發新話題

[討論] 檢舉小組 候選名單

[Close]
估唔到一個侯選名單都可以製造咁多花生

而且講到明檢舉小組成員不會有特別權力,如不會有,禁止IP, 扣分.等權限.

搞到我唔係好明點解要極力反對某D人做 又唔係走場MH

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2014-5-15 07:51 發表

多謝你, 我的愛心徽章 真的得來不易
希望有人會續我後層去幫vlan手 從今起我不再干涉任何一個帖子
亦即同alan 一樣  會一齊望住vlan
希望飛豬會揀岩人選 留係佢身邊幫手
希望用戶申訴 同問題 ...
有人既地方就有事非 小圈子  飛豬開呢個POST 只係話比意見 冇話邊個投邊個 技術好 活躍 甚至人緣好 玩開FD 識既 吵過 有牙齒印又一推 22頁入面 我見到好多小圈子  不停互相攻擊  黎幫FD或者識既人爭呢個職位  網上論壇 都要搞咁多小圈子  其實邊個做有咩所謂  MH跟本就封唔到 人手又唔夠  為有靠呢班小組 去抓人   選果10個人 都要你又澗下我  我又澗下你    仲要見到 自己人打自己人..有冇搞錯  身處同一下 同一目標 仲要內控    有邊個真係真心幫手  邊個唔係真心幫手  你估飛豬冇眼睇  投黎投去 係到互相攻擊 真係好無謂    去到22頁  真係冇眼睇.... 人手不足想揀D真係有心幫手既人  D小圈子  成推係到你澗我澗    係咪做到小組就威D 可以第時幫到FD ? 定係為左果200分 同個無謂章?    我就算唔選都冇所謂   我放上黎預左比人抽盡水   反正我退信冇咩所謂    最後希望 比小飛豬揀中既人 可以真心為信長區 同幫小飛豬手    之後落既事小組成立後是福是禍 冇人知 眼見滿城風雨  係咪真係值得

希望D人選左出黎, 有責任心D
唔會做幾個星期就叫辛苦唔做
三分鐘熱度. 玩玩下 貪新鮮

話說呢份工作, 每日比100蚊我, 都唔會做
落坑既工作

最後要講既, 當選既, 就辛苦你地了

公開招肯定有機會出事嫁啦,
有邊個唔知大部分都係抽水/上位ZZ,
你一亂我就分身出黎亂UP ,
當佢被BAM左之後就搵佢啲得高望重既FD出黎幫口話咁咁咁NO GOOD,
迫你管理員上粱山,佢就心諗一句你吹得我脹咩HEHE。

係呢啲時候我建議都係用人為親好 ,
揀小飛豬/管理員真人識既人,你熟,認識既人
總好過係信長垃圾堆搵所謂清泉。

BTW.你越嬲佢就越開心,
正所謂
It's pleasure to see someone P.K.
Enjoy peanuts while watching .
yoyoyoyo

支持魔法稻草人

引用:
原帖由 小飛豬 於 2014-5-13 21:41 發表
明日,選出最後10名.正式小組成員.
今日15號了 點解仲未宣佈
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 A_c 於 2014-5-15 13:48 發表
公開招肯定有機會出事嫁啦,
有邊個唔知大部分都係抽水/上位ZZ,
你一亂我就分身出黎亂UP ,
當佢被BAM左之後就搵佢啲得高望重既FD出黎幫口話咁咁咁NO GOOD,
迫你管理員上粱山,佢就心諗一句你吹得我脹咩HEHE。

係呢啲 ...
支持 akb48
引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2014-5-15 07:09 發表
對於這選舉活動 我有人支持 亦有反對。 我不敢否認是否小圈子活動。 但有人說未做版主前惡行極多。 或者以前愛打水加 火團 作為攻破紫禁城和太郎社隊長 我的戰友經常說沒什麼對手。 當然不囂就不會有成果,有更多的人接戰。 呢點我承 認。 到19歲那年2013年生日帖 長大了很多,沒再炮人,同埋經常問題區解答會員 當然我不是搏取什麼? 並不一定需要 版 主這職務。 買左五年vip 最少我不會貪vip沒錢買。 綜合區既人 特別鍾意我。 因為綜合區既人輸左情緒吾會特別波動,例如 絕信你無論點殺佢都吾會講埋啲咩殺完未?問候人既說話。仲會下場同你一 齊玩。 所以我都幾鍾意佢地(just feel only) 同 埋我覺得版主呢個位真係吾易做。 一黎會員會不安你扣佢分 開堆分身玩串你party 二黎管理員 你會諗邊到做吾好 擔心比 人報告 係個三火位亦即死位黎 。 就算我做吾做版主我都會繼續係問題解答幫手 其實我同alanwong8 仲有傾計 討論vlan變 成點, 佢有問我 問題解答區既野 變左我做咩? 我話我出分力者 上面忙 會員玩吾到急躁。而幫忙 好 ,同埋我都退左信 同 淡退vlan 我會嘗試叫飛豬去除我職務同移除我名單。真心 多謝有投我,同比意見我既人,意見係應該接受。 我沒有任何不安 謝謝。 亦不是扮可憐搏同情 另外, 小飛豬。 其實我覺得alan仲好關心vlan, 有時都叫我睇下啲帖子 ,點可以無人理?哈哈 屁放完話說完 。 該走了 希望呢帖不會被炮 我亦不會還手, 有誰真心幫vlan 有誰解答會員問題 希望你地會幫手。

當日我是接替alan去解答會員 幫會員遠端等。 再見
引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2014-5-15 07:51 發表

多謝你, 我的愛心徽章 真的得來不易
希望有人會續我後層去幫vlan手 從今起我不再干涉任何一個帖子
亦即同alan 一樣  會一齊望住vlan
希望飛豬會揀岩人選 留係佢身邊幫手
希望用戶申訴 同問題解答的會員 不會經常被無視 多些會員去接替幫手
3管變2管是真事 人手的確不足 當年alan一日做十幾個鍾幫vlan。
支持你, 但你多次搬最大管理員alan個名出黎
會唔會有點不成熟(?)

回復 225# 的帖子

講alan同唔成熟有咩關係

引用:
原帖由 SalvationA 於 2014-5-15 15:03 發表
講alan同唔成熟有咩關係
佢既改變有目並睹
唔洗下下借最大管理員alan個名黎澄清自己

感覺, 喂, 你有alan 撐腰呀? 會令人反感

原來係咁

Alan邊係最大, 即係話alan仲有關心vlan咁解。
如果咁樣係壞事,咁應該係我吾成熟。 。 抱歉。。
真係潛sorry.  我地黎緊既日子, 只會看不會說. . 再見

引用:
原帖由 jjk12345 於 2014-5-15 01:34 發表
邊十個最岩我就唔知
但我可以極度肯定A-Lin☆ 絕不適合
此人極度奸狡虛偽  未做版主之前惡行多不勝數見佢係0  係呢到唔爆住  等有護法出來先爆
其他人我推薦  
凌總
p_p_q_q
花少奶
SpaWN★
★κinG﹑江. ...
有小小同感

推薦PPQQ
★κinG﹑江
SpaWN★

引用:
原帖由 Chaη 於 2014-5-15 08:39 發表

朋友這個是娛樂論壇,
別要用這些恨詞形容他人!
這些詞語只會出在 歷代奸臣 身上!
香港人 放鬆下拉!
唔好意思  我完全唔覺得有唔妥  呢種字眼已經對佢十分客氣
如果你知佢以前做過D咩你就會明  
注意  佢係一名女性  順便請你吃多士

ppqq 魔法道草人 呢兩個我覺得最好        

菊花狗都有份

發新話題