19 12
發新話題

有意開server, 請問要點樣先可以維持穩定既ping?

[Close]

有意開server, 請問要點樣先可以維持穩定既ping?

如題 香港人自己玩ping數唔會高得去邊
但係我估計台灣人/大陸人想黎玩 個ping就一定會好高

好似我自己想去玩LegXXXd 魔王ser, 玩玩下會無啦啦百幾ping

唔知你地有無同樣問題? 我部機唔勁, 但係都洗左5000左右

係咪因為hkbn 海外連線能力太差?

係咪要1G獨享先可以稍為解決問題?

題外話 : 本人amxx新手, 同幾位高登巴打研究緊開個魔獸ser d野, 籌備左幾個月

唔係以搵錢做目的, 只希望創造一個多人玩既香港ser

事成我會做打手宣傳個ser, 同埋可以24小時開機, 所以唔洗擔心

有意join既, 可以做admin既, 識寫sma 既, 或者任何可以幫到手既可以pm whatsapp比我

唔知仲有無人記得5,6年前 一個叫to**廣告**.wlosxxxky 既admin開既魔獸ser 呢?
唔知仲有無人記得5,6年前既雞棚ser ?
當時普普通通 少少插件 玩住dust2 已經可以玩好耐

真係好懷念

唔係有意打擊你
但有個事實你要明白
Vlan CS1.6基本上已經係"無人玩"
目前黎睇星期六同星期日 240人都爆唔到

B.T.W. 我識寫sma,有咩待遇?

引用:
原帖由 luimanfai2003 於 2014-6-11 09:24 發表
唔係有意打擊你
但有個事實你要明白
Vlan CS1.6基本上已經係"無人玩"
目前黎睇星期六同星期日 240人都爆唔到

B.T.W. 我識寫sma,有咩待遇?
唔好咁果斷住 高登既情況我都清楚 短期Ser絕對有得做
巴打有野問可以pm我
利申 : 應該7-8年前開始搞Ser

我唔係搞vlan ser
而係搞一個 國際網絡 search 到既ser
引用:
原帖由 CTPserver 於 2014-6-11 23:02 發表
唔好咁果斷住 高登既情況我都清楚 短期Ser絕對有得做
巴打有野問可以pm我
利申 : 應該7-8年前開始搞Ser
暫時都係差 唔係幾識寫sma

另外點樣確保個server 100%同埋好易比人search到?

n年前我用2834 開ser, 唔洗搞任何野, 個ser 5秒內就會出現係其他人個search list度

但係而加左搞右搞 用左唔同版本cs 開ser, 都解決唔到呢個問題

引用:
原帖由 仲係珅熊基 於 2014-6-12 00:56 發表
我唔係搞vlan ser
而係搞一個 國際網絡 search 到既ser

暫時都係差 唔係幾識寫sma

另外點樣確保個server 100%同埋好易比人search到?

n年前我用2834 開ser, 唔洗搞任何野, 個ser 5秒內就會出現係其他人個search l ...
要比人search到最簡單就係用steam cs黎開Ser

引用:
原帖由 CTPserver 於 2014-6-12 20:01 發表
要比人search到最簡單就係用steam cs黎開Ser
請問係咪要用原裝正版steam cs?

會唔會同坊間d amx有衝突?

唔該!

唔會, 一樣, 不過要裝兩通~!!

引用:
原帖由 仲係珅熊基 於 2014-6-11 03:22 發表

好似我自己想去玩LegXXXd 魔王ser, 玩玩下會無啦啦百幾ping

唔知你地有無同樣問題? 我部機唔勁, 但係都洗左5000左右

係 ...
十分懷念魔獸ser,支持

引用:
原帖由 仲係珅熊基 於 2014-6-13 00:47 發表
請問係咪要用原裝正版steam cs?

會唔會同坊間d amx有衝突?

唔該!
係, 有需要既PM我 zip我個steam cs比你
唔會有衝突.
用steam cs如果想non-steam都入到既要用雙通道既插件(eg, dproto)其實呢個年代. 搵唔搵到都唔係乜野大問題

引用:
原帖由 仲係珅熊基 於 2014-6-11 03:22 發表

係 ...
I would absolutely support your server
Could I be admin/VIP in your server?

你係講tok yo 自由初音?我係佢server admin 。。。。

引用:
原帖由 saddyhk 於 2014-6-14 17:52 發表

I would absolutely support your server
Could I be admin/VIP in your server?
仲有好多野準備緊
到時我再開post講
引用:
原帖由 冰水半糖 於 2014-6-14 18:46 發表
你係講tok yo 自由初音?我係佢server admin 。。。。
無記錯應該係, 佢個ser好好玩!
我希望我個ser d setting同佢差唔多, 可惜記憶已經好模糊

pm 左 whatsapp, 有意聯絡

引用:
原帖由 冰水半糖 於 2014-6-15 12:56 發表
pm 左 whatsapp, 有意聯絡
如果是admin的話 容後再談

個ser仲測試緊

當然有新人開Server我絕對會支持
有咩需要幫手都可以搵我RC: csParadise

19 12
發新話題