發新話題

關於信絕新版

[Close]
改下rp~每rp一次要300蚊~冇$冇得rp
平手大應該改弱~有機率會抽技失敗~
加仔大改番弱小小~

引用:
原帖由 煙花很美 於 2014-9-30 23:34 發表
rp一次300蚊好似太貴
村正唔好+1全能
改做+1隨機屬
殺人先+1全能
= =如果要平衡番~300唔算貴啦~有神技呢300算係d咩

引用:
原帖由 $友誼$ 於 2014-10-1 01:31 發表
300 可以保證真係神技....?
唔係保證神技~廢事比人濫用rp~同埋只係建議= =提議

引用:
原帖由 孫WS 於 2014-10-1 15:11 發表
咁rp完無錢出英點算…… ~.~
= =點會~扣左錢先rp到咪得囉

引用:
原帖由 煙花很美 於 2014-10-2 12:53 發表
其實防9rp既話,只要血量低於30%,就唔可以rp
咁會好d
又得姐~= =或者限死係溫附近先rp到

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2014-11-6 03:06 發表
我個人覺得絕信最不平衡的排行榜
第三位!!!
信長1技
清兵神技 重疊傷害神技 中三槍唔死都重傷 總攻背水即場變廢 根本就係(舊)毛利1技既細佬
第二位!!
只需900$既望遠鏡
比人照到就實死 試下你就明
第一位!(場主既要 ...
你咁講00照咪仲屈機= =講呢d~

織田軍普通800改番有爆擊~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 ↗走場狗↘ 於 2015-1-17 12:45 發表
$#1技咪又係...
-------我是分隔線-------
服仔2技好多英都SET唔到-a220
狂心個加智慧好快就冇左lol
狂心呢招野其實冇咩用~又冇咩必要改~咩英會用佢~除左黑田天生有用= =
雖然我唔知孫生改左招技做咩= =以前正正常常咁+500智咪幾好~

引用:
原帖由 低調男 於 2015-1-18 17:53 發表
唔多講,自己用下個腦
其實如果要改到咁平衡不如玩正信啦~絕信係出名咩~出名唔平衡~唔要洗咩要6天信長~
你要改既話大把技可以改啦~

我淨係知某幾個人開場會禁叮甲狂心~= =18最具特色既野都禁哂~
其實點解禁我想知~講出黎改善下~之前叮3秒都改左1.5~廢左好多啦~

不如直情冇rp指令~不過可以死夠3次強制換技~咁樣廢技就唔怕比人屠~
神技只要殺到3次條友都要換技~換咁樣玩法會唔會平衡d~

引用:
原帖由 ↗走場狗↘ 於 2015-2-11 20:14 發表
咁廢技咪要自殺3次
反正神技廢技都一樣會死~

引用:
原帖由 ↗走場狗↘ 於 2015-2-12 22:44 發表
所以平手大咪冇得玩
~.~咁咪幾好~唔會冇得玩~唔死咪得@o@平手大咁勁~唔想死左冇左招技~咁咪v到十幾招技先出街囉
一直認為平手大都唔洗技術~cd好就用cd好就用~有番咁上下就可以bug技~

而且我建議既玩法又唔一定pass==因為冇得打指令rp~雖然死夠3次就可以換技
但我相信走場既人會增加@@
而呢個玩法係有一定既難度~但咁樣先有樂趣~.~

發新話題