43 123
發新話題

有無人約我出街食飯姐 真係好悶 = =

[Close]

有無人約我出街食飯姐 真係好悶 = =

招人約我出街食飯 頂多我請客又點話 係屋企太悶了 = =

我放成個月假都無人陪我玩 去完大陸玩左一星期左右 番到香港悶到爆炸

順手拉下票 http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... 1&page=8#pid6169644

我都陪你.... 其實我想你請我食飯, 哈哈

引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 2014-5-14 01:01 發表
  我都陪你.... 其實我想你請我食飯, 哈哈
小意思啦 0.0

有啲好奇你宜家返緊咩工

俾你電話我? add你入group

引用:
原帖由 ★瘋狂丶 於 2014-5-15 17:35 發表

有啲好奇你宜家返緊咩工

俾你電話我? add你入group
番D一個月3萬幾蚊既工  自己估 同電話有關係

關於啲咩,到時我讀完書介紹俾我  
唔入group就算

回復 5# 的帖子

3萬幾 求關照

堅定流牙 傻囝魚 3萬幾 黑店?

魚, 就天日la             .

引用:
原帖由 阿平 於 2014-5-19 01:50 發表
魚, 就天日la             .
星期一 去般屋  唔得閒 我般左去 將軍澳 廣場

你有時間上黎陪我踩單車 /釣魚 -下肥啦 0.0 我果面好多明星出沒

引用:
原帖由 -Makiyo.Ka. 於 2014-5-18 02:04 發表
堅定流牙 傻囝魚 3萬幾 黑店?
月入3萬蚊   ...係旺角賣下波鞋  都有啦

做下電話公司 賣下電話比大陸客都有啦 - -玩野咩你

賣錶仲勁啦 =.= 果D 勞力士 帝蛇 愛彼 IWC 日內瓦 係香港都好流行

買番來又可以保值

ME買左 2隻勞  一隻係 6694 黑色金針

一隻係14010m 強力光面

一隻係 奧米加 海霸型 s字式

釣魚 你幾時得,比你SKYPE我

如無意外6月中返香港

引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 2014-5-22 13:17 發表
如無意外6月中返香港
如無意外6月頭返菲律賓

香港有無暑期工介紹下?

流利廣東話,英文,普通話, 海外大學商科二年級生,主修commerce& finance
半年零售業經驗
義工經驗
精通microsoft, photoshop軟件
> 會用excel運算精通中英文輸入法, 表格, 宣傳單張, 海報製作

有工介紹既幫幫手, 我唔想返到香港正係玩足3個月.
有既pm我唔該  不限地區

43 123
發新話題