發新話題

Left 4 Dead 2 [多國語言修改登錄檔]

[Close]

注意:會同時修改正版Steam語言

引用:

使用方法

1)下載以下你想使用的語言修改登錄檔

2)雙擊執行你所下載的語言修改登錄檔

3)進入遊戲測試

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

第1~~
感謝

唔work wo版主 我關個file佢問我要用咩黎開我簡左steam同l4d2都無用...乜都無變到

引用:
原帖由 Ʀεβǿя₦ 於 12/6/2014 09:41 PM 發表
唔work wo版主 我關個file佢問我要用咩黎開我簡左steam同l4d2都無用...乜都無變到
正常down完係rar壓縮檔
解壓後係reg檔(regedit)
reg檔windows 本身已經識開
雙擊後就可以運行

引用:
原帖由 魔女鈴 於 2014-6-13 05:43 發表

正常down完係rar壓縮檔
解壓後係reg檔(regedit)
reg檔windows 本身已經識開
雙擊後就可以運行
我down果陣唔係rar,不過佢問我要開定係save係開果到簡winrar就得左,另外我想問要還原係唔係簡番中文化果個就得?

引用:
原帖由 Ʀεβǿя₦ 於 13/6/2014 03:17 PM 發表

我down果陣唔係rar,不過佢問我要開定係save係開果到簡winrar就得左,另外我想問要還原係唔係簡番中文化果個就得?
down果陣唔係rar...? bt或訊雷影響到吧....

還原? 還原既意思係將改過既語言還原成英文?

其實呢個語言修改登錄檔既好處係...你想琴日玩中文..今日玩英文..後日玩法文都無問題

你只要係玩之前關閉L4D2主程式,再雙擊語言修改登錄檔,再開GAME就可以了....

引用:
原帖由 魔女鈴 於 2014-6-13 17:12 發表

down果陣唔係rar...? bt或訊雷影響到吧....

還原? 還原既意思係將改過既語言還原成英文?

其實呢個語言修改登錄檔既好處係...你想琴日玩中文..今日玩英文..後日玩法文都無問題

你只要係玩之前關閉L4D2主程式,再雙 ...
我禁download果陣佢就咁彈一個叫l4d既file問你開啟定儲存,唔知係咩檔,down完之後簡開啟方式簡番用rar開就開到,我無其他download軟件。

哈哈 正 FKFKFKFKFK

ssdfsadvxcbvqewgv**廣告**xvasdfasdf

!!!!!!!!!!

更左2035版變左英><
補補

ccccccccccccccccccccccccccccc

發新話題