候

AlItTlEpAiN 哥想表達自己係神手?!

22 12
發新話題