發新話題

今日玩絕信終於學到野啦 (非抱怨 只求高手教)

[Close]
引用:
原帖由 最後的月牙 於 2014-5-27 15:07 發表

係咁你留個post係到
係攞景定贈慶?
我比你話完我話返你有咩問題?
另外依家再比你擺埋上vlan
家陣邊個問題啊?
唔係你話人柒先邊個理你啊?
你係唔係燒左個腦?傻_左?
家陣咬住唔放係你地ok?
個post一日係度..
姐係代表 ...
呢個post我開既 擺到明抽你水 ok?

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 15:33 發表
玩絕信009 抽技羸左對面代表一切嗎?
玩009 比你抽到神技 1個打5個
只系運氣同技術
技術成份當然有呀
但系主要都系運氣
要講實力麻煩用絕信007解決呀
不過唔知你有無時間打幾場姐
只怕你只識玩絕信009呀
每一個人玩00 ...
無話唔可以 只不過D人上幾場用完 下場我一用山王大GG左 對面就禁咁姐
仲有人地係個場串 咁咪睇下個場有幾勁囉
btw 你咁講猿飛係咁瞬發咪咩技都唔洗玩?

引用:
原帖由 アンセル 於 2014-5-27 16:03 發表

無話唔可以 只不過D人上幾場用完 下場我一用山王大GG左 對面就禁咁姐
仲有人地係個場串 咁咪睇下個場有幾勁囉
btw 你咁講猿飛係咁瞬發咪咩技都唔洗玩? ...
睇來你係個腦有問題
講到明我_左個場主幾場
佢先開始禁...係咁岩撞正你個場
別自戀..唔洗兜咁大個彎讚自己

回復 35# 的帖子

咁我問你呀
猿飛招瞬發
出咩技瞬發可以整LAG人地部機
山王大,直江大, 我諗黎諗去都系得呢兩招 可以姐
唔知你 知道邊D技可以整LAG呢@@?

引用:
原帖由 最後的月牙 於 2014-5-27 16:47 發表

睇來你係個腦有問題
講到明我_左個場主幾場
佢先開始禁...係咁岩撞正你個場
別自戀..唔洗兜咁大個彎讚自己
無計啦 我係咁自戀架啦
不過唔似某D人講就天下無敵 做就有心無力

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 16:49 發表
咁我問你呀
猿飛招瞬發
咁就要睇下你部機有幾廢啦 分身大, 牛牛大得唔得先?

仲有要分究竟你係機廢定網廢

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 16:49 發表
咁我問你呀
猿飛招瞬發
大把技啦~宇喜 1技~有兵連彈會lag 鳥君3技招反傷~食強兵數量多一樣會lag
雪女比騎兵打

引用:
原帖由 アンセル 於 2014-5-27 16:55 發表

咁就要睇下你部機有幾廢啦 分身大, 牛牛大得唔得先?仲有要分究竟你係機廢定網廢
比你機幾勁都冇用
一場007已經足以證明你有幾勁

宇喜一技無人用..就算有都好少會用來打強盜咁_仔
一來傷害唔夠..二來強盜血量高
鳥居三技反傷更加唔洗講..你企得強盜都會死得好快
就算比你抽到d坦技又如何?坦得來既話..強盜打你會好傷?
反佢地又會好痛?
雪女比騎兵打?比著你都唔會咁_仔企係度比騎兵打
即使真係企係度比騎兵打都會有兵係後面先會咁做

引用:
原帖由 最後的月牙 於 2014-5-27 17:11 發表

比你機幾勁都冇用
一場007已經足以證明你有幾勁
唔好意思 我絕信垃圾 好驚驚 淆底 點算

引用:
原帖由 アンセル 於 2014-5-27 17:20 發表

唔好意思 我絕信垃圾 好驚驚 淆底 點算
咁你嘈咩?嘈自己有幾廢?博囉彩?
機勁又點?照你咁講大把人機廢
但007一樣都係神手

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 17:18 發表
反佢地又會好痛?
雪女比騎兵 ...
而家個重點係lag 唔係招技有用定無用

引用:
原帖由 最後的月牙 於 2014-5-27 17:22 發表

咁你嘈咩?嘈自己有幾廢?博囉彩?
機勁又點?照你咁講大把人機廢
但007一樣都係神手
有水當然要抽 你要玩我同你玩
我開場你唔LAG至算 (廢事LAG到你走場 又被我抽水就唔好啦)

引用:
原帖由 アンセル 於 2014-5-27 17:23 發表

而家個重點係lag 唔係招技有用定無用
哈好笑無用既又會有lag啊?你搞gag?

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 17:18 發表
反佢地又會好痛?
雪女比騎兵 ...
字喜1技點會冇人用= =用黎清分身大不知幾好用~睇黎你唔知招技既真正奧義~
同埋鳥居3技反傷強兵點會死得快~你試過未先

發新話題