發新話題

[免安裝] 最新尤里的復仇+智能AI+聯網+防LAG修正+1080P

[Close]
解壓後邊個logo先係 遊戲???

我見到樓主的"東京熱"

引用:
原帖由 峰Kiss 於 2014-7-16 23:20 發表
解壓後邊個logo先係 遊戲???
我都想問 樓主係有心
但係講啲又唔講啲真係r頭

請問點解無音樂

趕緊載來試試看

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 凌霄雲 於 2014-8-3 23:37 發表
我都想問 樓主係有心
但係講啲又唔講啲真係r頭
我有補充埋
仲拍埋影片教了

引用:
原帖由 ★離别☆ 於 2014-9-3 23:44 發表
請問點解無音樂

1本下載包附帶了新的AI智慧修正功能,簡單敵人大約等於以往的中等敵人,AI懂得維修斷橋,也時常偷襲

2遊戲修正了大部份新顯示卡(特別是NV卡)會出現狂LAG的問題

3附帶了幾張自製地圖,適用於與朋友對戰AI

4此版本去除了影片與音樂

請問正版要點先可以區域連線? 或者點連到VLAN 我禁上網玩果度會HAND機
經典遊戲好想同朋友重溫

有無連網防LAG?

很需要這個=0=!!拜託了 跟朋友用VLAN連線 經常有鈍鈍的感覺 感覺點部隊都會延遲個1-2秒鐘

音樂也希望能還在..............................
那種經典音樂阿~~~~~~~~

終於找到了,只要把壓縮檔內的thememd.mix,放到遊戲資料夾內就可以了。

這樣遊戲中就可以聽到原本紅色警戒2 的音樂了

下載位置:
https://drive.google.com/file/d/ ... 0U/view?usp=sharing

另外再附上 Win 7連線時,需要的用到的TCP/IP
https://drive.google.com/file/d/ ... WM/view?usp=sharing

請問為什麼我打開遊戲顯示: ***fatal*** string manager failed to initialize properly ?

引用:
原帖由 YSNIM 於 2016-5-6 14:42 發表
請問為什麼我打開遊戲顯示: ***fatal*** string manager failed to initialize properly ?
右鍵系統管理員打開
人類太無聊。

發新話題