20 12
發新話題

教你玩巨魔

[Close]

教你玩巨魔

只要諗此口訣,你就識玩巨魔
千你屎忽
搗你屎眼
冰你碌尻
冰你條野
一你老母
人你老豆
一你家姐
個你細佬
千你屎忽
搗你屎眼
醬你臭閪
醬你碌賓
有種單挑
哥哥我巨魔神
亦是精靈王
By GGX+KYX巨魔神

點解最近咁多巨魔神,屠都屠唔盡!
本人ggx id:lowunhing2007(垃圾泥)
8月好多士龍!

幾時教我玩巨魔,比细佬學下野!

上次我個fd去vlan 玩巨魔,點知有一個叫咩..一人一個開巨魔,仲要唔係正圖,係20億金礦0.0
ok算,一樣玩.聽人講 話一人一個好勁 咩244絕攻  點知佢係244 上古.0. 仲要巨魔無打過佢bo
我比巨魔打,爆3個黑金走人,一樣163 上古 ??????????????????????
why會咁 /.\ 可唔可以指教下
p.s.我勁過我個fd 好多

新手場要認真?
咁我咪好唔得閒!
你唔好吹水啦,無巨魔打我244絕攻是一定有的!
仲未過163比人爆三個黑金,你雷唔雷D!
連玩巨魔基本常識爆礦都唔知!仲係到傻?
你ggx id係咩,開名比我!ggx精靈王?
ps:用20e金版本上163絕攻既大有人在 20e等於bug圖?某程度上20e版本既hke地圖,一定少過普通版本既hke地圖!

我唔知啊,我個fd 同我講ge 0.0

你知唔**粗口**知到
我岩先
好**粗口**無聊
就入01
搵場玩
點知比我見到個乜**粗口**野一人一個
佢做精靈
我都做精靈
我163上古
之前仲要比巨搞左次
爆Q左
都快過佢
你話我係唔係勁
之後
我好似起左
10~20絕攻
巨魔一黎
GG
GD?
個一人一個O**粗口**左

佢話快過你bo 姐係點姐? 尻下尻下咁

我教下口訣姐0.0做咩串我
唉,sad

寧可信其有 不可信其無 我次次玩巨魔 =讀口訣
happyshare 唔洗串我啊**不良詞語**你

拿,最後果幾句加強自信心得唔得先?真係on lun 尻尻 含**粗口**啦**不良詞語**你

而家係唔**粗口**係唔**粗口**比人share 口訣啊**不良詞語**你 :)

係wo,好L快wo!
唔好咁激動!你最強我是知道的!
你個fd好L勁wo!由頭到尾都係你講唒w!
好9勁w!你有好l多fdw!
個l個都勁L過我w!全部163絕攻w!
好好你最強!你fd都好L強!
ps:由頭到尾都唔知佢fd係邊個!

回復 4# 的帖子

一人一個,幾時玩番場'認真場'?
咁勁唔'認真'就真係哂左啦
做唔到水平就會話新手場
咁我同你玩咁多場,見過你咁多場你都唔認真玩?
PS,起碼同一人一個玩過5場
講番你達唔到水平件事先啦
點解我會咁講呢
你話你係玩新手場就唔認場
但係我都同你玩過5場以上
你場場都唔認真?
咁你244上絕攻
我估得以下幾個可能
1.BUG圖
2.20億金
3.有人幫你,供你肥,姐係比錢/比木你,幫你去霸木場,壓低木價去你洗木等
你睇到就應機睇唔到就算

你唔洗知我個fd 係邊個0.0
p.s. 廢物咪扮高手啦 睇完你果攻略我當堂嚇一跳 然後得啖笑 估唔到廢到咁可以寫攻略.0.

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=591414&extra=page%3D1

係W 我上唔到244 QQ 你好強

PS:我打過好多場巨魔  又沒RP我唔知你講遵場W
244係我地果到好普通 基本上都系冇人打一定上到244啦

咩叫一人一個???做巨比我打死左 :) :)

20 12
發新話題